2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar dugun salaonum bu cok hos deılmı allahım ınsallah yagmur yagmaz soguk olmaz

resim_007.jpg

canım düğün salonu harika açık havada düğün bambaşka ya inşallah herşey gönlünüzce olur ve dediğin gibi yağmur yağmaz

hayırlısı olsun canım insallah gönlünüze göre olur.

canım günaydın ben de sana babanı soracaktım.Neyse canım evlilik arefesi babayı kızdırmayalım dimi?Dün akşam arkadaşımın ailesi krediyle ev almıştı onunla konuştum bend e heveslendim eğer uyguna daire kaldıysa bize haber vericek umarım uygun ve ucuz ve az taksitili olabilecek bir ev çıkar karşımıza da ev sahibi oluruz:Saruboceq:

allah kavustursun canım. insallah günler cabuk gecer
kasım gibi bende nişanlımı gönderecegim askere kısa dönem cıkması icin dua ediyorum.

herkese merhabaa bu site çok hoşşşş bende inşallah seneye yaz evlenicem şimdi nişanlıyım ama nişanlımı 2 gün önce askere gönderdim :(( manisalı arkadşlar vardı burda nişanlım manisa da askerlik yapıo onu yerine kadar götürdüm ama onsuz dönmek çok kötü oldu :((
neyse bakalım hayırlısıyla gelsinde temmuz gibi falan düğünümüzü düşünüyoruz...

cbell bende senin sayende ögrenmiş oluyorum bak
bekleyin kızlar simdi sırayla hepinize rep verecegim

Anacım ben siteye üye olalı çok olmadı, pek bilmiyorum rep olayını falan. Birkaç gündür bir rep muhabbeti dönüyordu, daha yeni duydum yani. Çaktırmamaya çalışıyorum ya :P kaydirigubbakcemile3

SEVEN cnm o hem nevresım hem battanıyesı var 4 adet yastık carsaf nevresım ve battanıye seklınde days ın colours yaz orda ev tekstıl arkasından battanıyeyı sec ve en son orgu battanıye de cıkıyo zaten ustunde yazıyo nelr olduğu cok guzel cok kullanıslı bu renk hastasıyım bunu ben getrtene kadar akla karayı sectım
sımsıyah mı kız kırmızı sıyah yokmuylu adamın ıcı kararcak hem bazı seylerı ı dusunerek al mesela kısın zaten hava kapalı ev karanlık acık renker daha ı benceee
mız mız cok hos salon bısey kafama takıldı düğün seneye deıl mı ya haftaya yanı 23 te nasıl gelınlık alıyonm napcan bı yıl boyunca onu

Günaydın kızlarr

mız mız düğün salonu çok güzelmiş canım.

Uğur böcüğü mız mız 5 ekimde evleniyor canım seneye değil yerimseniben

haa anladım bee okey ozmn kız allahım bu ayın 23 de yanı haftaya alırs gelınlık eskır düğüne kadar bu meraktan sureklı gıyer
eee artık bızıde cağırır demı essek deıl yaa

ahh ahh sen ınsanı katıl eden seven
bak cnm bı tanede olsa uyku setı alcaksın buaraısnı anladın ıns sonracıma bu takımdan alırsan yazın nevresımını kısında battanıyeısnı cıkar kullan ıkı mevsım ıcınde ıdeal ok mı
ben en az 2 tane alcam uyku setı laızm olur

ayy çok güzeller sanki ben bu modeli özdilekte mi görmüştüm ama benim nişanlım siyahlı birşey istenmiyor oysa ben kırmızı ve siyaha bayılıyorum.Canım fiyatını öğrenebilir miyim

teşekkürler canım evet özdilek.. battaniyeyi 65 nevresim takımını 110 a almıştım canım okarauzum sana da çok teşekkür ederim a.s.

Back
X