Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
bu da aldığım saten newresim takımlarından biri...
![]()
bu da bir diğeri...
kızlar 8 ayım kalmış bu haftasonu sınavdab geç çıktım ne bayram alışverişine gidebildik ne de salonu tutmaya hava da çok soğuk zaten içim sıkılıyor
merhaba arkadaşlar.yaaa kendimi dışlanmış hissediyorum nerde olsam yabancı gibi nasıl mı? sonbahar gelinlerine katılıyorum olmuyo,buranın ismide 2009 yaz gelinleri ama ben 2009 kış geliniyim nolcak şimdi:)
teşekkür ederim canım bu dönemde fikir alışverişine ihticacım olmaz mı hiç.ama evet 2009 gelinleri olacrak değiştirsek:) 2009 a girdikten sonra bakarız bi çaresine
ben geldimmm
kızlar makinam göçtü ve bir haftadır bilgisayarsız kaldım.
sizleri cok özledim simdi 60 sayfa yazdıklarınızı okuyacagım.
bu arada dogum günün kutlu olsun canım
senin dogum gününü hiç unutmam bak cunku nişanlımınla aynı tarihler
teşekkür ederim canım bu dönemde fikir alışverişine ihticacım olmaz mı hiç.ama evet 2009 gelinleri olacrak değiştirsek:) 2009 a girdikten sonra bakarız bi çaresine
kızlar 8 ayım kalmış bu haftasonu sınavdab geç çıktım ne bayram alışverişine gidebildik ne de salonu tutmaya hava da çok soğuk zaten içim sıkılıyor
Canım nasıl geçti sınavın? Ben de cumartesi günü baktım bayram için birşeyler ama çoğu yerde sezon gelmemiş yaaa sinir oldum benneyaptımki Bayramda Kayseri'ye gidecegim için şöyle güzel birşeyler almak istiyorum ama bulamadım henuzAklımdan jile geçiyor gecen seneden beri istiyordum jileyi. İçine de güzel bir gömlek yerimseniben Bakalım hafta içi yine bakmaya devam edeceğim. İnşallah girmeden bulabilirim yaa kafamçokkarıştı
sınav nasıldı laa :uhm:
canım olsun sen bileziğini al ya a istemiyorsan sakla.Bu arad sınav fena değildi ama zorlandım yani tarihi unutmuşum hep-tatlicadiarzu-
merhaba kızlar ben de uzun bi süredr yazamıyodum siteye:sm_confused:
bu arada benim düğün kesin martta olucak:asigim: nişanlım cumartesi geliyo tarihini de o zaman ikimiz kararlaştırıcazkaydirigubbakcemile2
zaten kımse gelmıyookıı fazla :1closedeyes:
o hadı ıyısın kaptın kocayı bız ole baka kalalım barı napakk senağlama
merhaba kızlar ben de uzun bi süredr yazamıyodum siteye:sm_confused:
bu arada benim düğün kesin martta olucak:asigim: nişanlım cumartesi geliyo tarihini de o zaman ikimiz kararlaştırıcazkaydirigubbakcemile2