Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar dugun salaonum bu cok hos deılmı allahım ınsallah yagmur yagmaz soguk olmaz
![]()
canım düğün salonu harika açık havada düğün bambaşka ya inşallah herşey gönlünüzce olur ve dediğin gibi yağmur yağmaz
Günaydın kızlar..
Dün tahmin ettiğim gibi babam beni şaşırtmadı.Kısacası antepe gitmek için şimdilik izin çıkmadı.Nişanlımda bu hafta yerine haftaya gelecek buraya.Beklemekten başka çare yok
canım günaydın ben de sana babanı soracaktım.Neyse canım evlilik arefesi babayı kızdırmayalım dimi?Dün akşam arkadaşımın ailesi krediyle ev almıştı onunla konuştum bend e heveslendim eğer uyguna daire kaldıysa bize haber vericek umarım uygun ve ucuz ve az taksitili olabilecek bir ev çıkar karşımıza da ev sahibi oluruz:Saruboceq:
http://www.ceyizevi.com/urun_detay.aspx?ID=687
kızlar bu ürün nasıl kahvaltı takımı diğer sayfada arkadaşlar istoçu önerdiler uygun alınabilecek toptancı mağazalarını sizce bu ürünü daha uyguna alabilirmiyim bu fiyattan? varmı bildiğiniz yerler
herkese merhabaa bu site çok hoşşşş bende inşallah seneye yaz evlenicem şimdi nişanlıyım ama nişanlımı 2 gün önce askere gönderdim( manisalı arkadşlar vardı burda nişanlım manisa da askerlik yapıo onu yerine kadar götürdüm ama onsuz dönmek çok kötü oldu
(
neyse bakalım hayırlısıyla gelsinde temmuz gibi falan düğünümüzü düşünüyoruz...
Anacım ben siteye üye olalı çok olmadı, pek bilmiyorum rep olayını falan. Birkaç gündür bir rep muhabbeti dönüyordu, daha yeni duydum yani. Çaktırmamaya çalışıyorum yakaydirigubbakcemile3
hehe ne güzel oldu yaf..hepimiz pembeyi beğenmişizkaydirigubbakcemile5
oooooohh artık gönül rahatlığıyla uyurum pikemin içindegamyoncuiremsu
![]()
![]()
bi de bunları aldım battaniye ve nevresim takımı nasıl sizce?
kızlar dugun salaonum bu cok hos deılmı allahım ınsallah yagmur yagmaz soguk olmaz
ayy çok güzeller sanki ben bu modeli özdilekte mi görmüştüm ama benim nişanlım siyahlı birşey istenmiyor oysa ben kırmızı ve siyaha bayılıyorum.Canım fiyatını öğrenebilir miyim