- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
kızlar gelinliğinizi beyaz mı istiyorsunuz yoksa kırık beyaz mı
kırık beyazzz ama anam ne öle bee kırlı gıbı dıo ama ben kırık beyaz haa bıde modelde onemlı modele gore dıyem en ıyısı (çok polıtık cvp oldu bee :roflol:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en sevdımm sey kızartma neden cunku ben nığDELIyımmm kız ebn saa gelcem bol bol yap he bıde su kırmızı ıle cızdıklerım cok komık geldı yaa
zaten yıkadın mı hopp yerıne takmann gerek ohh hıc zor deılmıs bbıde bana alsana kız hedıyee
canım türkiyede bulamazsın sanırım bunu.Markası Frifri.
İşte bu resmi.Dediğim gibi 10 yılda garantili
![]()
ozmn fritöz almıorum onun yerine kızartma tenceresi telli melli okiş
daha pratik sanırım...
iide alıp getirtsem 10 yıl garantisi olması bana yaramazki bozuldu dielim geri orayamı göndercem kaydirigubbakcemile3
neyse bakalım ben en iisi tencerede kızartma olayına yoğunlaşayım
klava: kırarım valla kafanı yalan borcumu var ayolll hem sen daha istoça gitmedinmi bakim oooo unutturdun bakıyom daaaa
gerçi acelem yok bu ay sonu alacağım ama bekliyorum işte
bu arada kızlar çeyizevi.com dan alışveriş yapan varmı?
canım türkiyede bulamazsın sanırım bunu.Markası Frifri.
İşte bu resmi.Dediğim gibi 10 yılda garantili
![]()
klava: kırarım valla kafanı yalan borcumu var ayolll hem sen daha istoça gitmedinmi bakim oooo unutturdun bakıyom daaaa
gerçi acelem yok bu ay sonu alacağım ama bekliyorum işte
bu arada kızlar çeyizevi.com dan alışveriş yapan varmı?
ben yurtdışına gidip geldilce tamirini yaptırır sana geri gönderirim :roflol:
Şaka bi yana dediğin gibi tencerede kızartmaya devam...Bana ziyarete geldiğinizde ben size kızartırım fritözde :icecream:
ben yurtdışına gidip geldilce tamirini yaptırır sana geri gönderirim :roflol:
Şaka bi yana dediğin gibi tencerede kızartmaya devam...Bana ziyarete geldiğinizde ben size kızartırım fritözde :icecream:
türkiyede firfri satan bi yer buldum kötükedihüso
ama iş yerleriiçin büyük mak... şu cafeler için olanlardan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende ewe ondan alacam bi tane:CüvCüv:
kızartmayı bende severimde...Kalorisi olmasa daha çok sevecem :icecream:
iyi madem ozmn sana gelene kdr ewde kızartma yapıpta uraşmam... sana gelmeyi beklerim... gelincede kızartma kızartmaaaa.... der dururum ... çünkü patates kızartmasına acayip hastayım...cokacimcoookcokacimcoook
günaydın hoşgeldin cnm
günaydın canım....hoşgeldin