tesekkur ederim canım..
iyi pazarlar kızlar
burcucum hayırlı olsun gelinliğin
nasıl birşey aldın çok merak ettim
umarım sinmiştir içine ,
aysuncum çok içime sindi.ama ayı yerde bi tanesi vardıki....... 3800 dü fiyatı sadece denemekle yetindimolsun benimki de çok güzel bence kaydirigubbakcemile3
Günaydınnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar.
Burcucum hayırlı olsun gelinliğin, resmini merakla bekliyorum
.
çok sağol tatlım.. :)
günaydın kızlarr hepinize iyi pazarlarrr
burcu gelinliğin hayırlı olsun bende çok merak ettim rsmi varsa görmek isteriz....
çok sağol canım.. :)
Günaydinlar tatli yaz gelinleri, umarim hepiniz iyisinizdir. Burcucum gelinligini merak ettik bak ;=)))) Hayirli ugurlu olsun canim. Bugün calisanlarada kolay gelsin diyorum, isiniz zor ya arkadaslar.... Dün dügünleri olan arkadaslar bugün gelmezler degil mi mirmirmirmir
çok sağol canım :)
vallahi canikomm orda 11 ay yazdığı zamanları hatırlıyorsun dimi kuzumm :1rolleyes: vayy beeee :sm_cool:
canımm adaşım bende çok merak ettim gelinliğinii....:teytey:
adaşcım sağol :)
nastasia cım diğer arkadaşlar bilir,hep konusuyorduk hazır almak istiyordum hep.gözümün begendiğini "hah işte bu" diyip almak istiyordum.kızılayda aradım taradım bulamadım.tunalı da ise en az 70 tane buldum :)) once beyaz butiğe gittim,orda bitane begendim ama çok sade geldi annemin gozuneburcucellocuğum gelinliğini nerden ne kdra aldın cnm??? ankdaydın bildiim kadarıyla banada fikir olur hem:))) modeli nasıl yaa merakta ettim gerçekten:)))) fiyat 1560 tı. sonra hatun moda,goldenrose mu oyle bi yer en son da hüsniye modaya gittim. hüsniye moda da tam düşündüğüm gibi bir gelinlik buldum :)))))) gelinliğin fiyat etiketi 3000 di. mart başı yeni modeller geldiği için benimki yarı yarıya düşmüş kaydirigubbakcemile2 delikafadulden 1500 e aldık geldik :teytey: duvak,saç aksesuarı veya istege gore taç,kese dahil.
fikir edinmek istersen "hüsniye moda" diye arat internette.
arkadaşlar iyi dilekler için tesekkur ederim.hepimizin gelinlikleri hayırlara vesile olur inşallah :)))))))) gelinliği fotosu yok kızlar ama 1 hafta sonra teslim alıcam.giyersem tekrar, eklerim.ama anlatmaya calısayım biraz; 2 parca,alt kısım mendil etek,ust kısım arkası capraz bağlamalı(gelinlik iç çamaşırı derdinden yırrtık sanırım :) içine iç camasır korse gibi bişey giyilmiyor doğal olarak ama üst kısım çok kalın zırh gibi,korse gibi oldugu için gerek de kalmıyor.sütyen yaka, ya da "m" yaka ve beyaz boncuk,beyaz taş işlemeli. :)))))
hayatım ayakkabın çok şık da neden bu kadar topuklu aldın senin boyun zaten uzun hayatımma.s.
:
ben bunu beğendim. burcu nerden aldın ne kadara aldın
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
elifcim mesajını aldım canım.. arayıp buldum senin için ayakkabıyı :)
khena 195 tl idi 195 e indirdik. eroldan aldım.
burcuozgecim canım boyum uzun sayılır diyelim 1.70 ve üzerine ayıp olmasın. :)) ama benimkinin de boyu uzungiyince yine gecmiyorum.(bi de bu topuklar çok rahattır) normalde de çok severek kullandığım bir model.
Ha ha bende size rüyamia anlatiim:
Ben gelinligimi giydim kuaförü bekliyorum. Bu ara saat 18:30 h... Saclarim bi yagli bi yagli anlatamam. Kuaför geliyo ve diyo ki, senin saclarini yikiyamam. Allah allah sacim acik ve yagli kaliyor. Sonra duvagimi ariyorum, bulamiyorum. e yapsam ne etsek? Masa örtüsünü duvak yaptiiikkk :roflol:
Dügün salonuna gittik, üc tane nine oturuyor koltukta, o kadar :roflol: :roflol: :roflol:
haklısın jtosikciim ama işte elimde deil... bi de ortada ev yok bişey yok...belkide günler azalıo... ama ortada olan biten bişey yok o canımı sıkıo ve gerio sanırım((
daha yapacak okdr iş varki... liste yapıorumm... ohhooo...
beyaz eşya alınacak, mobilya alınacak, ev tutulacak, gelinlik, ayakkabı, damatlık ve aksesuarları, halı, perde, aydınlatma, yorgan yastık ıvır zıwır bi ton şey... ıwır zıwırları alayım aradan çıksın diorum... artık evimizde koyacak yer yok alamıorum... bi de mutfağım falan nasıl olacak ona göre alayım yer tutmasın diorum...
aradıımız gibi ev bulamıoruz... benim iş yerim ters... ulaşımı kolay olmalı... yol güzergahımda olan evler dökülüyor... yeni gelin gelecek ev yaa güsel olsun istiorum... tamam sıfır eşyalara sıfı ev güsel olur... ama olmasa bile içi bakımlı olsun diorum... ona göre eşya alacaz...vs vs
aslında kafamızda oturttuk, mobilyaları, beyaz eşya markasını ve tv markasını... çok şükür onları hallettik... ama daha yapacak okdr çok iş warki...
bunları düşünmek beni strese sokuo... bi de ben hep eskiden şöyle olsun isterdim... kendi evimiz olsun... bikaç ay öncesinden iç tadilatı bitmiş olsun... ben ondan sonra evime göre mobilya vs bakayım... en ince ayrıntısına kadar herşeyiyle ilgileniyim bitireyim.... ama olmadı... ev kira olacak... eşyalar kafamıza göre alınacak... off off istediim şeyler olmayacak belki... aman sığmayacak vs derken... off off ne dertliyim(( hahaha
kızlarrr günaydınnnn
hafta sonu gelinlik bakmaya gittim nihayet kaydirigubbakcemile2
kadın süper bişi çok becerikli ve zevkli birşeye benziyor
bindallı mı da o yapacak
ama nisan ortası gibi gel ölçülerini alalım dedi
üff ben ne zaman zayıflayacağım yaaa
acil kilo verdiren diyetiniz var mı senağlama
günaydın kızlar haftasonu youn geçmiş galiba
yasmine canım nasılsın
günaydınn kızlarrr;;
hayırlı olsun canım en büyük gelinlikte aklından çıktı diyebiliriz hallettin sayılırr..
zayıflama konusundada çok güzel bi diyetim var :dilcikar:
ewt mısracığım haklısın... ztn almamın nedeni artık evimizde koyacak yerin kalmaması olsa alıcam gerçekten zewkli almak::))))
aman yaa okdr aldım şimdiye kdr olduu kdrı yeter:)))
gerisini dediiniz gibi evlendikten sonra hallederim...mesela yazın ewlenecem ztn silikon yastııı alsam kalacak öle dolapta yaz sonuna kdr onu evlendikten sonrada hallederim
ayy balayı olayınada karar weremedik off off bunada cnm sıkılıo((
ben yurtdışı olsun özel ve farklı diorum... ama çok pahalıya gelio... ztn okdr para harcadıktan sonra bi de ona okdr ayırmak zor gibi... bi de okdr yorgunluktan sonra insan dinlenip kafa daıtmak ister farklı bir ülkeye gidip gezemedikten weya iicene yorulup kendimize eziyet etmektense yurt içinde sakin bir yeremi gitsek diorum off off ama çıkamıorum işin içinden((
teşekkür ederim tatlım evet hallettim sayılır
diyeti söyle hadi hadi lütfennnn Şeniz
günaydın kızlar haftasonu youn geçmiş galiba
yasmine canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?