2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim sipariş ettiğim yer çok uygun ve yapan bayan da çok tatlı canım daha ödemeyi yollamadan kargom geldi çok da memnun kaldım hediye olarak albüm bile koymuş şeker için tavsiye ederim

Benim sipariş ettiğim yer çok uygun ve yapan bayan da çok tatlı canım daha ödemeyi yollamadan kargom geldi çok da memnun kaldım hediye olarak albüm bile koymuş şeker için tavsiye ederim

canım gondersene bana adresını bı bakıyım olmaz mı tatlım ya

Ay işallah ben de artık evde oturup dizi ve kadın programı seyredicem inanın buna bile özenir oldum

Tatlım, çalışmaktan çok yorulmuşsun ama balın bile fazlası bayıyor bir süre sonra. Yine de inşallah sıkılmazsın uzun süre.

selam cici anneler okuyarak ulaştım son sayfaya:)

gördüğüm kadarı ile hazırlıklar son surat devam ediyor...

bizimde odanın kokusu yeni gitti ama yinede temmuza girelim bi kadın alıp evi komple temizletip dolapları yerleştireceğim kendimi tutuyorum.

insan hemen yerleştirmek istiyor.

park yatak için bende ayrı uyku seti ve nevresim aldım onlar ve odasının uyku seti henüz yıkanmadı ama onun dışındakiler yıkandı

çantamıda bugun yarın hazırlarsam bitmiş olucak..

halı konusunda ben bir winnie the poo hayranı olarak oyle olmasını istedim ama mobilyaları aldığımız yer babyhome uyku setleri ve halılarını dekor olarak kullanıyordu hepside 2.500 olunca birdaha uyku seti ve perdeye girmedim.

şimdilik onu kullanayım 6 ay sonra filan perde ve halıyı değiştirim dedim.

yerleştirince resimleri çeker eklerim.

didem canım bu sıtede ole cok cesıt yok ttalım... ama hatırladıgım kadarıyla gıttı gıdıyorda aynı bayana ait baya cesıt vardı olmadı ordan sıparıs ederım...

Kızlar ben çıkıyorum, belgeselim başlayacak. Hadi kendinize iyi bakın. Yarın görüşürüz. Öptüm...

Kızlar bende bırazdan kacıcam bırdaha gıremem bÜyÜk ıhtımalle hadı hepınızı ÖpÜyorum :))))))))))))

Hoşbuldum tatlım..Bizdede bugün aynısı oldu..dr un koyduğu yerlerden vurdu arada sırada..
Valla cnm benim sata göre doğum 19 ağustos ama biz 1- 1,5 hafta kadar önde gidiyoruz..dr um 10-12 ağustos ta olabilir demişti daha önce..ama sanırım bu rapor konusunda sat ı baz alıyolar..bebiş erken gelirse yancak tabi bikaç hafta (

cnm senin şeker aldığın yer her yere kargo yapıyor değil mi fiyatlar bana da uygun geldi.
izmirede gönderilir yani değil mi?birde kaç günde geldi seninkiler cnm?

Yollar canım benimkini de kargoyla yolladı zaten. Ben 1 ay öncesinden mailleşmeye başlamıştım en son tamam hadi yapalım artık dayanamıyorum dedim 1 hafta içinde geldi canım bana ama benim acelem yoktu yoksa 2-3 günde yapıyor diye biliyorum yine de mail at bir sor istersen beğendiğin modeli indirimi filan benim 105 tutuyordu 100aldı bir de hediye yolladı bana...

didem canım bu sıtede ole cok cesıt yok ttalım... ama hatırladıgım kadarıyla gıttı gıdıyorda aynı bayana ait baya cesıt vardı olmadı ordan sıparıs ederım...

Canım sen gitti gidiyordan beğen sonra bu sitedeki mail adresine mail atarsın yapıyor mu diye

herkese merhaba yeniden.ya seni yakaladım hecababe :ecrin_bebek: senin ciciler bölümünde aldığın bir gecelik sabahlık takımı var ayıcıklı bayıldım ona nerden aldın bana yardımcı olabilirmisin kaydirigubbakcemile2

ben tekrar inceliyeyim.fazla para vermeye gerek yok bebek şekerleri için.yrn mailde atarım ayşegül hanıma artık.benim mesai bitti kızlar çıkıyorum iyi bakın kendinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…