aha bu çok komkmiş :roflol:
ayy canım hayırlı olsun hepsi ne güzel halletmişsin her şeyleriiikaydirigubbakcemile5ben geldim cadılarr.dünden bugüne öldüm resmen.ama hemen herşeyi hallettik sayılır.tüm evin perdelerini aldık,damatlığın içine gömleği yeleğini aldık,kına sepetini aldık gece annemle beraber süsledik bitince resmini çekip koyucam :) davetiyeleri basıma verdik veee gelin çiçeğimi kendim yapacağımı söylemiştim ya nihayet aradığım çiçeği bu sabah buldum ve en kısa zamanda onu da yapıp yan gelip yatıcam artııkk delikafadulden
geçmişi falan hiç okuyamadım.bu arada salon,yatak odası,mutfak,küçük oda ve oturma odasının tüm tül ve fonları 450 tl tuttu.yine kapanmak üzere olan bi taç firması buldum ve herşeyi geliş fiyatına yaptırttım.yaa allah beni gerçekten çok seviyo,ya da nişanlım çok şanslı onun şansından oluyo böyle :))))
geldim kuzucum ne oluyo burdaklava: üzmeyin benim kuşumu valla parçalarım hepinizi.ben yokum diye güç bulup üzemezsiniz siz benim ex aşkımı kötükedihüso
sen olmasan timse sevmiyor beni burda senağlama
heheyyyytt yasmine hanım gördüm iştee coffe plus :)))) hemen yarın bende alıyorum.
burcuözgecim seni sevmeyenin çıarsını yakarım ben sen merak etme
tosbaa sonunda dayanamayıp yazacağını biliyordum.altta okurken görüyodum seni,aramıza hoşgeldin
oyyy ben yerim senide şekerim leblebimmŞenizseni sefmeyen ölsün delikafadulden
bize kimse dayanamaz sositosositomerhaba kızlar uzun zamandır sizi takip ediyorum çok hoşuma gittiniz nekadar sıcak bi ortam bende 5 temmuzda evlencem nişanlımla 5 senedir beraberiz artık mutlu sona yaklaştık
heheyyyytt yasmine hanım gördüm iştee coffe plus :)))) hemen yarın bende alıyorum.
burcuözgecim seni sevmeyenin çıarsını yakarım ben sen merak etme
tosbaa sonunda dayanamayıp yazacağını biliyordum.altta okurken görüyodum seni,aramıza hoşgeldin
kızlar bu arada sağlık raporu 50 tl falan denmiş ama biz dün sağlık ocağına gittik ve 5 kuruş para vermedik haberiniz olsun!!!!
kızz yasmine eve varamadın mı daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?