Kızlar buarada ben dün bebeğim için hastane çantasını hazırladım..Bi bakın bakayım eksik gedik filan varmı?
Ben 3 Takım 5 li hastane çıkışlarından koydum.yani zıbın takımı.doğum sonrası bebeğe ilk giydirilecek olan takımı şöyle ; alt zıbın patikli,üst zıbın,iç zıbın,şapka,eldiven şeklinde..bi de 1 tane bez koydum..Bununla birlikte battaniye vermek gerekirmi sizce?yani doğum sonrası hemen battaniyeye sararlarmı yoksa bezini takıp,takımlarını mı giydirip getirirler?gerçi battaniyeleride hazır çantada..
Buarada ben her takımı kilitli buzdolabı poşetleri oluyo ya onlara koydum..hem şeffaf olup görme açısından kolay olur hemde ayrı poşetlerde dağınıklık olmaz diye..
Bezlerinide yine aynı poşetlere ayrı koydum..15 tane koydum..
Ayrıca; pişik kremini, çay bardağı ve çay kaşığı, 1 tane canbebenin hazır olan alt açmalarından, kirli torbası, 2 adet yedek çorap (gerçi zıbın takımları hep patikli ama ben yinede koydum), 3 adet askılı çıtçıtlı badi (ama hastaneler göbek bağı olduğu için çıtçıtlı badi yerine iç zıbını kullanıyolarmış.ben yinede ne olur ne olmaz diye 3 tane koydum), 5 tane ağız bezi, 3 tane minik ter havlusu, 2 tane önlük, 2 tane penye battaniye, 1 paket uni baby nin ıslak pamuğu.
Sizce herşey tamammıdır yoksa eksik fazla olan bişey ler varmı? ne diyosunuz?