herkese merhaba güzel anneler
bu sabah erken uyandık kızımla ama biraz tembellik yaptık
ancak şimdi girebildik nete
herkese merhaba güzel anneler
bu sabah erken uyandık kızımla ama biraz tembellik yaptık
ancak şimdi girebildik nete
evet yaa neydik ne olduk... :))) çok şükür Allah'a bugünleri gösterdi bize.. bir tek kucağımıza almak kaldı o da olur inş.
kızlar benim bebeğim 3 kg yu geçer mi? bu haftada 2100gr en azından 3 kg doğsun bari :) artık vazgeçtim tombik bebek beklemekten anladım olmayacak :))
bende genelde evde yapıyorum kahvaltımı.yapamayıpta iş yerinde olsamda pek sorun olmuyor yanımdaki iş arkadaşm 9 9,30 gibi geliyor o gelene kadar ben yapıyorum kahvaltımı,gün içindede ağzm hiç boş durmuyor sürekli acıkıyorum oymak bilmiyorum resmen.evden meyve kuruyemiş alıyorum çantam markete döndü kaydirigubbakcemile3
günaydınn,hoşgeldinnn
Günaydın Meralcim Hoşgeldin :)
Esracım geçen gün yazmışsın :)) şimdi sen burdayken yazayım :)) gittik drumuza... sağolsun yine çok güzel karşıladı :))) bebeğim de çok şükür iyi 2100gr olmuş :)) sanırım çok tombik bir bebeğim olmayacak :)) diğerinde zayıf demişti.. bu sefer çok iyi dedi çok iyi kilo alımı dedi... sonra bebeği besledin gel bakalım sen ne kadar beslendin dedi tartıya bir çıktım anaammm 2 hafta da 3 kg almışım hep beraber güldükolsun dedi böyle devam et beslenmeni aksatma dedi... öyle yani şekerim bir kontrolümüz daha iyi geçti çok şükür... bir dahaki gidişimde 36 haftalık olucam ozaman nst ye giricem... 38. hafta da çatı muayenesini yapıyorum dedi... bakalım artık hayırlısı... eğer çatımda müsaitse bebeğimde minik olacak sanıyorum inş. kolaylıkla normal doğum yapabilirim :)))
iki haftada 350 gram almış tatlım 38+...da doğduğunu düşünelim en az bi kilo daha alır inş.rahat ol sen iyi beslen gerisini düşünme :))
selam kızlar,
cuma günü sağlık ocağına gittim. hemşirem bana göğüs bakımı konusunda en etkili şeyin anne sütü olduğunu söyledi. ilk doğumumda göğüs ucum çatlamıştı, baya sıkıntı çekmiştim. söyledikleri ilginç ve mantıklı geldi bana. anne sütü steril olduğu için emzirmeye başlarken ve bitirdikten sonra anne sütüyle göğüs ucunu sil, biri bebeğin sağlığı biri de senin sağlığın için dedi. ayrıca başlarken silersen bebek kokuyu daha iyi alıyormuş ve emiyormuş...
ayrıca bakım için herhangi bir şey kullanma dedi...
cnm bebişin 3 kg bulur diye düşünüyorum çünkü son zamanlarda daha fazla kilo alıyolar onlarda
merak etme kilo konusunu yeterki sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil
evet yaa neydik ne olduk... :))) çok şükür Allah'a bugünleri gösterdi bize.. bir tek kucağımıza almak kaldı o da olur inş.
kızlar benim bebeğim 3 kg yu geçer mi? bu haftada 2100gr en azından 3 kg doğsun bari :) artık vazgeçtim tombik bebek beklemekten anladım olmayacak :))
erkekler hele ki bekarlar çok konuşuyor .ben de onlara diyorum ki allah inşallah size de çocuk nasip ederde eşinizin hamileliğini görürsünüz esracık haklıymış dersiniz diye.yahu burun aspratörü aldım diye söylemediklerini bırakmadılar.hele hele kulaktan ateşölçer alıcam fiyatını duyunca civalılara ne olmuş diyolar çatlıcam resmen odada
daha 34tesin tatlım..1,5 ay kadar bir zamanın var..bu sürede bebeklerimiz daha ızlı kilo alırlar inş.sen merak etme annesi büyüyü kocaman olacak bebişinnkaydirigubbakcemile3
kızlar ben kaçtım...yemek saati yaklaştı masaları kemirmeden gidip karnımı doyurayımmkaydirigubbakcemile3
ben yemeğe çıkıyorum arkadaşlar oğlumla karnımızı doyuralım,neyseki evle işyerini arası 1 dk anca sürüyor :) karşı karşıya.hepinizi öpüyorum.
kızlar istoçtan alış veriş yapan varmı aranızda?
park yatak ve bebek şekeri malzemesi almak istiyorum özellikle. önerebileceğiniz adresler varmı?
ben hiç yapmadım canım... ama önerebileceğim bir bebek malzemeleri satan site var.. ben oradan aldım malzemeleri kendim yapacağım :) sen de bir bak istersen belki beğendiğin şeyler olur :)
bebek şekeri ve nikah şekeri malzemeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?