2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ben yazınca kaçırmayın bir daha klava:

bak benim kocam asker vurur hepisinizi heeee:mymeka:

tamam tamam vursun hadi öldürsün beniii senağlama daha evlenemeden muradıma eremedennnn öldürsüünnnnnnnnnnsenağlamasenağlama
cani şeyy nolcekk

:roflol:
:roflol: ayy çok korktum ben evlenmeden ölmek istemiyorum her daim hazırda seni beklicem artık gak desen yazıcam valla :roflol: lülülülülülü

tamam tamam vursun hadi öldürsün beniii senağlama daha evlenemeden muradıma eremedennnn öldürsüünnnnnnnnnnsenağlamasenağlama
cani şeyy nolcekk

afferin kızlar ha şöyleeee

hani derler ya askerkerin eşleri evlenince daha asker oluyor diye :roflol: bende mi öyle olcam neeee

başçavuşun eşşeğimi o... burda :mymeka:

başçavuşun ggüzeller güzeliii tatlılarr tatlısııı hatunlar hatunuuuu eşiii konuşuyorrr:roflol::roflol::roflol:

ay süper komik oldu heeee:roflol:

hahahha koptum kız ( bende korkudan cevap yazmadan geçmiyim dedim malum aşkıma kavuşmadan ölür giderim mazallah )

ben okdar korktum ki deminden beri ne yazsam diye düşünüyorum aman seni sinirlencek bişey yaparımda mazallah diyee bundan sonra 10 düşünüp 1 yazıcam lülülülülülü

aha bu süperdiii :roflol::roflol:

yavruşum il il gezmeyi 5 senede bir yer değiştirmeyi kabul edersen bul kaydirigubbakcemile3
hemide çok yakuşukli oliler heeeeşakkıdı

herşeye razıyım yeterki bizim başçavuşunn karısıdaaa pardon kraliçeside baağırsınnn kaydirigubbakcemile3

kızlar keyifler iyi ne güzel Allah bozmasın. eskileri okuyamıyom ama geldim yerden devam edem yoksam çok geri kalcam sonrada meraktan çatlayıvercem.

Neden korkuyonus siz hiç korkulcak bişi değilmiş. herkes öle diyor.

Made ve mısra nerde acep onlar fikir versinler. Ben hiç korkmuyom hihoyyyt

Rasiba, gelinlik iptaline h.sonu karar verdim ve hemen gidip yenisini sipariş ettim.

ben geldim cadılarr.dünden bugüne öldüm resmen.ama hemen herşeyi hallettik sayılır.tüm evin perdelerini aldık,damatlığın içine gömleği yeleğini aldık,kına sepetini aldık gece annemle beraber süsledik bitince resmini çekip koyucam :) davetiyeleri basıma verdik veee gelin çiçeğimi kendim yapacağımı söylemiştim ya nihayet aradığım çiçeği bu sabah buldum ve en kısa zamanda onu da yapıp yan gelip yatıcam artııkk delikafadulden

geçmişi falan hiç okuyamadım.bu arada salon,yatak odası,mutfak,küçük oda ve oturma odasının tüm tül ve fonları 450 tl tuttu.yine kapanmak üzere olan bi taç firması buldum ve herşeyi geliş fiyatına yaptırttım.yaa allah beni gerçekten çok seviyo,ya da nişanlım çok şanslı onun şansından oluyo böyle :))))

haa unutmuşum bide kan verdik test için.bugün vaktim olmadığından sonuçları gidip alamadım taa pazartesiye kadar da gidip alamıcam (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…