kız yasmine orda mısın?
günaydın millet.dün gece o kadar çok ağlamışım ki gözlerim hala ağrıyo.
neden ağladın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Çok üzgünüm çoook
nişanlımla kavga ettim yine.adam ne zaman benim moralim bozuk olsa,alttan alacağı yere daha çok sinirleniyo.bu erkeklerin hiçbirinin asık surat görmryr tahammülleri yok.her daim sırıtmamı istiyo.iyi de ben çalışan bi insanım işyerinde sorunlarım oluyo,moralim bozuluyo.tamam iş yaşantımı ona yansıtmam belki hata olabilir ama o sinirli olunca yumuşatmak için her şeyi yapıyorum ben.o ise bir iki peşimde dolanıyo sonra yeter artık asma şu suratını diye bağrınıyo.bende 2 kat fazla sinirleniyorum.
ne oldu canım yaaa senağlama
nişanlımla kavga ettim yine.adam ne zaman benim moralim bozuk olsa,alttan alacağı yere daha çok sinirleniyo.bu erkeklerin hiçbirinin asık surat görmryr tahammülleri yok.her daim sırıtmamı istiyo.iyi de ben çalışan bi insanım işyerinde sorunlarım oluyo,moralim bozuluyo.tamam iş yaşantımı ona yansıtmam belki hata olabilir ama o sinirli olunca yumuşatmak için her şeyi yapıyorum ben.o ise bir iki peşimde dolanıyo sonra yeter artık asma şu suratını diye bağrınıyo.bende 2 kat fazla sinirleniyorum.
yaa boşver ağlama erkekleri anlamak çok zor hepsi şebek gibi dolaşalım hiç surat asmayalım istiyolar kötükedihüso bizim de insan hatta duygusal bayanlar olduğumuzu hesaba katmıyolar boşver hiç takma kafana
ahh ahh takma demeyle olsaaaa.... son günlerde iyice kaşınmaya başladı,az kaldı iyi bi kaşıyacağım onu.düğün yaklaştı stresten oluyo kusura bakma diyo da bende onunla evleneceğim bunu unutuyo herhalde bizimki.sanki ben stresli değilim senağlama
ahh ahh takma demeyle olsaaaa.... son günlerde iyice kaşınmaya başladı,az kaldı iyi bi kaşıyacağım onu.düğün yaklaştı stresten oluyo kusura bakma diyo da bende onunla evleneceğim bunu unutuyo herhalde bizimki.sanki ben stresli değilim senağlama
zaten bugün bi garip içim sıkılıyor ağlamak istiyorum yaaa...
nedeni yok sormayınn senağlama
sadece hepinizi çok seviyorummmm Şeniz
zaten bugün bi garip içim sıkılıyor ağlamak istiyorum yaaa...
nedeni yok sormayınn senağlama
sadece hepinizi çok seviyorummmm Şeniz
elifcim böyle nedenden dolayı saatlerce ağlanırmı kendini üzme sen ne sorunlarla başedip son 1 aya geldin.
evet pembe ama artık iyice doldum.korkum çoğalıyo gün geçtikçe.her an vazgeçecek gibiyim.hiç bişey için geç kalınmış değildir demi? :çok üzgünüm:
aman kırmayın birbirinizi bak az kaldı şu günler bitince hiç bişi kalmıcakk :teselli:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?