2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

tamam bi tek sana söylüyorum başka kimse okumasınn lülülülülülü

şimdi gidip eczaneden coffee plus die bi kahve var onu aldım bi kız onunla 17 kilo vermiş kız tokmak gibiydi şimdi 36 beden giyiyo 2 aydır görmüyordum şok oldum hemen gittim eczaneden aldım.. 2 si bi arada gibi bişey iştahı kesiyomuş içindekilerde yağ yakmana yardım ediyormuşş denicem artık kobay olarak hissediyorum kendimi zaten inşallah faydası olurrr delikafadulden

seni varya öpreim yalarım yutarım kız içime sokasım geldi seni delikafadulden delikafadulden

hemencik anneme siparişi veriyorum her eczanede varmıymış acep allam lütfen bu sefer olsun yaa yoksa istemiyom gelinlik felan giymek ben senağlama senağlama

yasmineee balım ayrıntıları öğrenseydin kız hakkaten 17 kiloyu bunun la mı vermiş yuh yani ama yaaa

evet eczaneden aldım ben 12,5 tl fiyatı içinde 10 tane var yemeklerden yarım saat önce içicez iştahımızı kesicekmiş bende böyle duydum şimdi bi tane içtim vlla karnım açtı doydum psikolojikmidir nedir anlamadım :roflol:

hadi hemen söle anneciğine alsın sana birlikte başlayalım bi elin nesi var iki kelin sesi varrr lülülülülülü

kobayım benimmmmm
artık deneye deneye bulcaz bi çaresini elbett... off kilolar offff senağlama

bak şimdi kız spor yapamıyormuş akşamları sadece mekik çekiyormuş.. ilk 3 gün sadece bu kahveden içmiş yemek yerinede süt yoğurt bide kepekli bisküvilerden yemiş bu kısmı biraz sağlıksız biliyorum ama şişko olmaktan iyidir.. sonra 3 gün bitiminde normal ymek yemeğe başlamış ama zaten kahve karnını acıktırmıyomuş sadece öğün atlasın diye sebze falan yiyomuş makarna pilav vs. yok .. ben 2 ay önce gördüğümde valla tokmak gibiydi şimdi 36 beden pantolonunun bedenini gösterdi. eşi de kullanmış hatta oda 6 kilo vermiş....... ayy denemekten ne çıkar. zaten tadıda kötü değil şimdi içtim bi tane aynı 2 si bi arada

yasmin yazdığını bende okuyabilir miyim
nolar noalr delikafadulden

yasmine yaaa vallaha öpecem kız seni gel buraya
şimdi eczaneyi aradım yeni gelmiş onlarada ama deli gibi satış yapıyorlarmış
balım benim yerim seni gel bidaa öpçem Şeniz

12,5 TL mi ya burada çorlu da eczacı kız 18 TL dedi bee üfff ne sinir

ama ossun napıyım alcam valla hiç umurumda değil

yasmine yaaa vallaha öpecem kız seni gel buraya
şimdi eczaneyi aradım yeni gelmiş onlarada ama deli gibi satış yapıyorlarmış
balım benim yerim seni gel bidaa öpçem Şeniz

yaa öp annem öp de işe yaramazsa sorumluluk almak istemiyorum ben bak ... zaten bende yeni öğrendim hemen inip aldım eczaneden bakalım ne olacak hep beraber yaşayıp görcesss :CüvCüv:

elif sana davık demediki ben uydurdum
eliiifffffff barış yasminle lütfen lütfen
barışmazsan ben dombalak gelin olacam senağlama senağlama

sorarım kız sormam mı ama olsun napıyım alırım 18 desede
olmadı internetten alırım

birdenem ne sorumluluğu merak etme sorumlusu sen değilsin
hem bana bişi olursa çeyizimi sana bırakıyorum hihoyyyt

Sana bişi olmadan bana bişi olur çünkü ben başladım bile kullanmaya.. ozaman ben çeyizlerimi 2009 yaz gelinlerine bırakıyorum aralarında paylaşsınlar artık :dilcikar: herşeyimde hazırdı yaaa heee yalnız nişanlımı payşalmam ona göree :roflol:

şimdi ben çıkıyorm kızlarr.. valla kahve işe yaradı galibe hiç aç değilim akşam yemek yemicemm yerimseniben

akşam 8den sonra girerim belki burda olanlarla görüşürüzz öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…