Benim sipariş ettiğim yer çok uygun ve yapan bayan da çok tatlı canım daha ödemeyi yollamadan kargom geldi çok da memnun kaldım hediye olarak albüm bile koymuş şeker için tavsiye ederim
Stork Garden Lx Oyun Park & Ryam Uyku Seti & Viscolex Oyun Park Yata ok Fiyat! | | Bebefix.com
bende bunu alıcam ıns park yatak...
Bence halı için o kadar paraya değmez
www.aysegulnikahsekerleri.com- Siparişleriniz İçin 0542 334 61 17 adres bu canım yapan Ayşegül Hanım biz maillerle hallettik herşeyi çok tatlı bir bayan
Ay işallah ben de artık evde oturup dizi ve kadın programı seyredicem inanın buna bile özenir oldum
Ay işallah ben de artık evde oturup dizi ve kadın programı seyredicem inanın buna bile özenir oldum
Hoşgeldin tatlım. Maşallah, nazarlardan saklasın Allah....
Benim oğluşum da sıkıntıya gelemez hiç. Kolumu karnıma koyunca ittiriverir hemen. Dün doktor amcamız ultrason aletiyle bakarken onu da tekmeledi. Doktor da güldü, nereye koysa aleti oraya vurdu yetiştiği müddetçe
29 temmuz geç olmaz inşallah. Hayırlısı olsun şekerim.
cnm senin şeker aldığın yer her yere kargo yapıyor değil mi fiyatlar bana da uygun geldi.
izmirede gönderilir yani değil mi?birde kaç günde geldi seninkiler cnm?
didem canım bu sıtede ole cok cesıt yok ttalım... ama hatırladıgım kadarıyla gıttı gıdıyorda aynı bayana ait baya cesıt vardı olmadı ordan sıparıs ederım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?