benim kaynanamda dün akşam yedi bitirdi beni kınayı bizim terasta yapalım diyoo yok istemem dedim sonra dicekler kızın kınası bile erkek evinde oldu diyee :dilcikar:
ben evde yapıcam valla.akrabalar bir ikide arkadaşım yeter.zaten 2 düğün olacak bi hafta içinde hem tekirdağ hem antalya.bide kınanın yorgunluğunu çekemicem.gerçi annem bide gelin hamamı çıkardı başıma şimdi.offf yeter bitsin artıkın :bbo:
neyse canlarım ben banyoya giriyorum.sonrada burda pazar var çıkıp bi gezeyim ucuza güzel bişeyler bulurum belki.sonrada işe gidicem.işyerinden tekrar görüşürüz artık.öptüm hepinizi a.s.
kız görecek bişey yok benim nişan resmi var albümde yüzük tanıtımı yaptığımız kaydirigubbakcemile3 onun üzerine yazı yazdırttık bitti gitti işte.tüm sülale resim istiyodu bizde bi taşla iki kuş vuralım dedik.hem resimli davetiyeler daha ucuzmuş.daha farklı bişey istiyodum ama hangi bi istediğimiz tam oluyo ki? :çok üzgünüm:
Aksam beni cok ararsiniz, haberiniz olsun :1closedeyes:
benim kaynanamda dün akşam yedi bitirdi beni kınayı bizim terasta yapalım diyoo yok istemem dedim sonra dicekler kızın kınası bile erkek evinde oldu diyee :dilcikar:
hayır jülide nazar değil,pazar değdi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?