2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

eminim uğurböcüğü benden isteyecektir kilolarımı bende daha fazla var çünkü kızlar şaka bir yana ya ben 2 ay spor salonuna da gittim nişandan önce incelme oldu kalçamda ama spor salonundan sıkıldım bıraktım tekrar kalınlaştım off off

spor ve diyet olarak ne yapıyorsun canım

Canım ben 3 gündür tekrar diyete başladım 5 kg fazlalığım için
Yaptıklarımı sanada yazayım

Sabah 7,00 kalkış.2 bardak ılık su içip 1 saat yürüyorum dışarda.
Eve geldiğimde kahvaltımda 2 dilim kepekli ekmek ,1 dilim beyaz peynir ,domates-salatalık ve yeşil çay içiyorum.Bu sabah canım şeftaali istediği için yarım şeftali yedim :)
Sonra hazırlanıp işe geliyorum
Kahvaltımdan 2 saat sonra bi tane meyve veya 1 salatalık yiyorum
Öğlen aşçı ne pişirdiyse az olmak şartı ile yiyorum ekmeksiz
İkindin yine meyve veya bi salatalık
Akşam evde ne piştiyse artık.Yine ölçülü bi şekilde yiyorum ekmeksiz
Sonra saat 20,00-21,00 arası yine yürüyüşe gidiyorum
Yürüyüşten geldikten sonra meyve yiyorum.
Yatmadan öncede çok aç olursam bi bardak süt içip yatıyorum

Bu şekilde 3 günde 1 kg gitti bile yerimseniben

ne güzel canım ya ama ben sabah yüryüş yapamam sadece akşam yapabilirim.Bir ara diyetisyene de gittim bana da senin tarif ettiğin gibi bir program vermişti.Kilo vermeye başlamıştım ama salak gibi sıkılıp bıraktım bana fazla kilon yok güzel gidiyor demişti oysa.Tekrar mı gitsem.Sbahları 7:30 evden çıkmak zorundayım 08:30 işbaşı yapıyorum akşam 7'de çıkıyorum.Akşam yürüyebilirim.Bana meyveleri sınırlı vermişti diyetisyen hiç unutmam üzümden 12 tane birçok meyve vardı da bunun tanesini unutmam sayarak yiyordum

Güzelim bende zamanında diyetisyene gittim.O yüzden ölçüleri kaçırmamaya çalışıyorum yerimseniben.Bu arada sabah yürüyemiyorsan sadece akşamları yürürsün.Ben diyetisyene gittiğim dönemde evde koşu bandında sadece akşamları yürüyüş yaparak kilo veriştim a.s
Anladığım kadarı ile sende benim gibisin.Bi kilo veriyoruz sonra geri alıyoruz kafamçokkarıştı.Nişanlıma tembihliyorum bana gaz ver diye.O gaz verdiğinde bikaç kg gidiyor sonra yine ipleri gevşetiyorum :roflol:

Ben 3 ay önce karboksiterapi yaptırdım.800ytl para saydım deli gibi.
Hiççç faydasını görmediğim için verdiğim paraya hala içim yanar durur :mymeka:

bu arada benim çeyiz eksiklerimde dantel de var offf ya aklıma geldi yine onu da bir halletsem içim rahat edecek.
Midi fırın
Elektrik süpürgesi
Salon peçete takımı
mutfak peçete takımı eksiklerim bunlar

offf off ben çok bunalıyorum bazen çok kolay kilo alıyorum.Ben yürüyüşe aşlayayım bir de şu bant çok etkili gibi duruyor diğerlerinden farklı bakmak istersen www.diyetmax.com

Canım zamanında bende inceledim bu siteyi.Yorumları tek tek okudum ama nasıl olurda o kadar kullanan arasından herkes memnun kalmış diye düşünmeye başladım.Bide forumda diyet bölümünde bu bantları kullananların bölümü var.Bide orayı okuyalım.

Aaah ahh aynı kaderleri paylasıyoruz cidden. Ben de gittim diyetisyene 3 sene önce. Güzel de kilo verdim 10 a yakındı, sonra sıktı beni, tam final dönemlerimdi ben de sinirlendim bıraktım. Sen misin bırakan :mymeka: Verdiklerimi geri aldığım gibi üstüne ekstra kilolar da aldım senağlama. Nisanda tekrardan başladım, 11 i gitti çok şükür. 3 kg daha verdikten sonra tekrar gidecegim diyetisyene. Bir iki de onla verip korumayı öğreneceğim. Çünkü ben ilk gittiğimde koruma dönemine gemeden bırakmıştım, ondan geri gelmişti hepsi senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…