2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

tamam kızlar şöyle yapıyoruz.her gece saat 1 de (anca evde oluyorum) benim eşliğimde(eski bir step-aerobic hocası oalarak kendimi seçtim) canlı yayında webcam eşliğinde msn den hepberaber tepiniyoruz.var mısınız,yok musunuz?

vay vicdansızlar vayy kaçta bitecek bu benim cehennem azabı gibi bitip tükenmeyen mesaimm Çok üzgünüm çoook
Bitmedi, sana bosu bosuna mi maas ödüyoruz kiiii? Seninle olmak biizm hakkimiz, SÖKE SÖKE ALIRIZ!!!klava:klava:

Yani daha kisa, ve daha kolay birsey yok muydu :1shok:

Insanin Yuh diyesi geliyo canim, ama neyseki gececisin :sm_cool: Affettik seni :dilcikar:

adamda dicek ulan ne namuslu karı almışım hiçbiyerini kimselere göstermiyo diye :roflol:
:roflol::roflol::roflol:

sabah 9da yapsak şunu olmazmı gece 1de ben rüyamda belki sana eşlik edebilirimm :roflol:

Gece birde mi :çok üzgünüm: bunu daha makbul saati yok mu? -tatlicadiarzu-

işinize geliyosa kardeşim bizde sadece gece seansı uygulanıyo.evlenince görcem ben sizi gece 1 de uyuyabilecek misiniz bakalım :dilcikar:

laann ben aptal mıyım yani :mymeka:

yok canım öle demek istemedikk :dilcikar:

işinize geliyosa kardeşim bizde sadece gece seansı uygulanıyo.evlenince görcem ben sizi gece 1 de uyuyabilecek misiniz bakalım :dilcikar:

neden 1de uyumıcaz da napcazz açıkla biraz anlamadım ben :roflol:

:sm_cool::sm_cool: Bir sen akkilli, bir ben, birde var mi baska sositososito

kızım sende repertuar geniş düğünde sen çık bizim sanatçı olarakk :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…