2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

neden ağladın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Çok üzgünüm çoook

nişanlımla kavga ettim yine.adam ne zaman benim moralim bozuk olsa,alttan alacağı yere daha çok sinirleniyo.bu erkeklerin hiçbirinin asık surat görmryr tahammülleri yok.her daim sırıtmamı istiyo.iyi de ben çalışan bi insanım işyerinde sorunlarım oluyo,moralim bozuluyo.tamam iş yaşantımı ona yansıtmam belki hata olabilir ama o sinirli olunca yumuşatmak için her şeyi yapıyorum ben.o ise bir iki peşimde dolanıyo sonra yeter artık asma şu suratını diye bağrınıyo.bende 2 kat fazla sinirleniyorum.

yaa boşver ağlama erkekleri anlamak çok zor hepsi şebek gibi dolaşalım hiç surat asmayalım istiyolar kötükedihüso bizim de insan hatta duygusal bayanlar olduğumuzu hesaba katmıyolar boşver hiç takma kafana

canım oluyo böyle şeyler. erkekler sadece kendi moralleri bozulur sanıyoo halbuki biraz bizi güldürmeye çalışsalar biraz üstümüze düşseler belkide bişiyimiz kalmayacak... senağlama
bide evlilik stresi giriyor işin içine

ahh ahh takma demeyle olsaaaa.... son günlerde iyice kaşınmaya başladı,az kaldı iyi bi kaşıyacağım onu.düğün yaklaştı stresten oluyo kusura bakma diyo da bende onunla evleneceğim bunu unutuyo herhalde bizimki.sanki ben stresli değilim senağlama

zaten bugün bi garip içim sıkılıyor ağlamak istiyorum yaaa...

nedeni yok sormayınn senağlama

sadece hepinizi çok seviyorummmm Şeniz

1 ay 25 günün var bunun 5 gününü onu kaşıyarak geçir bu ona bi ders olsun ozaman seninde kafan rahat etsinnn :lepi:

aman kırmayın birbirinizi bak az kaldı şu günler bitince hiç bişi kalmıcakk :teselli:a.s.

elifcim böyle nedenden dolayı saatlerce ağlanırmı kendini üzme sen ne sorunlarla başedip son 1 aya geldin.

zaten bugün bi garip içim sıkılıyor ağlamak istiyorum yaaa...

nedeni yok sormayınn senağlama

sadece hepinizi çok seviyorummmm Şeniz

kuşum sana noldu yaa tamam sormuyorum ama ağlama lütfenn herşey güzel olacak ( diyene bakk sanki ben çok iyiyim de :roflol: )

bizde seni seviyoruzzzzz kaydirigubbakcemile3

elifcim böyle nedenden dolayı saatlerce ağlanırmı kendini üzme sen ne sorunlarla başedip son 1 aya geldin.

evet pembe ama artık iyice doldum.korkum çoğalıyo gün geçtikçe.her an vazgeçecek gibiyim.hiç bişey için geç kalınmış değildir demi? :çok üzgünüm:

evet pembe ama artık iyice doldum.korkum çoğalıyo gün geçtikçe.her an vazgeçecek gibiyim.hiç bişey için geç kalınmış değildir demi? :çok üzgünüm:

biz burda hep beraber bazı şeyleri yapıyoruz madem ozaman konu vazgeçmekse hepbirlikte vazgeçiyoruz arkandayım yürüü

aman kırmayın birbirinizi bak az kaldı şu günler bitince hiç bişi kalmıcakk :teselli:a.s.

eğer öyle olacağını bilsem,emin olsam inan hiçbişeyi takmıcam.he he deyip geçicem ama böyle devam etmesinden korkuyorum.adam melekten canavara dönüşmeye başladı senağlama senağlama senağlama senağlama

içim sıkılıyor içimmmm
zaten dün işe gitmeden bi şarkı dinledim sonra çok kötü oldumm..
bu şarkıyı çok dinlememe rağmen hiç bu kadar etkilenmemiştimm...senağlama

off neyse kızlar sizinde içinizi karatmayayım.şunu da demeden geçmeyeyim:adam o kadar kendinden emin ki;bu kadar şey alındıktan herşey bittikten sonra beni bırakmayı falan düşünemezsin bile diyo,iyice gaza geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…