bak bide dalga geçiyolar yaaaklava:
bu topicte benden başka herkeste tecrübeli galibaaa :roflol:
alalım tecrübelerinizi lütfenn kafamçokkarıştı
vayy beee herhalde bizimle ilgilenen doktor bizim yüzümüze bakıp aman zaten bunlar bu işin ustası olacak zaten mutlular diyip anlatmadı hiç bişey demekkii :roflol: :roflol:
kıssss croisellee ( anam yazması da ne zormş kolay bişi bul ben lakap takcam yoksa sana :roflol: )
ayy alt tarafı hiç sesin çıkmıyo napıyosun özledim ben seni yazıcaktım biraz uzattım lülülülülülü
ayy rasiba ben kaçırdım neymiş bu cinsellik muhabbetii tam dikkatimi çeken konu :roflol: :roflol:
anlat çabuk detaylı sende bizi bilgilendirklava:
canıım benim olsada anlatsam ama alsana samimi bi itiraf ben okadar korkuyorum ki anlatamam bende galiba vajinismus hastalığı var biz iki yıldır tataile beraber gideriz ama ben okadar korkuyorumki sadece nişanlımla sarılıp uyuyoruz oda beni üzmemek ve daha çok korkutmamak için hiç bişeye ısrar etmez zamana bıraktı ama biz biliyoruz biz evlenincede olmıyacak::1no2:
bu hastalık galiba bendede varr yaa ayırntılı anlatamaıcam ama anlayın işte sizz senden pek bi farkım yok benneyaptımki galiba doktorada birlikte gidicez kıs bizzz
yawruşum biz sağlık ocağında yaptırdık böyle cinsel ders falan vermediler :roflol:
senin merak edeceğin bir şey olmadı yaniii:roflol::roflol::roflol:
yasminim tatlım benim sayfa açık ama çok işim var kovulmadan yapsam diyorum o bakımdan yani
canım benim adım IŞIL
daha öncede söylemiştim sıkıntı çekmeyin diye IŞIL deyin ben anlarım :roflol: :roflol:
ama sen beni iplemedin sanırsam :dilcikar:
:roflol: :roflol: evet dikkate almamışım demekki :dilcikar:
heh hemen atladın yanee kaydirigubbakcemile3
ayy atlıcam tabii yaa aşkol yanii
yok valla inanmam lülülülülülü
bu hastalık galiba bendede varr yaa ayırntılı anlatamaıcam ama anlayın işte sizz senden pek bi farkım yok benneyaptımki galiba doktorada birlikte gidicez kıs bizzz
bizimkiside kadıköy sağlık ocağı hasanpaşada bu tarafta yapacak olanların bilgisine tam belediyenin yanı
yaa iide bana neden kimse inanmıyooo yaaa çok ciddiydim aslındaaklava: klava:
çok inandırıcı olmayacak bi tipim var herhaldee :roflol: :roflol:
rasiba ve yasemin sıkmayın canınızı ya şimdi herşeyin bir yolu var bence evlenmeden bi doktora gidin ilk günlerinizde sıkılmayın olmuyo diye üzemyin kendinizi tamamıı bebişlerimmm Şeniz
Peki doktora bahsettinizmi bu durumdannvallahi canım aklıma geldikçe evlenmemeyi bile düşünüyorum ben yapamammm
al bi tecrübeli dahaa :roflol: :roflol:
kızlar biz raporu almaya gidiyoz gelince görüşürüz
rasiba kasdav ı biliyorummm.. hatta şimdi olesine aradım 80 dediler kişi başı nasıl oldu anlamadım :uhm:
uyuzzz sakin ol gevşeee kaydirigubbakcemile :jeyyar:
Peki doktora bahsettinizmi bu durumdann
benim tecrübem seninki gibi başarısız değildi cicimmm :roflol:
gel yavriii bana ben seni korkutmammm kaydirigubbakcemile3
az sonra topic kapanacak naniknanik
ben gidiyorum yaaa korkmaya başladım artık sizdennn :1no2: lülülülülülü lülülülülülü
beni sallamadığınız için bende yazmıyorum işte hıh :dilcikar:
elif nerdesin kuzum gel kurtar ben bunlar beni sallamıyor
beni sallamadığınız için bende yazmıyorum işte hıh :dilcikar:
elif nerdesin kuzum gel kurtar ben bunlar beni sallamıyor
ben sallıyorum seni kuzum gel bırak elifi falankaydirigubbakcemile3
ayyy kıyamam sana bennnn gel kollarıma gelllll topic imizin sapığı burdaaa gel yavri yamacımaaa Şeniz
ben yazınca kaçırmayın bir dahaklava:
bak benim kocam asker vurur hepisinizi heeee:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?