bu arada benim çeyiz eksiklerimde dantel de var offf ya aklıma geldi yine onu da bir halletsem içim rahat edecek.
Midi fırın
Elektrik süpürgesi
Salon peçete takımı
mutfak peçete takımı eksiklerim bunlar
iyiz güzelim sen nasılsın görüşmeyeli.Nerelerdesin bakim hıı ?:1rolleyes:
sen de hoşgeldin bir ara yazamamıştım ben de bu konuda eskiyim.Seni hatırlıyorum sanki.Senin evlilik ne zaman
canım biz kasımda sözlendik ve mayıs gibi nişanımız olacaktı
ama gel gör ki ocak ayı gibi aramızda çok tatsız bir kavga vukubuldu ve olaya aileler de dahil oldu
böylelikle babama gün doğdu..zaten evlenmemi istemiyordu , eline bir bahane geçmiş oldu..
şimdi ses seda yok nişanım da olmadı , sözlümün sözünü bile ettirmiyor evde..
sözlüm de bir taraftan baskı kuruyor haklı olarak en geç kasımda resmi nikah yapalım diye..
ne yapacağımı şaşırdım artık..
babam konuyu açtırmıyor bile , sanki onunla evlenirsem evlatlıktan reddedicekmiş gibi beni..
zaten baştan beri durum böyle , bahane arıyordu..onu da buldu..
ben ne yapıcam
merhaba kızlar kısmet olursa bende seneye evleneceklerdenim:)
ama daha hiç birşey belli değil:) yani ne nişan oldu, ne söz sadece sevgilimle biz öyle düşünüyoruz. bakalım kısmet artık. şu an için önümüzde askerlik var. hftaya asker oluyorinşallah kısa dönem çıkar da hemen gider gelir. çok stresliyim çokkkk offf...
Kızlaaaar gelinliklerinizi hazır mı alacaksınız yoksa diktirmeyimi düşünüyorsunuz ?
Ben bitürlü karar veremedim.Diktirmek istediğim gelinliği üzerimde görmediğim için yakışıp yakışmayacağını hiç bilmiyorum.Acaba önce hazırları denesem,beğenmezsem son çare olarak mı diktirsem CADIARZU
merhabalar canım nasılsın bakim hepiniz seneye evleniyonuz snaırım ..
canım hayırlısı olsun herşeyin yolunda gitmesine sevidim canımkaydirigubbakcemile2
zaman öyle çabuk geçiyoki , geçen ay bugün ben düğün yapmışm yaa:bbo:ne zmm geçti anlamadım ..
size yardımcı olmak isterim şekerler bilmediğiniz bişiy varsan merak etiğiniz rahatca sorabilirisiniz çok öpüyorum hiç bişiy için canınızı sıkmayın herşey gelip geçiyo bugünler biras sıtresli birbirinizi üzmeyin canım..
hakkınızda hayırlısı olsun çok öpüyorumm yine uğrarım şekerlerŞenizkaydirigubbakcemile5
güllüşen yanlış yazmışım www.ozmutluds.com
alev bu dügün salonları cok güzel süper dogrusu
izmirde böyle güzel salon bulmak zor. yemekli dügün yapılan yerlerde cogunlukla sandalye giydirme olayı yapıyorlar mesela
kızlar bugun gıttık vestelden beyaz esyalarımızı aldıkkk
bulasık çamasır buzdolabı fırın televızyon
nedir canım o yaptırdığın?
kızlar bugun gıttık vestelden beyaz esyalarımızı aldıkkk
bulasık çamasır buzdolabı fırın televızyon
kızlar bu arad günaydın.Dün akşam yazamadık hiç site açılmadı.Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
ayy yazık ya 800 ytl neyse içinde kalmamış oldu.Bu arada canım lise arkadaşım geçen ay nişanlandı düğün salonunu tutmuşlar bile.Biz geç mi kaldık ne?Biz 2 ay önce gittik baktık öyle kaldı benim kararsızlığım yüzünden.Ama sizlerde beğendiniz o salonu içim ragat.Kroki koyucaz.O arkadaşın salonunu da bilmiyorum sora sora bulucaz.Onlarda bizimkini öyle bulucak.
Sorma canım ya.İçimde kalmadı ve yaptırdım ama bundan sonra tövbeee :bbo:
Bu arada kız arkadaşının düğünü ne zamanda böyle erken tutmuş salonu ?
Ben dün nişanlımla konuştum salonu ne zaman tutarız diye.Bana çok acele ediyorsun diyor.Daha bi sene varmış benneyaptımki.2-3 aya kadar tutarmışız.İyide temmuz ayı çok yoğun oluyor.İstediğimiz tarihte güzel bir salon tutamazsak gösteririm sana dedim :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?