Geçmiş olsun canım.Franjit çok kötü bişi annem ve teyzemde var,çok dikkat etmek gerekiyor yemek içmeye.
Hastane çantamı hazırladım kıyafet yönünden katladım koydum sadece çıkarıp ütülemek kaldı,şimdi ütülemedim çünkü kırışıcaklar ne de olsa daha 1 ay gibi bi zaman var tabi zamanında gelirse.Ana kucağı,battaniyelerini felanda yıkadım sadece geri kalan evde normal kullanacaımız eşyalar var her taraf toz toprak olacak diye yıkamıyordum ama dediğin gibi yıkayayım omladı bi battaniyeye sararım kaldırırıım en son ütülemek kalsın.Zaten oğluşumun gardolabı vs olmayacaı için 5 çekmeceli şifonyerine koyucam sadece eşyalarını günlük kullanacaklarımı da televizyon sehbasının çekmecesine yerleştireceim.
Ve çantama şey koydum 2 tane hasta bezi 5 tane gece ped,5 tane normal ped yeter heralde.6 tane de gögüs pedi.Minik makyaj çantama da diş fırçası,macun,lohusa tacımı makyaj malzemesi,toka tarak,göğüs kremi.Milupadan gelen numune pişik kremi,ıslak mendil ve bez.Şuan 4 bezimiz var huggies numune gelen onlar yeter heralde ilk etapta doğduğu gibi 10 tane daha koyarım hastane çantasına yeter.
Valla cnm zaten yıkamada bi iş yok esas iş ütülemekte :)) ama evet etraf acayip toz oluyo bunlarla uğraşırken..
Ben kendimede hastane çantası yapmaya başladım..Bende;
Gecelik-sabahlık (henüz almadım ama alıcam),pijama takımı (emzirmeli),atlet,emzirme sütyeni,3 tane kilot (ben bide tek kullanımlık kilotlardan alıp koyucam..kullananlar çok tavsiye ediyolar.5 li paketlerde satılıyor ), çorap,terlik,2 tane yastık kılıfı süslülerden, el-yüz havlusu,ıslak mendil,kağıt havlu,sıvı sabun,tarak,toka,makyaj malzemesi,diş fırça-macun,lohusa tacı,ped (hasta bezi alıcam ve gece pedi koyucam),süt pompam,göğüs ucu kremim,tahlil dosyam,sağlık karnem,kimlik,küçük bir not defteri ve kalem,fotoğraf makinesi,kamera,kapı süsümüz,bebek çikolataları. sanırım bu kadardı listem unuttuğum bişey yoksa..