selam kızlar.bugün hastanedeydik. işyeri için çalışabilir belgesi aldım.muayene de oldum bu aarada.
3 haftada 500 gr almış benim minik kızım 1760 gr olmuş.çok şükür herşeyi güzeldi.
ama benim kanım yine düşük çıktı.bakalım dr sonuçları görmedi daha. ne diyecek bilmiyorum.
çiğdem canım ben viscolex yatak aldım park yatak için olanlarından uyku seti almadım kenar mesafeleri az zaten birde demir yada tahta olan yeri yok çocuğun çarpma ihtimali yok nevresim takımı aldım 2 adet birde ayrı yorgan ve yastık aldım canım
Hoşgeldin canım... Maşallah civcive.Bugün mü gittin? Nereye gittin? Buca'ya mı gittin?
Galiba benimki de viskoleks tam hatırlamıyorum. Sadece kendinden alezli onu hatırlıyorum. Bizim nevresim takımını açıp mağazada park yatakta gösterdiler. İlk doğduğunda koyarız, ne bileyim süslü püslü hoşuma gitti. Bizim amcamız yorgancı, o yapacak bebek yorganını vs.
Cicideko: Bebek Odası Dekorasyonu: Rengarenk Halılar
canım cıgdemcım burdan baktım halıya dun bıdenem...
neyse güzel anneler öpüyorum hepinizi şimdi çıkıyorum uğraya bilirsem sonra uğrayacağım byy :)))))
evet çiğdemcim bucaya gitti. devletten istediler raporu çünkü.özge işcana gittim.iyi hoşuma gitti.15 gün sonra gel dedi tekrar.bakalım oraya devam ederim inşallah
Ya sen neden benim bulduğum halıları beğenmedin
Tamam canım kendine iyi bak...
Tüh ya, ben de dün gitmiştim. Özge hanım hakkında birşey duymadım ama iyi diyorsan iyidir. Sadece çok güzel bir hanım, bak onu gördüm. Ben de dün Şinasi beye kaydırıldım. Bundan sonra ona devam. Haftaya çağırdı salı günü. Nst'ye bağlanacakmışım tekrar.
Not: Nst'ye bağlanacağın zaman, çok erken gitmeye bak. 7 buçuk falan hastanede ol. Çok sıra oluyor nst'de. Öğleden sonraya kalırsın. Ben 9da hastaneye gittim, 2'de ancak çıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?