2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

benim kaynanamda dün akşam yedi bitirdi beni kınayı bizim terasta yapalım diyoo yok istemem dedim sonra dicekler kızın kınası bile erkek evinde oldu diyee :dilcikar:

ben evde yapıcam valla.akrabalar bir ikide arkadaşım yeter.zaten 2 düğün olacak bi hafta içinde hem tekirdağ hem antalya.bide kınanın yorgunluğunu çekemicem.gerçi annem bide gelin hamamı çıkardı başıma şimdi.offf yeter bitsin artıkın :bbo:

neyse canlarım ben banyoya giriyorum.sonrada burda pazar var çıkıp bi gezeyim ucuza güzel bişeyler bulurum belki.sonrada işe gidicem.işyerinden tekrar görüşürüz artık.öptüm hepinizi a.s.

az kaldı yaa bitecek inşallahh senin biticek bizim daha çooooooooooooooookkk varr benneyaptımki

neyse canlarım ben banyoya giriyorum.sonrada burda pazar var çıkıp bi gezeyim ucuza güzel bişeyler bulurum belki.sonrada işe gidicem.işyerinden tekrar görüşürüz artık.öptüm hepinizi a.s.

TAMAM SAATLER olsun canm çok para harcama bende çıkıcam akşam girebilirsem girerim artık öptümm hepinizii :Saruboceq:

anammm herkesler gitmiş

azcık ofise geldim di bir iki mail atmam gerekiyordu müşterilere şimdide çıkacağım

dün yeteri kadar bilgilendirdim ama sen okumadın herhaldee klava: coffee pluss nescafe 2 si bi arada tadında bişey iştahı kesiyo 12,5 tl fiyatı ben dün başladım bakalım nolcakk ışıl naptı acaba oda alacaktı dün merak ediyorumm yasakkelime[/QUOTE]

yasminim balım aldım coffe yi almam mı
içtim bu sabah şimdide tekrar içiyorum
gerçekten tok tutuyor yaww valla herkese tavsiye ederim dal gibin olcem yupppiiii
hihoyyyt

yasminim seni seviyorum Şeniz

elifcim canım benim üzülme hiç
nasıl olsa 1 ay sonra balayında sereserpe yatarken birbirinize aşk sözleri söyleyeceksiniz

Şeniz

ama süper fikir yaa nerede yapılıyor bu bütün davetiyeceiler yapıyordur herhal valla fikrini çalıyom haberin olsun cicim :jeyyar:

Aksam beni cok ararsiniz, haberiniz olsun :1closedeyes:

jülide cim neler yaptın canım anlatsana
nasıl gidiyor

hepinizi çok öpüyorummmm Şeniz

Son düzenleme:
kızlar gelin de iki laflayalım yaa.kaç saattir girip çıkıyorum kimseye denk gelmedim nerdesiniz?

aa aaaaa size inanamıyorum haaa.4 saat geçti hala gelen giden yok.hepiniz beni yalnız bırakmak için sözleştiniz herhalde bugün benneyaptımki

benim kaynanamda dün akşam yedi bitirdi beni kınayı bizim terasta yapalım diyoo yok istemem dedim sonra dicekler kızın kınası bile erkek evinde oldu diyee :dilcikar:

senin kaynanıda ben yer bitiririm üzmesin senii karşısında bizi bulurrrklava:

yaseminn yarın bana ulaş bi şekilde bişiler yaparız belkiiii bilmem anlatabildimmi klava:

günaydın diyen kaçmış gitmiş bugün.sanırım bu pazar sadece ben çalışıyorum yine benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…