2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

pembecim neeler kaldı eksiğiniz?bizim allaha şükür herşey bitti.hatırlarsan daha erken eşya almak için diyodu aileler bende yaygara yapıyodum burda ama boşunaymış.1.5 ay var ve herşey bitti sayılır :)))

elif davetiyenin resmini ne zaman görcesss ????

kız görecek bişey yok benim nişan resmi var albümde yüzük tanıtımı yaptığımız kaydirigubbakcemile3 onun üzerine yazı yazdırttık bitti gitti işte.tüm sülale resim istiyodu bizde bi taşla iki kuş vuralım dedik.hem resimli davetiyeler daha ucuzmuş.daha farklı bişey istiyodum ama hangi bi istediğimiz tam oluyo ki? :çok üzgünüm:

istediğim davetiyenin 100 tanesine 325 tl istediler.şimdi tüm evin perdelerini 450 ye halletmişken bi kağıt parçasına o fiyatı vermek ayıp olur.

pembecim neeler kaldı eksiğiniz?bizim allaha şükür herşey bitti.hatırlarsan daha erken eşya almak için diyodu aileler bende yaygara yapıyodum burda ama boşunaymış.1.5 ay var ve herşey bitti sayılır :)))

canım halıları beğendik ,perdeleride beğendik bitek yatak odası ve objeler kaldı tabi en önemlsi evin dekorunun bitmesi

resmin üstüne bi isim,bi adres bi yer bi de düğün saatini yazdırttık 100 tanesi zarfla birlikte 40 lira.allah bereket versin.kaynanam da beni gibi gelini öpsün başına koysun :dilcikar:

benimde bi tek objeler kaldı ünite için.ama şu an param yok önümüzdeki ayın maaşını alayım da o zaman alabileceğim artık

resmin üstüne bi isim,bi adres bi yer bi de düğün saatini yazdırttık 100 tanesi zarfla birlikte 40 lira.allah bereket versin.kaynanam da beni gibi gelini öpsün başına koysun :dilcikar:

benim kaynanamda dün akşam yedi bitirdi beni kınayı bizim terasta yapalım diyoo yok istemem dedim sonra dicekler kızın kınası bile erkek evinde oldu diyee :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…