2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

:)) süpermiş rüya. bende iki gün önce gördüm, duvağım yokmuş,duvak istiyorum, bi tane zincir takıyolar bileğime bi yüzük. zincir alana yüzük hediyeydi diyolar :))) allahım ya. dün de düğüne beş gün kalmış daha glinlik almamışım,öyle bi rüya gördüm

ben daha başlamadım öle rüyalara hahahah:))))
bakalım ben neler görecem ama geçen sene ewlenen arkadaşlarımda hep saçlarıyla başlarıyla ilgili rüyalar görmüşlerdi... en çok korktuumuz sanırım saçımızın kötü olması hahah

evet ya kendimi hep kötülüyorum ama cidden her saçın gittiği bir kafam olmadığından kuaförü iyi seçmeliyim. düğün bakırköyde belki buralarda bi kuaför olur

ohh rüyalar falan maşallah rüyaa değil kabus kızlar onlarrr :1closedeyes:

bende dışardan yeni geldim alışveriş yaptım ıvır zıvır eksiklerimi aldık ütü masası çamaşır askısı mandal iğne iplik falan filann -tatlicadiarzu-

şimdide duş alıp azıcık uzanayım diyorum zaten yoruldumm sengözlerimebaksanab

güle güle kullan yaseminciğim aldıklarını...
wala böyle ayrıntıya girenleri görünce kendimi daha beter hissediyorum... sanki evlenecek olan ben değilim daha hiç bişeyim yok yaaa ühühühü

evlendiktn sonra da yapılır hepsi yavaş yavaş. ben de sadece bi yemek takımı aldım bernardodan, indirim vardı:)

gördüm diğer sayfada yeek tk cnm çok hoş gerçekten modern duruo güle güle kullan:))) seninde hiç bişey yokmuş, annen aldırmıomuş okudum cnm bence sen böle gizli saklı al... ben hiç bişeyim yok diorum ama büyük olarak.. yani mutfak eşyalarım nerdeyse tam... bi tek ıwır zıwırlar eksik yani...

:roflol: :roflol: ay kızlar çok güldüm rüyalarınıza ben de saçlarımı darmadağın görmüştüm üstelik düğüne 15dk kalmıştı delikafadulden ,daha önce de söylemiştim bence herkes en azından bir kez bu rüyalardan görcek :roflol: :roflol:

oooofff kızlar kaç gündür ben mi olmadık saatlerde giriyorum anlamadım fisfisfis
kimsecikleri bulamıyorum burda :sm_confused:
monolog monolog takılıyorum yaa sıkıldııııımmm nerdesinizzzz senağlama

nelerim eksik listesini çıkarıyordum cnm bende... en azından sıraya diziyimki aldıkça üzerini çizer stresimi azaltırım die...

ama aklıma gelenler kaba taslak bunlar ve de acayi fazlalar(((

ALINACAKLAR….

1) Sahan
2) Teflon tava
3) Sürahi
4) Makarna süzgeci
5) Şeker/ Çay/ Kahvelik
6) Şekerlik
7) Bıçak seti
8) Tahta Kaşık
9) Kek kalıbı
10) Ekmek Tahtası
11) Nihale
12) Çay süzgeci
13) Küçük çaydanlık
14) Tepsi
15) Elbezi
16) Vileda
17) Peçetelik
18) Ekmek kutusu
19) Şeker maşası
20) Önlük / tutacak
21) Silikon yorgan ve yastık
22) Alez
23) Yatak
24) Banyo halısı
25) Banyo aksesuarları
26) Televizyon
27) Dvd
28) Wii 
29) Ev sinema sistemi
30) Mini müzik seti
31) Buzdolabı
32) Fırın
33) Ocak
34) Bulaşık mak
35) Çamaşır mak
36) Perde
37) Halı
38) Aydınlatma
39) Abajur
40) Zigon sehpa
41) Kızartma tenceresi
42) Yatak odası
43) Yemek odası
44) Salon koltuk tk
45) Oturma odası köşe koltuk tk
46) Tv ünitesi
47) Mutfak çöp kovası
48) Leğen
49) Mandal
50) Çamaşır teli
51) Ütü masası
52) Gelinlik
53) Damatlık
54) Ayakkabı
55) Gelin ve damat aksesuarları
56) Mutfak masası
57) Mutfak aksesuarları
58) Saklama kapları
59) Terlikler

iyi sayılırım nastasiacım sen nasılsın
bugün yine ev bakmaya gittik ama pek gönlümüze göre birşey bulamadık
o yüzden sıkkın gibiyim aileler erken daha diyo ama biz nişanlımla çok sıkıldık artık şu ev tutulsa da biz de önümüzü görsek biraz...

bu listedeki şeyleri almak aslında çok keyifli biliyorsun değilmi
bence tadını çıkar
benimkiler nerdeyse bitti sayılır ben de yine eksik bulup almaya çalışıyorum :))
mesela bugün balayında giymek üzere yeni kıyafetler aldım kendime :)) çeyizlik sayılır bu da :)))

Sevgili nastasia hiç canını sıkma cnm alamadıkların için.Tabak çanak önemli değil önemli olan karşılıklı anlayış huzur bundanda öte sağlık.Lütfen kafanı yorma alabildiğin kadaralırsın evlendikten sonratamamlarsın kalanları.Acil kullanılacak olanlar olsun yeter inan günlük yemek çabağı,bardağı,çatalı ,kaşığı...vs.Fazlalıklar öylece dolaplarda bekleyecek ne gerek var cnm benim.

aynı dert bizde de var cnm... aileler bizede erken mayıs gibi bakarsınız diolar bende haziranda herşey hallonsun istiyorum... daha eşya alacaz alamıoz... mesela bazı evlerde mutfak dolaplarını ankestre yapmışlar şimdi beyaz eşya alacaktık o yüzden evden sonra alalım die wasgeçtik... off off çok sıkılıorum bunlara... bi de ewler dökülüo...
iş yerimin otobüs güzergahında olsun istiorum ev... ama oradaki ewler çok kötü... yeni gelin girecek o eve hahaha... eşyalrın hepsi sıfır ev dökülüo düşünsene(((

evi tutsaydık ona göre eşyalarda hallolcaktı... kafamda biras olsun rahatlayacaktıı

valla bana çok külfet geliyo gidip bişeyler almak aslında,zamanla alınır ne var ki,en önemli iş evi ayarlamak.
benim düğüne nerdeyse dört ay var üst üste saç baş rüyası görüyorum allahım yaa çıldırıciğim

ewt mısracığım haklısın... ztn almamın nedeni artık evimizde koyacak yerin kalmaması olsa alıcam gerçekten zewkli almak::))))
aman yaa okdr aldım şimdiye kdr olduu kdrı yeter:)))
gerisini dediiniz gibi evlendikten sonra hallederim...mesela yazın ewlenecem ztn silikon yastııı alsam kalacak öle dolapta yaz sonuna kdr onu evlendikten sonrada hallederim
ayy balayı olayınada karar weremedik off off bunada cnm sıkılıo((
ben yurtdışı olsun özel ve farklı diorum... ama çok pahalıya gelio... ztn okdr para harcadıktan sonra bi de ona okdr ayırmak zor gibi... bi de okdr yorgunluktan sonra insan dinlenip kafa daıtmak ister farklı bir ülkeye gidip gezemedikten weya iicene yorulup kendimize eziyet etmektense yurt içinde sakin bir yeremi gitsek diorum off off ama çıkamıorum işin içinden((

haha ben nie görmüorum hiç yaa...
rüyamda benimkinin beni aldattını gördüm hahaha:))) kızıorum bi de daha evlenmeden aldatmış die hahaha:))) okdr gerçekçiydiki anlatamam ama

nastasiacım aynı durumdayız valla bir de benim iş yeri servis olayım var ve heryerden geçmiyo harika evler buluyoruz bir bakıyoruz güzergahtan çok uzak,güzergahta olanlar da dökülüyor, e dediğin gibi azıcık eli yüzü düzgün olan evler olsun yani içimize sinsin,eşyalarımızı göstersin :)) aileler nisan sonu gibi bakalım diyorlar sanki ev orda durup bizim onu tutmamızı beklicek :dilcikar: zaten emlak sektörü bu aylarda canlanmaya başlıyor korkuyorum valla evsiz kalcaz diye

haha ben nie görmüorum hiç yaa...
rüyamda benimkinin beni aldattını gördüm hahaha:))) kızıorum bi de daha evlenmeden aldatmış die hahaha:))) okdr gerçekçiydiki anlatamam ama

:roflol: :roflol: bu da güzelmiş ay dur bakalım daha ne rüyalar görcez evlenene kadar :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…