2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Merhaba kuzularımmm a.s. Geçen hafta ben de çok giremedim siteye, nasılsınız, ne var ne yok bakiyim? Hepinize güzel mi güzel bir hafta diliyorum kaydirigubbakcemile5

colors0167ou8.jpg

bu da aldığım saten newresim takımlarından biri...

122686910jt3.jpg

bu da bir diğeri...

Senle zevklerimiz heme nhemen aynıymıs demekki canım, ben de üstteki renkli olan modeli almayı düşünüyordum. Güle güle kullan cicilerini kuzum

kızlar 8 ayım kalmış bu haftasonu sınavdab geç çıktım ne bayram alışverişine gidebildik ne de salonu tutmaya hava da çok soğuk zaten içim sıkılıyor

kızlar 8 ayım kalmış bu haftasonu sınavdab geç çıktım ne bayram alışverişine gidebildik ne de salonu tutmaya hava da çok soğuk zaten içim sıkılıyor

Canım nasıl geçti sınavın? Ben de cumartesi günü baktım bayram için birşeyler ama çoğu yerde sezon gelmemiş yaaa sinir oldum benneyaptımki Bayramda Kayseri'ye gidecegim için şöyle güzel birşeyler almak istiyorum ama bulamadım henuz :( Aklımdan jile geçiyor gecen seneden beri istiyordum jileyi. İçine de güzel bir gömlek yerimseniben Bakalım hafta içi yine bakmaya devam edeceğim. İnşallah girmeden bulabilirim yaa kafamçokkarıştı

merhaba arkadaşlar.yaaa kendimi dışlanmış hissediyorum nerde olsam yabancı gibi nasıl mı? sonbahar gelinlerine katılıyorum olmuyo,buranın ismide 2009 yaz gelinleri ama ben 2009 kış geliniyim nolcak şimdi:)

merhaba arkadaşlar.yaaa kendimi dışlanmış hissediyorum nerde olsam yabancı gibi nasıl mı? sonbahar gelinlerine katılıyorum olmuyo,buranın ismide 2009 yaz gelinleri ama ben 2009 kış geliniyim nolcak şimdi:)

Gel canım gel, katıl bize. Biz aslında 2009 gelinleriyiz, adımızı öyle değiştirsek daha iyi olacak herhalde. İlkbahar, yaz, sonbahar, kış farketmez. Hatta 2009 gelini olmasan bile farketmez :) Kendini yakın gören, fikir alısverisi yapmak isteyen herkese açık kapımız.
Sen de hoşgeldin aramıza yerimseniben

teşekkür ederim canım bu dönemde fikir alışverişine ihticacım olmaz mı hiç.ama evet 2009 gelinleri olacrak değiştirsek:) 2009 a girdikten sonra bakarız bi çaresine

teşekkür ederim canım bu dönemde fikir alışverişine ihticacım olmaz mı hiç.ama evet 2009 gelinleri olacrak değiştirsek:) 2009 a girdikten sonra bakarız bi çaresine

Eee senin alışverişlerin ne alemde bakalım? Gerçi daha rahatsındır sanırım, aralığa kadar rahar rahat halledersin herşeyini kaydirigubbakcemile5

ben geldimmm

kızlar makinam göçtü ve bir haftadır bilgisayarsız kaldım.
sizleri cok özledim simdi 60 sayfa yazdıklarınızı okuyacagım.

bu arada dogum günün kutlu olsun canım
senin dogum gününü hiç unutmam bak cunku nişanlımınla aynı tarihler

canım çok teşekkür ederim..... Şeniz

demek bir başak burcuyla evleneceksin.. işin zor vallahi başak erkeği çok zordurrr:roflol:

bu arada ben yokluğunu hissettim vallahi nerde bu kız diyordum. ama dikkat ettiysen bu sıralar bende çok aktif yazamadım yerimseniben br tek dün biraz oturabildim bir kaç saat a.s.

gel bacı gell benım bı manıtam bılem yok napam ıste burdakıılere eksık aklımdan bıseyler dıom bunlarda delı benı dınlıyolar :roflol:

Canım nasıl geçti sınavın? Ben de cumartesi günü baktım bayram için birşeyler ama çoğu yerde sezon gelmemiş yaaa sinir oldum benneyaptımki Bayramda Kayseri'ye gidecegim için şöyle güzel birşeyler almak istiyorum ama bulamadım henuz :( Aklımdan jile geçiyor gecen seneden beri istiyordum jileyi. İçine de güzel bir gömlek yerimseniben Bakalım hafta içi yine bakmaya devam edeceğim. İnşallah girmeden bulabilirim yaa kafamçokkarıştı

canım tarih sorularını yapamadım unutmuşum fena değildi bilmediğim soruları hiç yapmadım sonuç umarım iyi olur.Ben de şık bişeyler istiyorum bakıcam artık havlar da soğudu

canım biz herkesi aramıza kabul ediyoruz için rahat olsun aramızda görmekten mutluluk duyarız seni de yazı kışı farketmez ben de mayıs sonu evlenicem kısmetsekaydirigubbakcemile5

canım olsun sen bileziğini al ya a istemiyorsan sakla.Bu arad sınav fena değildi ama zorlandım yani tarihi unutmuşum hep-tatlicadiarzu-

ya sorun deıl bılezık altıktan ıkı hafta sonra avans gunu sen paarnı topla gerısı kolayy tarıhı seveım ama bende unuttum sanırsamm :1no2:

merhaba kızlar ben de uzun bi süredr yazamıyodum siteye:sm_confused:
bu arada benim düğün kesin martta olucak:asigim: nişanlım cumartesi geliyo tarihini de o zaman ikimiz kararlaştırıcazkaydirigubbakcemile2

bu arada benim düğün kesin martta olucak:asigim: nişanlım cumartesi geliyo tarihini de o zaman ikimiz kararlaştırıcazkaydirigubbakcemile2

zaten kımse gelmıyookıı fazla :1closedeyes:
o hadı ıyısın kaptın kocayı bız ole baka kalalım barı napakk senağlama

hayırlısı olsun canım Allah herşeyi gönlüne göre verisn inşallah:Saruboceq:

merhaba kıslar bende 2009 hazıran ayında evleneceklerdenım evlılık hazırlıkları ne zor işmiş al al bitmiyor eksikler Allah ' a şükür birçok eksıgımızı tamamladık sadece catal bıcak ve teflon tava setı alma kaldı beyaz esyalarımızda hazır sırada mabılyalar var off offf :) bitmiyor eksikler

Back
X