2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin canım... Maşallah civcive. Bugün mü gittin? Nereye gittin? Buca'ya mı gittin?

Galiba benimki de viskoleks tam hatırlamıyorum. Sadece kendinden alezli onu hatırlıyorum. Bizim nevresim takımını açıp mağazada park yatakta gösterdiler. İlk doğduğunda koyarız, ne bileyim süslü püslü hoşuma gitti. Bizim amcamız yorgancı, o yapacak bebek yorganını vs.

neyse güzel anneler öpüyorum hepinizi şimdi çıkıyorum uğraya bilirsem sonra uğrayacağım byy :)))))

evet çiğdemcim bucaya gitti. devletten istediler raporu çünkü.özge işcana gittim.iyi hoşuma gitti.15 gün sonra gel dedi tekrar.bakalım oraya devam ederim inşallah

benimde bebeklik yorganım varmış annem çıkaracak hala:)nevresimde almadım henüz.kumaş almöıştım dikilecek bekliyo.bitanesi fistolu cicili kumaş diğeri de spor biraz.benim bebeklik nevresimimde duruyo daha ördekli nakışlı üstü falan.

bebek odam buna benziyor kızlar daha öncede paylaşmıştım zaten.
ama biz özel yaptırdık bazı yerleri değişik kulpları beşiği falan biraz farklı.
bi düzene girsin bitmiş halini çeker isteyenin özeline yollarım

neyse güzel anneler öpüyorum hepinizi şimdi çıkıyorum uğraya bilirsem sonra uğrayacağım byy :)))))

Tamam canım kendine iyi bak...

evet çiğdemcim bucaya gitti. devletten istediler raporu çünkü.özge işcana gittim.iyi hoşuma gitti.15 gün sonra gel dedi tekrar.bakalım oraya devam ederim inşallah

Tüh ya, ben de dün gitmiştim. Özge hanım hakkında birşey duymadım ama iyi diyorsan iyidir. Sadece çok güzel bir hanım, bak onu gördüm. (Yanlış hatun, Evrim hanımla karıştırdım pardon). Ben de dün Şinasi beye kaydırıldım. Bundan sonra ona devam. Haftaya çağırdı salı günü. Nst'ye bağlanacakmışım tekrar.
Not: Nst'ye bağlanacağın zaman, çok erken gitmeye bak. 7 buçuk falan hastanede ol. Çok sıra oluyor nst'de. Öğleden sonraya kalırsın. Ben 9da hastaneye gittim, 2'de ancak çıktım.

Son düzenleme:

2 hafta sonraki randevu için banada gir dedi dr.ben 7,5da gidip sıra alıyorum dönüyorum kayınvalidem bucada.kahvaltı yapıyoruz 9 da tekrar gidiyorum.nst için ayrılmam b u kez.teşekkür ederim bilgin için canım.

buda park yatak ve arabamız.
benim oyun parkını uyku setiyle akşama çeker çiğdemcim yrn özeline yollarım kurulu çünkü zorlanmıycam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…