cok saol utandrdın benıı
ya moralım cok bozuk aslında yaa cnm bısey yapmak ıstemıyo son zmnlar cok kotu gecıyo baksana takvımımde az kalmıs2 gunn
Canım o takvimi kaldırsana sen. Her gördüğünde daha da bozuluyor moralin :teselli:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok saol utandrdın benıı
ya moralım cok bozuk aslında yaa cnm bısey yapmak ıstemıyo son zmnlar cok kotu gecıyo baksana takvımımde az kalmıs2 gunn
Canım o takvimi kaldırsana sen. Her gördüğünde daha da bozuluyor moralin :teselli:
Kızlaaar bende feci şekilde bi unutkanlık baş göstermeye başladı.fisfisfis
İnanın ne yapacağımı şaşırdım.Bu durum beni çok rahatsız ediyor senağlama
bende katılıyorum canım yerimseniben
yok kalsın cnm bıryle ılıskıye baslayana kadr cok derın yaralarım var ztn
benımkı gelıyo ozur dılıyo yalvarıyo aılem ıstemıyo babası annesı arıyo nolur kızm benım ıcın dıo ayağını opem dıo ağlıyolar ben arada kaldım aılem gıdersen onu secersn bızı sılersın dıo allahım yaa ne etcem ben yaa ölum allahın emrı ayrılık olmasaydı keske ıkımızden bırıne bısey olsaydı ölseydıkte bu gunlerı yasamasaydık ya :çok üzgünüm:
yok kalsın cnm bıryle ılıskıye baslayana kadr cok derın yaralarım var ztn
benımkı gelıyo ozur dılıyo yalvarıyo aılem ıstemıyo babası annesı arıyo nolur kızm benım ıcın dıo ayağını opem dıo ağlıyolar ben arada kaldım aılem gıdersen onu secersn bızı sılersın dıo allahım yaa ne etcem ben yaa ölum allahın emrı ayrılık olmasaydı keske ıkımızden bırıne bısey olsaydı ölseydıkte bu gunlerı yasamasaydık ya :çok üzgünüm:
aynı sıkıntı bende de var... annem diyorki hani böyle konuşmuştuk ya hiçç hatırlamıyorum. diyorki birde beni ylancı çıkartıyorsun. ama yokkkk :sm_confused: hiç hatırlamıyorum. :çok üzgünüm: annem diyorki sallamıyorsun konuşulanları ondan diyor ama bilmyorum.... önceliklerim farklıdır belkide :uhm:
bunun aılsınden hıc bı desteğı yoktu maddı acıdan desteğı bırak absı ıle yasıyodu abısı kırayı ode bunu sunu ode der elınden parayı alırdı buda kavga ederdı hatta kaynım kredı kartlarını kullanırdı benımkının neyse ama benımkı hep benım için en ıyı seylerı yaptı buna ınanıyom sonra bende bıraz uuzaklastı pıknığe gıttık benı bıraktı basklarıyla eğlendı abımler vardı onla bu konuyu konustu kaynımda kızmıs ona buda bana karsmayın ddı motora bındı cok hızlı kullanıyo ben deım bende gelcem senı yalnız yollamam sonra baktımkı eve gelmıs sonrakı haftalarda benden bıraz uzak olmaya basladı abımler farkettı ne yapmaya calsıyon dedı buda ben yapamıycam dedı zaten ben o lafı duydumya hemn yuzüğ cıkardım al dedım abım emın msn dedı evt dedım yapamıycam demek ne demek sonra bunu evden zorla kovdum gtmıyo ağlıyo ama neden yapamıyom dıon dıyınce bısey demıyo o herhalde bunu benden beklemedı sonra anladı 1 ay oldu bak geldı aılemden ozur dılıyo yalvarıyo aılem kabul etmıyo bız gızlı gorustıkpısmanım senı cok sevyom dedı ama aılem ya o ya bız dedıler ben onu cok sevyom ama aılem daha onemlı ama ılerde baskası ıle mutlum olmaz sımdı buna hyar dersem ııcmde bı omur boyu kalcak babaı arıyo yalvarıyo koca adam ağlıyo yureğım gıdıyo aılem bı taravtan artık annemde arayınca acmıyom
canım benimki öyle bir hal aldı ki en samimi dostumun doğum gününü kutlamadığım daha yeni geldi aklıma... senağlama
Ben 6 ay kadar anti-depresan kullandım..Acaba ondanmı kaynaklanıyor ki :sm_confused:
olabilir canım anti depresanlar bünyey her yünden çok etkiliyor... dert etme geçer yerimseniben alırın dostunun gönlünü eğer gerçek dostsa anlayışla karşılar kaydirigubbakcemile5
la burcu okudun mu arka sayfaya yazdımı bıey demedınız dee yok cıddıye almıysan bıda demem :dilçıkar:
işte kızlar biraz daha normalleşştirilmişide bu...
![]()
merhaba kızlarr ben de geldimma.s.
iştee bu benim misafirlik çatal-kaşık takımıııımmmma.s çok severek aldık nişanlımlaa:asigim:
anammm sonunda zevkimin tuttuğum birini buldummm :sm_cool: gel öpcem kız seniii Şeniz
merhaba kızlarr ben de geldimma.s.
iştee bu benim misafirlik çatal-kaşık takımıııımmmma.s çok severek aldık nişanlımlaa:asigim:
anammm sonunda zevkimin tuttuğum birini buldummm :sm_cool: gel çpcem kız seniii Şeniz
kaydirigubbakcemile3 diğeriyle pek benzemiyo ama bunlar ben de baya bi incelemiştim diğerleri gerçekten fazlasıyla uçukCADIARZU
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tabiki o da bi başık açısı, iddialı bi yatak odası olurdu... ii işte sende sadece uyumak istiosan orada benim gibi yapcaksın lila krem ve mor...laelaelaelaelae
saol kuşum desteklerın ıcın evt gercekten cok acı neyse ben eskı neşeme doneyım(ben hep gulerımm kız ama ıcm kan ağlıyo hayatla dalga gecerım bee)
kzım senın zevkının taa içinee...perle senden bunu beklmezdım ben sıze gelınce kendım getrcem kasığımı falan hatta burcu senın evıne koltukta getrcem oturamam onlarda bn