2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

diildemker bak

bunun gibi daha kaçtane güzel halı var sitede....
ama işte bu kazıkçı adamlar işi bilior adam akıllı tasarlamışlar halıları
şişirmişler fiyatları..

Arkadaşlar biz geldikk :)
Oğluşum çok iyiydi şükürler olsun..kilosu 2.100 olmuş..yine 1 hafta önden gidiyoz..ama dr umuz dakikalarca uğraştı yüzünü görebilmek için..bizim sıpacığın elleri kolları hep yüzündeydi..bi de bi ara ayağını da yüzüne getirmezmi şokkk olduuukkk..herkes güldü..bi ayağı eksikti tamam oldu şimdi dediler..o ayak kafaya kadar nasıl geldi anlamadım vallaaa..ee anası babası sporcu elastik heralde heheheh...sonunda azcık yüznü açtıda dr bi tane foto yakalayabildi..amaa çok şirinnn tombikk yanaklııı bide böle güler gibi çıkmışşş..yerim ben onu..maşallah çok hareketli dedi dr umuz..kısacası herşey güzeldi şükürler olsun rabbime..
Buarada çalışabilir raporumuda aldım..temmuz 29 da izine çıkıyorum kısmetse..

off sinir oldum şimdi denizci halısını aradım ben lacivertli olanını istedim uyku setim lacivertli diye sipariş ama lacivert üretimden kalkmış sadece mavisi varmış çok sinir oldum ben mavi değil lacivert istiyorum dedim yok dediler.
oysaki kararımı vermiş onu sipariş etçektim eşime gösterip uffff

Hoşgeldin tatlım. Maşallah, nazarlardan saklasın Allah... .
Benim oğluşum da sıkıntıya gelemez hiç. Kolumu karnıma koyunca ittiriverir hemen. Dün doktor amcamız ultrason aletiyle bakarken onu da tekmeledi. Doktor da güldü, nereye koysa aleti oraya vurdu yetiştiği müddetçe
29 temmuz geç olmaz inşallah. Hayırlısı olsun şekerim.

yaa bular süperler tam benliik ama ama çok mu uçuk adres ne cnm bide fiyatları biliyo musun

canım tam benlik dediğim 5 tane daha halı var benim de orada ama 700 civarında
falan yaniii.o da 1 e 1 buçuk metre çok pahalılar bak sana adresi veriym hem orada benim beğendikleriminde kodları
hayvan motifli halılarda

.:TUANA:. TUANA

155_10
562_10
026
027_2
falan işte hepsi hepsi güzeller çirkin yok aralarnda ama dediğim gibi adamlar işi bilior.
çok pahalı çok..
bak senin için bitane daha buldum...

araştır bakalım didem teyzesi...
neyse kızlar ben kaçtm aşağıya bi bakiiim.
didemin son günlerinin şerefine 6 ya kadar belki bidaha uğrarım:)))

dun fazla gezmısım galıba bugun karnım altım nası agrıyo... agrı kesıcı aldım o bıle fayda etmedı... gece kocısıde uyutmamısım... karnım agrıyo dıyıp uyandırıyomusum adam uyanınca bakıyomus ben yıne uyumus oluyomusum:):):) dun bı yere bebek sekerı sorduk tanesıne 2.5 dan baslıyo dedı 5 ve 7.5 a var dedı... yuh napıyosunuz dedım bende adama baktım kaldım... neymıs bı yaptıklarında 500 tane bebek sekerı yapıyolarmıs... bana hıcccc ınandırıcı gelmedı kım alsın 500 tane bebek sekerını... dugun mu bu??:):):)

Yuh gerçekten, kim alır 500 tane.Ayrıca 500 tane alınıyosa daha ucuza yapması lazım.

halılar şahane vallaha cnm ama çok uçuk fiyatlı ya .bizim burda uyku setini aldığım yerde özel halıda yapıyorlar uyku setinin aynısını ama metre kare fiyatı 450 dediler bana o bile çok geldi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…