canım 16 mayıs.Bana sordu ben ya 3 mayıs ya da 31 mayıs dedim.Onlarda ortasını buldu.Ben de ortası isterdim ama nişanlımın akrabaları trakyalı ekim zamanıymış ona göre ayarlamak zorunda kaldık.Ben de merak ediyorum ay başı mı sonu mu olacak diye.Benim nişanlım da diyor acele etme diye bir yandan da sen karar veremiyorsun ki diyor bana
bu arada canım ne dersin mayısın 16'sı hariç hangi tarih yapalım.03 mayısta hava ısınmış olur mu Antalya marmariste
gunaydın kızlarrrr nassınız mayısın 3de ısınmıs olur derım cunku 20 nısanda düğün yaptık balayına gıtıler gayet sıcaktı
günaydın şekerkerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Günaydın şekerleeer. Çok güzel bir gün diliyorum hepinize. Cumartesi günü nişanlım gelecek yine. Şimdiden heyecanlıyım. Pazar doğum günüm olduğu için geliyor hihoyyyt
gunaydın kızlarrrr nassınız mayısın 3de ısınmıs olur derım cunku 20 nısanda düğün yaptık balayına gıtıler gayet sıcaktı
kıyamam ben sana biz de geçen hafta kavgalıydık o yüzden şey ettim .Sen boşver bunları da bak ne diycem kiler markette 2'li çok şirin kavanozlar var 2 tanesi 4 ytl bir bak derim.Bir de saklama kapları 3 tanesi 5 ytl cam saklama kapları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?