elificimmm canım benimm çok ballısın hakkaten çok sevindim tatlım yaa bak resim bekliyoz hee
hele davetiyeni çabuk gösterrklava:
hah oldu canım kaydirigubbakcemile3
yasminee kız hakkaten delirtme beni söyle çabuk her türlü formule açığım yani
zati şiştikçe şişiyomm yuvarlancam yakında yalvartma beni yaa hadiklava:
tamam bi tek sana söylüyorum başka kimse okumasınn lülülülülülü
şimdi gidip eczaneden coffee plus die bi kahve var onu aldım bi kız onunla 17 kilo vermiş kız tokmak gibiydi şimdi 36 beden giyiyo 2 aydır görmüyordum şok oldum hemen gittim eczaneden aldım.. 2 si bi arada gibi bişey iştahı kesiyomuş içindekilerde yağ yakmana yardım ediyormuşş denicem artık kobay olarak hissediyorum kendimi zaten inşallah faydası olurrr delikafadulden
seni varya öpreim yalarım yutarım kız içime sokasım geldi seni delikafadulden delikafadulden
hemencik anneme siparişi veriyorum her eczanede varmıymış acep allam lütfen bu sefer olsun yaa yoksa istemiyom gelinlik felan giymek ben senağlama senağlama
şimdi gidip eczaneden coffee plus die bi kahve var onu aldım bi kız onunla 17 kilo vermiş kız tokmak gibiydi şimdi 36 beden giyiyo 2 aydır görmüyordum şok oldum hemen gittim eczaneden aldım.. 2 si bi arada gibi bişey iştahı kesiyomuş içindekilerde yağ yakmana yardım ediyormuşş denicem artık kobay olarak hissediyorum kendimi zaten inşallah faydası olurrr delikafadulden
yasmin yazdığını bende okuyabilir miyim
nolar noalr delikafadulden
yasmine yaaa vallaha öpecem kız seni gel buraya
şimdi eczaneyi aradım yeni gelmiş onlarada ama deli gibi satış yapıyorlarmış
balım benim yerim seni gel bidaa öpçem Şeniz
12,5 TL mi ya burada çorlu da eczacı kız 18 TL dedi bee üfff ne sinir
ama ossun napıyım alcam valla hiç umurumda değil
oku canımcım ne demek gerçi ortalığı sen karıştırdın ama neysee :dilcikar:
artık zaten küsüşük arkadaşımda pas vermiyo ya bizi barıştr yada sana şişko gelin olasın diye dua ederimm -tatlicadiarzu-
sorarım kız sormam mı ama olsun napıyım alırım 18 desede
olmadı internetten alırım
birdenem ne sorumluluğu merak etme sorumlusu sen değilsin
hem bana bişi olursa çeyizimi sana bırakıyorum hihoyyyt
elif sana davık demediki ben uydurdum
eliiifffffff barış yasminle lütfen lütfen
barışmazsan ben dombalak gelin olacam senağlama senağlama
yasmine cim yazık leblebiye yaa nolur şişko gelin olur bak dua etme nolur benneyaptımki
elif gitti şansına küs başlıyorum ben çok değerli dualarımaaa :dilcikar:
yasmine cim yazık leblebiye yaa nolur şişko gelin olur bak dua etme nolur benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?