2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bulamadım kuşum hepsi çizgi film kahramanı yada baskı ya sen tam olarak nasıl 1 şey istediğini bir daha anlat bakıyım bana

canım ya işte çizgifilm kahramanı olmasın böyle saçma sapan renkli oluyorlar
ya ondan beğenmiyorum.mavili beyazlı olsun gerisi önemli değil çok uçuk bi desen olmadıktan sonra bizim odaya biraz uysun işte çok bişey istemiyom ki ben yaaaaa.

çiğdoşcum ZEN HALI Modern Hal da da özel üetim halı yapıyorlar. yerleri ankarada bi konuş istersen.fiyuatlarını bilmiyorum. winnie the pooh seri de var. arkadaşım aldı çok da hoş kaliteli.

didemcim ben bu halıcıya baktım pek bebek odası için modeller yok..
hadi biz özel üretim yaptıralım desem benim diğer halılardan pek bi
fiyat farkı kalmayacak o zaman da...değil mi????

didemcim ben bu halıcıya baktım pek bebek odası için modeller yok..
hadi biz özel üretim yaptıralım desem benim diğer halılardan pek bi
fiyat farkı kalmayacak o zaman da...değil mi????

çizgifilmliler var. hani senin oda da ayıcıklı ya, winnie the poohlu olabilir belki. özel imalatlar ne kadar bilmiyorum ama.

yaaa çok duygusal ama yaa ağlıycam şimdi.
kızlar yaa ben böyle oğlum yaramazlık yapmasın çok ben de ona kızmayayım hiç istiyorum ama nasıl olacak?geçenlerde arkadaşımın kızı var 5 yaşında çok felaket
bişey çok sinir bozucu hareketler yapıor bir rahat vermiyor insana acayip yaramaz
ve şımarık annesi mahvolmuş peşinde koşmaktan artık bi de demez mi dövüyorum
başka çarem kalmıyor artık diye :1shok:öööyle kalakaldım ben ya benim çocuğumda öyle
olursa dedim ne yaparım...

Serdem cim ne güzel şeyler paylaşmışsın çok saoll..çok güzelmiş..bende kuranı kerim dinletmeyi istiyorum bebeğime..bunu okuduğuma daha çok sevindim şimdi..

beeee bu zen halı da süpper didoba didemcim yaaa yeniden ev düzsem valla paraya kıyar
buraya yaptırırım halılarımı mükemmel ama fiyat bilgisi vermiyorlar sitede galiba...

Bakıyom bakıyom bulamıyom

HIIIHHH ANLA BENİ İŞTEEkötükedihüso
bizde bulamıyorz kocişle bütün markaların katologlarına baktık neredeyse..
1 kaç halıcıda gezdim 1 tanesine anlattım hatta nası bişey istediğimi
adamda bütün markalarda hemen hemen aynı şeyler var dedi.t.dağda
bakmıştm.dedi özel sipariş üzerine yapan yerler var dedim biliorm...

beeee bu zen halı da süpper didoba didemcim yaaa yeniden ev düzsem valla paraya kıyar
buraya yaptırırım halılarımı mükemmel ama fiyat bilgisi vermiyorlar sitede galiba...

sadece çocuk halılarının fiyatını biliyorum. winnie li halıyı arkadaşım 120 'ye aldı. ama kaşmirinkinden çok çok kaliteli. kaşmirinki bildiğin sentetik. üstüne basınca gıjk gıjk diye ses çıkıyo. bu yün karışımlıydı. beraber bakmıştık. çok hoş halılar var.

yaaa fotosu yok mu anlamadım ben özel üretimmi yaptırdı neyse gelince
konusuruz yarın falan....güle güle...

Ben de çıkıyroum yarın son mesai gününde sağlık sıhatle full kadro buluşmak dileğiyle

Çiğdoş bulduğum en güzeli oydu emin ol:)))))

Ben de çıkıyroum yarın son mesai gününde sağlık sıhatle full kadro buluşmak dileğiyle

Çiğdoş bulduğum en güzeli oydu emin ol:)))))

hadi güle güle ben de çıkıyorum zaten bizim oda halısız kalacak bu gidişlekaydirigubbakcemile3
neyse hadi yarın görüşürüz öptümŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…