yasmine bu da türkan şoray kanunları gibi oldu öpüşmem sevişmem kumsalda havluyla otururum gündüz soyunmam :roflol:
adamda dicek ulan ne namuslu karı almışım hiçbiyerini kimselere göstermiyo diye :roflol:
Bitmedi, sana bosu bosuna mi maas ödüyoruz kiiii? Seninle olmak biizm hakkimiz, SÖKE SÖKE ALIRIZ!!!vay vicdansızlar vayy kaçta bitecek bu benim cehennem azabı gibi bitip tükenmeyen mesaimm Çok üzgünüm çoook
Yani daha kisa, ve daha kolay birsey yok muydu :1shok:aslında tuzlu asitli şeylerden şimdiden uzak dursam ve bol bol su içmeye başlasam 2 ay boyunca da yoğun olarak pilates... 2.5 ayda toparlarım heralde ama azıcık su içince bile hemen wcye koşan ben o kadar su içince tüm işlerimi wc den halletmek zorunda kalırım o düşündürüyo beni
Insanin Yuh diyesi geliyo canim, ama neyseki gececisin :sm_cool: Affettik seni :dilcikar:söylemeyeyim burdaki herkes döver beni valla.ben sabah kalkmayalı aylar olduu çünkü.12 de uyandırınca annem sabahın köründe adam mı uyandırılır diye kızıyom.ama ben gece çalışıyorum hem naniknanik
:roflol::roflol::roflol:adamda dicek ulan ne namuslu karı almışım hiçbiyerini kimselere göstermiyo diye :roflol:
:roflol: :roflol: ozaman biran önce platesmi yapıyoruz patatesmi yapıyoruz yapalım bişeylerr :roflol:
tamam kızlar şöyle yapıyoruz.her gece saat 1 de (anca evde oluyorum) benim eşliğimde(eski bir step-aerobic hocası oalarak kendimi seçtim) canlı yayında webcam eşliğinde msn den hepberaber tepiniyoruz.var mısınız,yok musunuz?
Gece birde mi :çok üzgünüm: bunu daha makbul saati yok mu? -tatlicadiarzu-tamam kızlar şöyle yapıyoruz.her gece saat 1 de (anca evde oluyorum) benim eşliğimde(eski bir step-aerobic hocası oalarak kendimi seçtim) canlı yayında webcam eşliğinde msn den hepberaber tepiniyoruz.var mısınız,yok musunuz?
Gece birde mi :çok üzgünüm: bunu daha makbul saati yok mu? -tatlicadiarzu-
Icelim kuzum, İçelim içelim içelim aşkın şarabıni,Kendimizden geçelim...:teytey::teytey:julidecim bak senin için daha kısa ve acısız yöntemi yazdım :içelim:
:sm_cool::sm_cool: Bir sen akkilli, bir ben, birde var mi baska sositosositohay ağzını öpeyimm akıllı biri çıktı karşımaa :roflol:
Niye uyumiim ki? Kim tutacak beni?CADIARZUişinize geliyosa kardeşim bizde sadece gece seansı uygulanıyo.evlenince görcem ben sizi gece 1 de uyuyabilecek misiniz bakalım :dilcikar:
Icelim kuzum, İçelim içelim içelim aşkın şarabıni,Kendimizden geçelim...:teytey::teytey:
laann ben aptal mıyım yani :mymeka:
işinize geliyosa kardeşim bizde sadece gece seansı uygulanıyo.evlenince görcem ben sizi gece 1 de uyuyabilecek misiniz bakalım :dilcikar:
:sm_cool::sm_cool: Bir sen akkilli, bir ben, birde var mi baska sositososito
Ohoooo kocayi karistirmada :sm_cool::sm_cool:canım sen içelim deyince aklıma geldi otel de 24 saat limitsiz içki servisi var ya
umarım balayımı hatırlarım eve döndüğümde :roflol: :roflol:
:roflol::roflol: sarki cok da, ses yok :roflol::roflol: Dügünde bir sen ve ben kaliriz valla :sm_cool::sm_cool:kızım sende repertuar geniş düğünde sen çık bizim sanatçı olarakk :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?