ben geldim cadılarr.dünden bugüne öldüm resmen.ama hemen herşeyi hallettik sayılır.tüm evin perdelerini aldık,damatlığın içine gömleği yeleğini aldık,kına sepetini aldık gece annemle beraber süsledik bitince resmini çekip koyucam :) davetiyeleri basıma verdik veee gelin çiçeğimi kendim yapacağımı söylemiştim ya nihayet aradığım çiçeği bu sabah buldum ve en kısa zamanda onu da yapıp yan gelip yatıcam artııkk delikafadulden
geçmişi falan hiç okuyamadım.bu arada salon,yatak odası,mutfak,küçük oda ve oturma odasının tüm tül ve fonları 450 tl tuttu.yine kapanmak üzere olan bi taç firması buldum ve herşeyi geliş fiyatına yaptırttım.yaa allah beni gerçekten çok seviyo,ya da nişanlım çok şanslı onun şansından oluyo böyle :))))
ballısın hee
iğneden canın acıdı mı :jeyyar:
ne demek elifi bırakkkkklava: klava:
seni bi bırakırım şimdi,dünyan tersine döner.aramıza girebileceğini mi sanıyosun sen bakimm :mymeka:
beni sallamadığınız için bende yazmıyorum işte hıh :dilcikar:
elif nerdesin kuzum gel kurtar ben bunlar beni sallamıyor
bu arada elif tüm evinin perdelerini 450 ye bitirmişsin çok ballısın yawssss:))
inanılır gibi diil walla:))
annem oturma odası ile mutfağınkini yakın geçmişte 1000 tl ye diktirmişti
acımaz kız boşuna korkmuşsun zatenacımadı kızz.valla hissetmedim bile :sm_cool:
sağolun kızlar allah hepinize daha güzellerini versin inşallah a.s.
kız yasmine ne yumurtlayacaksın yine sen?
sağolun kızlar allah hepinize daha güzellerini versin inşallah a.s.
kız yasmine ne yumurtlayacaksın yine sen?
:CüvCüv: yumurtlamıcam
yasmiiiiinnn
elif sana davık didi kaydirigubbakcemile
içinde patlasın o zaman :dilcikar:
sen gidince sölicemm sırnaşık şey
gitmiyorum hadi bakalım delikafadulden delikafadulden
ben geldim cadılarr.dünden bugüne öldüm resmen.ama hemen herşeyi hallettik sayılır.tüm evin perdelerini aldık,damatlığın içine gömleği yeleğini aldık,kına sepetini aldık gece annemle beraber süsledik bitince resmini çekip koyucam :) davetiyeleri basıma verdik veee gelin çiçeğimi kendim yapacağımı söylemiştim ya nihayet aradığım çiçeği bu sabah buldum ve en kısa zamanda onu da yapıp yan gelip yatıcam artııkk delikafadulden
geçmişi falan hiç okuyamadım.bu arada salon,yatak odası,mutfak,küçük oda ve oturma odasının tüm tül ve fonları 450 tl tuttu.yine kapanmak üzere olan bi taç firması buldum ve herşeyi geliş fiyatına yaptırttım.yaa allah beni gerçekten çok seviyo,ya da nişanlım çok şanslı onun şansından oluyo böyle :))))
acımaz kız boşuna korkmuşsun zaten
ben her ay aldırıyorum kan
yakında kendi kanımı kendim alacamda tahlil yapamıyom kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?