kız rasiba anlatsana..
kasdav nasıl 2 kişiyi 50 ye yaptı sağlık ocağında hiç tahlil yaptırdınızmı?
röntgeni nerde çektirdinizz. anlatsana kız ayrıntılarıııı huuuklava:
canım ssk falan hiç bişey sormadılar bak baştan anlatayaım
içeri girdik dedikki evlilik için rapor alacaktık üst kata çıkın evlilik danışmanı sizi bilgilendirecek çıktık üst kata kadın bizi cinsellik hakkında bilgilendirip dediim ilacı tyavisye etti
sonra alt kata inip kayıt yaptırdık ne ssk nede başka bişey sormadılar kişi başı 25 dediler
ilk kan alındı
sonrada röntgenlerimiz çekildi
ayy rasiba ben kaçırdım neymiş bu cinsellik muhabbetii tam dikkatimi çeken konu :roflol: :roflol:
anlat çabuk detaylı sende bizi bilgilendirklava:
ben başka bir şey demiyorum:roflol:
aha kızı can evinden vurdun rasiba anlat hemennn:roflol:
zevkle canım ilk dediki çocuk düşünüyormusun bende uzun zaman hayır dedim ozaman nasıl dedi ya doğum kontrol hapı yada prezervatif kullanacaksınız yada geri çekme yöntemini doğum kontrol hapı ilk zamanlar şişkinlik baş ağrısı baş dönmesi yapar sonra düzelir dedi.cinsel yolla bulaşan hastalıkları anlattı eye birimizde hastalık varsa ve doktor ilaç verdiğinde o ilacı ikimizinde kullanması gerekirmiş çünkü cinsel yolla bulaşan hastalıklar her ilişki sırasında bi ona bi bana geçermiş bu yüzden ilaçları hasta olanda olamayanda kullanması gerekirmiş.cinsel mutluluğun önemli olduğunu falan anlattı işteayy rasiba ben kaçırdım neymiş bu cinsellik muhabbetii tam dikkatimi çeken konu :roflol: :roflol:
anlat çabuk detaylı sende bizi bilgilendirklava:
bak bide dalga geçiyolar yaaaklava:
bu topicte benden başka herkeste tecrübeli galibaaa :roflol:
alalım tecrübelerinizi lütfenn kafamçokkarıştı
zevkle canım ilk dediki çocuk düşünüyormusun bende uzun zaman hayır dedim ozaman nasıl dedi ya doğum kontrol hapı yada prezervatif kullanacaksınız yada geri çekme yöntemini doğum kontrol hapı ilk zamanlar şişkinlik baş ağrısı baş dönmesi yapar sonra düzelir dedi.cinsel yolla bulaşan hastalıkları anlattı eye birimizde hastalık varsa ve doktor ilaç verdiğinde o ilacı ikimizinde kullanması gerekirmiş çünkü cinsel yolla bulaşan hastalıklar her ilişki sırasında bi ona bi bana geçermiş bu yüzden ilaçları hasta olanda olamayanda kullanması gerekirmiş.cinsel mutluluğun önemli olduğunu falan anlattı işte
zevkle canım ilk dediki çocuk düşünüyormusun bende uzun zaman hayır dedim ozaman nasıl dedi ya doğum kontrol hapı yada prezervatif kullanacaksınız yada geri çekme yöntemini doğum kontrol hapı ilk zamanlar şişkinlik baş ağrısı baş dönmesi yapar sonra düzelir dedi.cinsel yolla bulaşan hastalıkları anlattı eye birimizde hastalık varsa ve doktor ilaç verdiğinde o ilacı ikimizinde kullanması gerekirmiş çünkü cinsel yolla bulaşan hastalıklar her ilişki sırasında bi ona bi bana geçermiş bu yüzden ilaçları hasta olanda olamayanda kullanması gerekirmiş.cinsel mutluluğun önemli olduğunu falan anlattı işte
bak bide dalga geçiyolar yaaaklava:
bu topicte benden başka herkeste tecrübeli galibaaa :roflol:
alalım tecrübelerinizi lütfenn kafamçokkarıştı
vayy beee herhalde bizimle ilgilenen doktor bizim yüzümüze bakıp aman zaten bunlar bu işin ustası olacak zaten mutlular diyip anlatmadı hiç bişey demekkii :roflol: :roflol:
vayy bee helal olsun kadıköy belediyesine şimdiye kadar kimseye böyle bir açıklama yapıldığını duymamıştım..
çok iyi bir hizmet benceee.
rasiba sen yada nişanlın kadıköydemi ikamet ediyosunuz
çok soruyorum ama napım meraklıyımmm. yasemin kadar olmasamdaa delikafadulden
canıım benim olsada anlatsam ama alsana samimi bi itiraf ben okadar korkuyorum ki anlatamam bende galiba vajinismus hastalığı var biz iki yıldır tataile beraber gideriz ama ben okadar korkuyorumki sadece nişanlımla sarılıp uyuyoruz oda beni üzmemek ve daha çok korkutmamak için hiç bişeye ısrar etmez zamana bıraktı ama biz biliyoruz biz evlenincede olmıyacak::1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?