2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ozmn misafirde çağırda denesinler bi hahhaa:)))
aman okdr uyuşuk moddayımki hiç pasta börek yapasım yok... ztn mutfak işlerini hiç sewmem... herkes evlendikten sonra kilo alır yaa benimki biz zayıflayacaz çünkü sürekli aç gezecez evde yemek olmadıından dio hahaha

Ha ha ha:roflol::roflol: ALEMSIN kiiiiizzzz. Cagiriim mi? Cok yavas calisiyorum amaaaa. Pastayi ancak yetistiririm 3 saat'de:roflol::roflol:

ozmn sana özel bi bölüm çekilsin hahaha:))) tek pasta olacak servis düzenin falan oylanacak...

hahaha ewt o da züper... ilgi çeker baya... off yaa cnm çilekli fondü istedii... ne alakaysa...

Hääää ne alaka? kaydirigubbakcemile3 Yaaa taze gelinler ne zaman buraya tesvik ederler acaba. Bugün geleceklerini sanmiyorum kaydirigubbakcemile3

yok bnc gelmezler

bilmiorum ne alaka ama böyle yemeğe dewam edersem obez bi gelin olacaım...

1.71 -1.72 falan cnm:)))
yok abartıorum ewt ama işte ne bilim habire yiorum...:)))

Bayaga abartiyon kiiiiiz kaydirigubbakcemile3 Valla bende habire yigiyom. Sigarayida biraktim, 1,5 kilo aldim bende ona uzülüyorum. Gerci zayifim yine, ama yazin balayinda deniz kenarinda insan güzel gözükmek istiyo sositososito sositososito

ewt yaa haklısın kesinlikle şöle salınmak var kendinden emin di mi ama:))) sigarayı bıraktıysan abur cubura verdiyesen alırsın... ama inş almazsın yaw...dikkat et cnm

of ya benim de iştahım açık son günlerde balayı için yer ayırttığımız otelin resimlerine baktım,böyle fıstuk gibi hatunların resimlerini çekmişler,ıngaa

kaç gündür rüyamda gelinlik sıkıntısı yaşıyorum sanırım yüs kilo olcam ve hiçbirine sığmıycam

yaa bi de herkes düğün arifesinde zayıflarsın dio ben stresten habire yiorum ne zayıflaması...

Ha ha bende size rüyamia anlatiim:

Ben gelinligimi giydim kuaförü bekliyorum. Bu ara saat 18:30 h... Saclarim bi yagli bi yagli anlatamam. Kuaför geliyo ve diyo ki, senin saclarini yikiyamam. Allah allah sacim acik ve yagli kaliyor. Sonra duvagimi ariyorum, bulamiyorum. e yapsam ne etsek? Masa örtüsünü duvak yaptiiikkk :roflol:

Dügün salonuna gittik, üc tane nine oturuyor koltukta, o kadar :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…