2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN arkadaşlar.Sanırım herkesler uyuyor.Ben bugün öğleye kadar evdeyim daha sonra annemlere gideceğim.

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN arkadaşlar.Sanırım herkesler uyuyor.Ben bugün öğleye kadar evdeyim daha sonra annemlere gideceğim.

gunaydın mısraaa cım oh oh ne guzel annene gıdıosun temızlık bıttı mı evde yoksa pazarları mı yapıosun temızlıgı

kızlar ya su balayı ısını sız hallettınızmı ne kadar kala halletınız ve hangı otelı sectınız bıraz kararsızım da..

kızlar ya su balayı ısını sız hallettınızmı ne kadar kala halletınız ve hangı otelı sectınız bıraz kararsızım da..

canım biz hllettik ama biz askeri kampa başvurdum onun içinde şubat ayında açılmış başvuruluar o zaman başvurduk. ama normal de nasıl yürür bu işler bilmiyorum...Şeniz

canım biz hllettik ama biz askeri kampa başvurdum onun içinde şubat ayında açılmış başvuruluar o zaman başvurduk. ama normal de nasıl yürür bu işler bilmiyorum...Şeniz

hangı otelı sectınız cnm?

biz titanic oteli hallettik canım biraz pahalıya mal oldu ama inşallah güzel olur hihoyyyt

su laradakını mı dıyosun cnm ayy orası cok pahalı yaa bu arada sorması ayıp ne kadar tuttu sızın?

:roflol::roflol::roflol::roflol:
yawrim otel motel seçmedik askeriyenin belli yerlerde kampları var...
biz antalya ve kıbrıstaki kamplarına başvuruda bulunduk hangisi çıkarsa oraya gidicez...Şeniz

ne guluon be :dilcikar:
cnm nerden bılıyım askerıye ıslerını ben..ama su balayı ısı ıcın sızın cok guzel olmus..

ne guluon be :dilcikar:
cnm nerden bılıyım askerıye ıslerını ben..ama su balayı ısı ıcın sızın cok guzel olmus..

bende dedim sabah sabah ayılamadı herhalde bebişim :roflol:

evet bizim için çok uygun oldu tatlım 10 günlüğü 100 liramı ne vercez kaydirigubbakcemile3

otele vereceğimiz paraylada çatır çatır yiycez kıbrıs yada antalyadayerimseniben
daha önce marmaristeki kampını gördüm mükemmeldi. bir sahili bir kumsalı var aman allahım. :1rolleyes: yasakmıdır ki yasak olmasa koyardım fotolarını kaydirigubbakcemile3

bir gidemeycük balayına
ama sağlık olsun diyorum borçla gitmektense evde oluruz bizde aşkımla
açarız tvde deniz görüntülerini bakarız
yatarız koltuklara güneşleniyormuş gibi
hem üstsüzde yatabilirim evde :jeyyar:

ay cnm aslında öle tabıkı bak bız bı suru para bayılcaz ben voyage sorgunu sordum %30 ındırımlı 5 gece 1120 ye gelıo 4 gece ıse 896 mı ne öle bısı bıde gıdıs gelıs ucak paraları 400 desen bıde transferı var oda en az 200 felan gıder..
ama tabı bızım ekım olmasaydı bız balayına erdek e gıtcektık yanı balıkesıre cunku ordan ev tutabılıosun denızı felan harıka yanı..

Tekrar günaydın canlarım.

Burcuözgecim ben iyiyim cnm sen nasılsın?

Minilyacım benim temizlik işim daimi ev çok büyük olduğu için sürekli ayaktayım.Genel olarak büyük temizlikleri hafta içi yapıyorum eşim evde yokken çok sinirleniyor çünkü o evdeyken yaptığımda.
Daha 3 gün önce dip köşe temizlemiştim bugün yine temizlik yapıyorum Eşim şimdi havaalanına gitti ,gitmeden yatak odasındaki yatağı kaldırır mısın dedim mırın kırınla kaldırdı.Beni en çok yoran işlerden biri çamaşır, iki kişinin haftalık 5 makine çamaşırı olur mu yavsEşim 1 kez giyiyor hatta saatlik giydikleride var böylece bir ton çamaşı ve ütü çıkıyor.Artık başedemiyorum haftalık gelecek yardımcı bir kadın arıyorum.Bir dokundan bin ah işittin değil mi?

Yasmincim sen napıyorsun cnm?,

Bu arada ben sayfa okuyor görünüyorum ama burda değilim arada gelip bakıyorum bilgilerinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…