2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

aha bu çok komkmiş :roflol:

ayy canım hayırlı olsun hepsi ne güzel halletmişsin her şeyleriiikaydirigubbakcemile5

geldim kuzucum ne oluyo burda klava: üzmeyin benim kuşumu valla parçalarım hepinizi.ben yokum diye güç bulup üzemezsiniz siz benim ex aşkımı kötükedihüso

sen olmasan timse sevmiyor beni burda senağlama

merhaba kızlar uzun zamandır sizi takip ediyorum çok hoşuma gittiniz nekadar sıcak bi ortam bende 5 temmuzda evlencem nişanlımla 5 senedir beraberiz artık mutlu sona yaklaştık

heheyyyytt yasmine hanım gördüm iştee coffe plus :)))) hemen yarın bende alıyorum.
burcuözgecim seni sevmeyenin çıarsını yakarım ben sen merak etme
tosbaa sonunda dayanamayıp yazacağını biliyordum.altta okurken görüyodum seni,aramıza hoşgeldin

kızlar bu arada sağlık raporu 50 tl falan denmiş ama biz dün sağlık ocağına gittik ve 5 kuruş para vermedik haberiniz olsun!!!!

Elifcim perdelerinin fiyatının 450 tl olduğunu okudum şokkkkkkkkk oldum.Nasıl olur yavs ?????
Şaka bir yanada güle güle kullanın cnm,Allah yardım ediyor gerçekten size.

evet dayanılmaz bir cazibenin olduğu doğru,ben bile davanamadım sonunda yazdım.:dance:

evet mısracım allah gerçekten yardım ediyor bize.teyzem görmüş doğugarajında bi perdeci kapatıyor 8 mt dikilmiş tülleri 50 tl den veriyo dedi.bi gittik tüm evin tüllerini fonlarını aldık,hemde hepsi süper tüllerin.duyduğumuzda annemle döküntüdür onlar dedik,bi gittik hepsi taçın perdesi.toplam 445 tl tuttu.

4 mt istresen o da var dikilmiş.o da 25 tl eksik perden falan varsa,yada yedek almayı düşünürsen kaçırma bence

iyiyim tosbaacım.son 1,5 ayım kaldı düğüne koşturuyoruz işte.nişanlımla 1.5 senedir tanışıyoruz.
ah mısracım keşke daha önce bulsaydım şu perdeciyi de seninde işin ucuza görülebilseydi.ama kısmet işte napalım

seni sefmeyen ölsün delikafadulden
oyyy ben yerim senide şekerim leblebimmŞeniz
merhaba kızlar uzun zamandır sizi takip ediyorum çok hoşuma gittiniz nekadar sıcak bi ortam bende 5 temmuzda evlencem nişanlımla 5 senedir beraberiz artık mutlu sona yaklaştık
bize kimse dayanamaz sositososito
aramıza hoşgeldin canımŞeniz
ama benden önce evlenecek biri daha çıktı :mymeka:
listede geriliyorum yahu :çok üzgünüm:

ayyy elifimm söyleme böyle şeyler şımarıyorum kuzummm
kızlar bu arada sağlık raporu 50 tl falan denmiş ama biz dün sağlık ocağına gittik ve 5 kuruş para vermedik haberiniz olsun!!!!

bende ona şaştım tatlım bize başka şey mi mi yaptılar ne :roflol: hiç para vermedik :sm_confused:

kimse bişi yazmıyo bende gidiyorum ozaman görüşmek üzere kızlarrr

burcucum seni görüyorum ama sen yazmıyorsun öptüm seni ii gecelerrr

kız geldim dur dicem ama çoktan gitmişsin ((
aysuuunn burcucelloo nerdesiniz benim gece kuşlarım gelin hadi.bakın neler neler aldım ben dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…