GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN arkadaşlar.Sanırım herkesler uyuyor.Ben bugün öğleye kadar evdeyim daha sonra annemlere gideceğim.
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN arkadaşlar.Sanırım herkesler uyuyor.Ben bugün öğleye kadar evdeyim daha sonra annemlere gideceğim.
kızlar ya su balayı ısını sız hallettınızmı ne kadar kala halletınız ve hangı otelı sectınız bıraz kararsızım da..
kızlar ya su balayı ısını sız hallettınızmı ne kadar kala halletınız ve hangı otelı sectınız bıraz kararsızım da..
canım biz hllettik ama biz askeri kampa başvurdum onun içinde şubat ayında açılmış başvuruluar o zaman başvurduk. ama normal de nasıl yürür bu işler bilmiyorum...Şeniz
biz titanic oteli hallettik canım biraz pahalıya mal oldu ama inşallah güzel olur hihoyyyt
hangı otelı sectınız cnm?
:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
yawrim otel motel seçmedik askeriyenin belli yerlerde kampları var...
biz antalya ve kıbrıstaki kamplarına başvuruda bulunduk hangisi çıkarsa oraya gidicez...Şeniz
ne guluon be :dilcikar:
cnm nerden bılıyım askerıye ıslerını ben..ama su balayı ısı ıcın sızın cok guzel olmus..
bir gidemeycük balayına
ama sağlık olsun diyorum borçla gitmektense evde oluruz bizde aşkımla
açarız tvde deniz görüntülerini bakarız
yatarız koltuklara güneşleniyormuş gibi
hem üstsüzde yatabilirim evde :jeyyar:
bende dedim sabah sabah ayılamadı herhalde bebişim :roflol:
evet bizim için çok uygun oldu tatlım 10 günlüğü 100 liramı ne vercez kaydirigubbakcemile3
otele vereceğimiz paraylada çatır çatır yiycez kıbrıs yada antalyadayerimseniben
daha önce marmaristeki kampını gördüm mükemmeldi. bir sahili bir kumsalı var aman allahım. :1rolleyes: yasakmıdır ki yasak olmasa koyardım fotolarını kaydirigubbakcemile3
vayy vayy fantezilere bakkk helee:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?