Tekrar günaydın canlarım.
Burcuözgecim ben iyiyim cnm sen nasılsın?
Minilyacım benim temizlik işim daimi ev çok büyük olduğu için sürekli ayaktayım.Genel olarak büyük temizlikleri hafta içi yapıyorum eşim evde yokken çok sinirleniyor çünkü o evdeyken yaptığımda.
Daha 3 gün önce dip köşe temizlemiştim bugün yine temizlik yapıyorumEşim şimdi havaalanına gitti ,gitmeden yatak odasındaki yatağı kaldırır mısın dedim mırın kırınla kaldırdı.Beni en çok yoran işlerden biri çamaşır, iki kişinin haftalık 5 makine çamaşırı olur mu yavs Eşim 1 kez giyiyor hatta saatlik giydikleride var böylece bir ton çamaşı ve ütü çıkıyor.Artık başedemiyorum haftalık gelecek yardımcı bir kadın arıyorum.Bir dokundan bin ah işittin değil mi?
Yasmincim sen napıyorsun cnm?,
Bu arada ben sayfa okuyor görünüyorum ama burda değilim arada gelip bakıyorum bilgilerinize.
yamen şu caffe plus nasıl bişey nasıl kullanılması gerekiyo ne kadar süre kullanılacak hemen bilgilendir bizi
yasmin yazacağıma yamen yazmışımkaydirigubbakcemile3 bundan sonra sana kısaca yamen diyecem[/QUOTE
dün yeteri kadar bilgilendirdim ama sen okumadın herhaldeeklava: coffee pluss nescafe 2 si bi arada tadında bişey iştahı kesiyo 12,5 tl fiyatı ben dün başladım bakalım nolcakk ışıl naptı acaba oda alacaktı dün merak ediyorumm yasakkelime
yasmincim iştemisin
dün seninle konuşmayı çok istedim ama numaran cafede kalmış ulaşamadım
günaydın kızlar :)) bende zayıflama aşamasındayım az yiyerek 20 günde ortalama 4 kilo verim ama daha çok vermem gereken kilo varmalesef bende şu coffe plusu denemek istiyorum
khenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım beni ararmısın ...............biraz canım sıkkında
canım beni ararmısın 567 ** ** biraz canım sıkkında
günaydın millet.dün gece o kadar çok ağlamışım ki gözlerim hala ağrıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?