içim sıkılıyor içimmmm
zaten dün işe gitmeden bi şarkı dinledim sonra çok kötü oldumm..
bu şarkıyı çok dinlememe rağmen hiç bu kadar etkilenmemiştimm...senağlama
eğer öyle olacağını bilsem,emin olsam inan hiçbişeyi takmıcam.he he deyip geçicem ama böyle devam etmesinden korkuyorum.adam melekten canavara dönüşmeye başladı senağlama senağlama senağlama senağlama
off neyse kızlar sizinde içinizi karatmayayım.şunu da demeden geçmeyeyim:adam o kadar kendinden emin ki;bu kadar şey alındıktan herşey bittikten sonra beni bırakmayı falan düşünemezsin bile diyo,iyice gaza geliyorum
içim sıkılıyor içimmmm
zaten dün işe gitmeden bi şarkı dinledim sonra çok kötü oldumm..
bu şarkıyı çok dinlememe rağmen hiç bu kadar etkilenmemiştimm...senağlama
off neyse kızlar sizinde içinizi karatmayayım.şunu da demeden geçmeyeyim:adam o kadar kendinden emin ki;bu kadar şey alındıktan herşey bittikten sonra beni bırakmayı falan düşünemezsin bile diyo,iyice gaza geliyorum
sakın eller kadir kıymet bilmiyor annem deme,çünkü dün gece kavga ettikten sonra hayatta dinlemeyeceğim bi şarkı olmasına rağmen dinledim ve saatlerce kendime gelemedim sonra senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
topic arabeskk kokuyoooooooo -tatlicadiarzu-
varya hazır elime almışken senide aradan çıkartayım istersenklava:
varya hazır elime almışken senide aradan çıkartayım istersenklava:
BENCE ÇIKARR :dilcikar:
pembe nasılsın canım?uzun zamandır denk gelemiyoruz(
kızlar nişanlılarınıza kızıp birbirinize sarmayın coffe plusu aldım
ulan nişanlım aradı şimdi.gözlerimin halini söyledim buz koy dedi.o buzu alır senin bi yerine sokarım dedim vs vs...
ama hakkaten buz koymak niye aklıma gelmedi ki şimdi koydum ve ağrı hafifledi :)
canım benim evet benim aklım hep sende senin günler yaklaştıkça bende heyecanlanıyorum.nasıl olayım aynı senin gibiyim biraz heyecanlı biraz stresli gergin bide hazırlıklara yetişememe derdi dün kaşmir halıya gittik bi alana bi bedava ya gerçi fiyatları 2 ye katlamışlar öyle diye neyse halıları beğendik 5 tane 1800 tutuyo bi alana bi bedav olduğu için 900 e düşüyo fiyat hepsi saggy halı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?