2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Ben çıkıyorum güzeller.Bugünlük benden bu kadar.
Yarın görüşmek dileği ile hoşçakalınn a.s.
Beni özleyin anacımmmm sırnaşık şey

bende pembeyı beğendım cnm ama sıte acılmadıkı dıyemm bısaatte resmn acılmaısnı bekledım
bu arada repı ben öğrettım kımse vermemıs baa ask olsun hıııh

bende pembeyı beğendım cnm ama sıte acılmadıkı dıyemm bısaatte resmn acılmaısnı bekledım
bu arada repı ben öğrettım kımse vermemıs baa ask olsun hıııh

böcüğüm dikkatli bak bakem..
ben rep vermeyi senden öğrendim , öğrenir öğrenmez de sana verdim bikeremgamyoncuiremsu
bu arada nasıl bakıcez replerimize?:uhm:

yukardakı kontrol panelınden cnm bakcaksın
days ın colourstan almıs cnm bende aldım orgu battanıye setı super bısı 185 ytl aldım ben

kahve-turkuaz-imaj.jpg

ayy ıyıkı bısey aldım herkese gosterıyom haa
bu ıste ayda 20 ytl takstle ama ben heemn bıtrcem daha alcklarım var bızm burda satılıyoo mağazas varr

bız varız bacım kesın gecer o gunler sen merak etme ee anlat düğün nezmn neler aldın ceyıze falan
alev bacım ebnde kutahya yemek takımı aldım 600 hatta yanında 200 ytl değerıde kahvaltı setını cenemle aldım cok skerdı

geçicek bakalım günler görücez hep birlikte...bizim düğün tarihi tam belli değil karar veremiyorum ama haziran sonu temmuz başı olucak büyük ihtimalle....çamaşır ve bulaşık makinemi aldım..kahvaltı takımım var çatal bıçak takımım var önümüzdeki hafta yemek takımı alıcam bakalım...bi sürü nevresim takımım uyku setim falan var..ablamın hediyesi olan galatasaraylı çaydanlıklarım var sositososito ufak tefek şeyler yani....ya ben gelinlik için ne zaman gitmeliyim acaba daha model de beğenemedim :bbo:

3 ay once gtsen yetrkı gelınlık için cnm yenıden dıktrceksen rahat rahat gt bak 3ay once sonra beğenmedın bı taraf olursa duzelır
perle gule gule kullan

Hoşgeldin Allah kavuştursun sabırlı ol canım bende 15 ay asker bekledim seni çookkk iyi anlarım bu sene geldi askerden ah ah ne günlerdi ama hep kendine moral vereceksin elbet bitecek bir gün diye ben hep öyle yapardım üzüldüğüm zaman ömür geçip gidiyor o günde gelecek dönecek derdim

kızlar iyi akşamlar demeden çıkmak istemiyorum netten çıkmam gerekebilir birazdan şimdiden iyi akşamlar diliyorum hepinizegamyoncuiremsu

esmatf9.jpg

slm kızlar dugn gıttık alısverıse bu gelınlık dıkılıo bana gece kıyafetı aldık kırmızı yarında gıdecek ıc camarıs gecelık fılan alacazkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

900 dıkılo gelınlıgım ayın 23de alıyorum

Back
X