2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

aynen benimde öle... off off aileler ndn bukdr rahatlar anlamıorum... beyaz eşya ve mobilyalar konusunda da çok rahatlar son ay alınır halledilirmiş... burada gerilen biziz

ben bi de çok gerçekçi görürüm rüyayı bazen rüyamı gerçekmi karıştırırım hahha:))
sabah kalktım bi kızıorum benimkine hahha

nastasiacım bu arada senin de pek birşey kalmamış aslında
gelinlik işini ne yaptın merak ettim

bu arada bence de balayı için yurt içi daha iyi olur biz de düşünüyorduk turlarla yurt dışına gidelim diye ama turla gittiğinde genelde oteller çok iyi olmuyor ve dedigin gibi gezmek tanımak isteyeceksin o yeri biz de en azından balayı burda olsun hem 5yıldızlı bir otel olucak hem de daha ucuza gelcek dedik, ileride yıllık izinlerimizden birinde de yurt dışına gidelim üstelik o zamana kadar borçlarımızı da bitirmiş oluruz diye bir plan yaptık bakalım artık tabi zaman göstercek

Son düzenleme:
yok daha ortada bişey...
off off hiçbi gelişmemiz yok((
bi modaevi buldum tam istediim gibi modelleri ama gidip görmeden bişey diyemem... oraya bi ara bakacaz... 2500e dikiolarmış hazır satmıolar biras pahalı geldi bakalım

merhaba kısslarrr....
benım dugun tarıhı mecburiyetten değişti.. onu bıldıreyım dedım.. tturuncum benı lısteden çıkart..
ben sonbahar gelını olucam cunku.. şeker bayramından sonra olucak,eşimin işi dolayısıyla yurtdısında olacagı için..
kendinize iyi bakın kıslarr a.s.
arada ugrar bakarım sizlere yerimseniben

selam kızlarrrr
ay biz de kiraya çıkmak yerine var olan daireyi yaptırmaya karar verdik son dakka golü olarak...

bakalım yetişecek mi,yetişmeyecek mi? brni de onun tasası tuttu şimdi...

mutfaktı, banyoydu her şeyi tek tek düşünmek durumundayımmm...

kafayı yiyeceğimin resmidirrr....:)

Allah hayırlara çıkarsın ama seninki tam bir kabusmuş canım ya

cnm valla Allah kolaylık versın..aynı durum bende de var senı cok ıyı anlıorum şöle ki bende cok acelecıyım sıkıntıyada gelemıorum gercı bızım evlenmemıze daha 6 ay 24 gun var ama ben böyleysem senı dusunemıyorum yerınde olsaydım ve 3 ay kalmıs olsaydı ben senden daha fazla gerılırdım sanıorum..
ama sımdıden bıle kendı kendıme sıkıntı yapıorum mesela ceyız borclarım var bırr ıkıncısı sadece beyaz esya ve tv aldık daha bızım tadılat ısı var mobılyalar alıncak ofof dusundukce gerılıorum mıllete saldırıorum annemle son zmaanlarda cok tartısır olduk..
bıde cok cabuk hastalanıorum yemek yıyemıorum..nefesım kesılıoo bazen..
senın 3 ay sonra bıtıcek derdın daha benım coook var hep gerılıcem yanı..
bence sen cok sanslısın..

kızlarrr günaydınnnn

hafta sonu gelinlik bakmaya gittim nihayet kaydirigubbakcemile2

kadın süper bişi çok becerikli ve zevkli birşeye benziyor

bindallı mı da o yapacak

ama nisan ortası gibi gel ölçülerini alalım dedi

üff ben ne zaman zayıflayacağım yaaa

acil kilo verdiren diyetiniz var mı senağlama

günaydınn kızlarrr;;

hayırlı olsun canım en büyük gelinlikte aklından çıktı diyebiliriz hallettin sayılırr..

zayıflama konusundada çok güzel bi diyetim var :dilcikar:

Günaydın kızlarr
geçmişi okumayı çok isterdim ama saatlerce okumam gerekecek sanırım.
kısaca yeni; eşya alanlara, gelinlik işini halledenlere, ev tutanlara, aşık olanlara, barışanlara..vs hayırlı olsun diyorumm.:lepi:

günaydın kızlar haftasonu youn geçmiş galiba
yasmine canım nasılsın

cumartesi full çalıştım dünde nişanlım arkadaşlarıyla sapancaya balık yemeğe gitti bende arkadaşlarımla sinema ve alışverişe gittim anlıyacaın bu kadar borç varken dün baya bi lüzumsuz harcama yaptık

günaydınn kızlarrr;;

hayırlı olsun canım en büyük gelinlikte aklından çıktı diyebiliriz hallettin sayılırr..

zayıflama konusundada çok güzel bi diyetim var :dilcikar:

teşekkür ederim tatlım evet hallettim sayılır

diyeti söyle hadi hadi lütfennnn Şeniz

Canım benim ,balayı için bütceniz nereye elveriyorsa oraya gidin.Borçla falan gidilecek balayının bir anlamı olmaz.

Biliyorsun bende yeni evliyim hiçbir yere gitmedik neden beğendiğimiz yerler çok pahalıydı bir geceliği 450-500 tl gibi.Yeterince borcumuz var birde bunu eklemeyelim dedik hiçta pişman değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…