:roflol::roflol::roflol: .
Benim k.validemlerde muh. kuşumuz var, maviş adı da. Benim de kendime ait kapluşum var. 3 aylık hamileydim, nat geo'da belgesel izliyorduk kapluşlarla ilgili. Kocama "kapluş alamaz mıyız?" demiştim. 2 saat sonra kapluşla döndüm eve. İyi ki aslan belgeseli izlemiyormuşuz...
Kapluşum da obez oldu galiba, beni görünce aklına sadece yemek geliyor, kabuğunun altından taşıyor poposu filan.
Bende herşey vardı petarkadaş.com / toxicdaisy olarak resimlerimiz bilem var.En son rotwailler imiz vardı ama veremk zorunda kaldık ben kendime bu halimle zor baktıım için bebekle çok zor olur die.Hala arkalarından ağlarım.
Ben pazardan aldım kırmızı saten sarılıydı fiyonklu bijüteride 5 e satıyolardı ben 2 tl ye aldım kendim yapıcaktım ama ne de olsa moda tac bu sene tüylü müylü heryerde var...cahilliğime verin ama lohusa tacını adını söyleyerek mi alıyosunuz yoksa kendiniz mi beğeniyosunuz.
Bizim seneler önce vardı akvaryumda teyzem eğilip bakayım derken zıplayıp burnunu ısırmıştı,bi günde akvaryumdan atlayıp kaloriferin arasında sıkışmıştı kaydirigubbakcemile3.evet evet minik değil mi bide küçücük oluyolar yanlış bilmiyorsam suyu var bi de
onların dimi amadışarı çıkıptada geziolar anlatmıştm ya bigün bizim üst komşumuzun
kapluşu kaybolmuşta günler sonra herkes kahvaltı ederken koltuğun altından çıkıvermiş
ağırdan ağırdan yürüyormuşşş:roflol:ayyy ben çok seviyorum hayvanları yaa.
çok çok dokunamam ama hepsini çok seviyorumm çok masumlar insanlardan çok
daha masumlar...
Ama ben nedense bakışlarını hiç sevmiyorum :umursamaz: pis pis bakıyolar sanki