2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

en sevdımm sey kızartma neden cunku ben nığDELIyımmm kız ebn saa gelcem bol bol yap he bıde su kırmızı ıle cızdıklerım cok komık geldı yaa
zaten yıkadın mı hopp yerıne takmann gerek ohh hıc zor deılmıs bbıde bana alsana kız hedıyee

Gülmee kısss.Söz gelişi öyle söyledim sırnaşık şey
sen Osmaniyeye gel ben sana boool boll kızartma yaparım bacım.sositososito

canım türkiyede bulamazsın sanırım bunu.Markası Frifri.
İşte bu resmi.Dediğim gibi 10 yılda garantili

2234_v_1.jpg

iide alıp getirtsem 10 yıl garantisi olması bana yaramazki bozuldu dielim geri orayamı göndercem kaydirigubbakcemile3
neyse bakalım ben en iisi tencerede kızartma olayına yoğunlaşayım

bılıyom çok konustımm amme ıkı şey ısıtyoommm sızdenn
bır 294 sayfayı okuyun nolurr yazdıklarım ne komık beee
ıkı bana msj geldı (sankı gelemez gıbı) ama ısyerıme ve mustı yollamıs telekızdakı kız dıokı .... numaradan bı msj aldınız tekrar dınlemek ıcınn 1e bas dınlememek ıcın kapat telı(ne komık yaa)ama 1e basıyom aynı seyı tekrarlı msj neyım yok ıkıncısı telı kapatıyom ama kadndan kurtulus yok gerı acıyom 2 dk sonra kadın hala aynı seyı takrar edıyo

iide alıp getirtsem 10 yıl garantisi olması bana yaramazki bozuldu dielim geri orayamı göndercem kaydirigubbakcemile3
neyse bakalım ben en iisi tencerede kızartma olayına yoğunlaşayım

ben yurtdışına gidip geldilce tamirini yaptırır sana geri gönderirim :roflol:
Şaka bi yana dediğin gibi tencerede kızartmaya devam...Bana ziyarete geldiğinizde ben size kızartırım fritözde :icecream:

:oklava: kırarım valla kafanı yalan borcumu var ayolll hem sen daha istoça gitmedinmi bakim oooo unutturdun bakıyom daaaa kaydirigubbakcemile4 gerçi acelem yok bu ay sonu alacağım ama bekliyorum işte
bu arada kızlar çeyizevi.com dan alışveriş yapan varmı?

1 kafamı kırman ıcın once kafa olması lazımm bende ama nerde yokkı
2 ıstoca gtcemde paar yok
3 kız netten adres vermek yasak bee ben sana ozelden attım ya onu ama caktrmadan sıl cabuk sımdık banlancann :1closedeyes:

canım türkiyede bulamazsın sanırım bunu.Markası Frifri.
İşte bu resmi.Dediğim gibi 10 yılda garantili

2234_v_1.jpg

türkiyede firfri satan bi yer buldum kötükedihüso
ama iş yerleriiçin büyük mak... şu cafeler için olanlardan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende ewe ondan alacam bi tane:CüvCüv:

:oklava: kırarım valla kafanı yalan borcumu var ayolll hem sen daha istoça gitmedinmi bakim oooo unutturdun bakıyom daaaa kaydirigubbakcemile4 gerçi acelem yok bu ay sonu alacağım ama bekliyorum işte
bu arada kızlar çeyizevi.com dan alışveriş yapan varmı?

Çeyizevi bana azcuk tuzlu gibi geldi..
Hiç alışveriş yapmadım ama siteyi incelemişliğim vardır :icecream
Piyasayı araştır derim yerimseniben
:

Şaka bi yana dediğin gibi tencerede kızartmaya devam...Bana ziyarete geldiğinizde ben size kızartırım fritözde :icecream:

iyi madem ozmn sana gelene kdr ewde kızartma yapıpta uraşmam... sana gelmeyi beklerim... gelincede kızartma kızartmaaaa.... der dururum ... çünkü patates kızartmasına acayip hastayım...cokacimcoookcokacimcoook

canınız frıtozde kızartmamı cektıı hopp atlayın osmanıyeye gıdın turuncu ablanıza o yapar aman ha dısardan frıtoz almayınn onlar garantılı deıl hem turuncu ablamınkı kalıtelı cnm reklam gbı oldu :roflol: :roflol:

türkiyede firfri satan bi yer buldum kötükedihüso
ama iş yerleriiçin büyük mak... şu cafeler için olanlardan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende ewe ondan alacam bi tane:CüvCüv:

kızzz böcüüüükkk biz en iyisi toplaşıp nastasia ya gidekk.Onun fritözü hepimizinkinden büyük olacak gibi :roflol:

iyi madem ozmn sana gelene kdr ewde kızartma yapıpta uraşmam... sana gelmeyi beklerim... gelincede kızartma kızartmaaaa.... der dururum ... çünkü patates kızartmasına acayip hastayım...cokacimcoookcokacimcoook

kızartmayı bende severimde...Kalorisi olmasa daha çok sevecem :icecream:

Back
X