2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar,
cuma günü sağlık ocağına gittim. hemşirem bana göğüs bakımı konusunda en etkili şeyin anne sütü olduğunu söyledi. ilk doğumumda göğüs ucum çatlamıştı, baya sıkıntı çekmiştim. söyledikleri ilginç ve mantıklı geldi bana. anne sütü steril olduğu için emzirmeye başlarken ve bitirdikten sonra anne sütüyle göğüs ucunu sil, biri bebeğin sağlığı biri de senin sağlığın için dedi. ayrıca başlarken silersen bebek kokuyu daha iyi alıyormuş ve emiyormuş...
ayrıca bakım için herhangi bir şey kullanma dedi...

cnm bebişin 3 kg bulur diye düşünüyorum çünkü son zamanlarda daha fazla kilo alıyolar onlarda
merak etme kilo konusunu yeterki sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil

ben günde iki kere meyve yiyorum (krpuz hariç onu akşamları hep yiyorum).yeterli değil mi.

kilo konusuna ben de takılmıştım son bir aydır. ben son bir ayda kilo almadım hatta bir kilo vermişim. doktoruma söyledim, e iyi işte dedi. bebiş yeterince almış, sen almasan da olur dedi:)

iki haftada 350 gram almış tatlım 38+...da doğduğunu düşünelim en az bi kilo daha alır inş.rahat ol sen iyi beslen gerisini düşünme :))

inş. canım :)) olmadı doğduktan sonra tombikleştiririz artık :))

aaa bu ne güzel bir öneri hiç duymamıştım daha önce :)) teşekkürler canım

erkekler hele ki bekarlar çok konuşuyor .ben de onlara diyorum ki allah inşallah size de çocuk nasip ederde eşinizin hamileliğini görürsünüz esracık haklıymış dersiniz diye.yahu burun aspratörü aldım diye söylemediklerini bırakmadılar.hele hele kulaktan ateşölçer alıcam fiyatını duyunca civalılara ne olmuş diyolar çatlıcam resmen odada

daha 34tesin tatlım..1,5 ay kadar bir zamanın var..bu sürede bebeklerimiz daha ızlı kilo alırlar inş.sen merak etme annesi büyüyü kocaman olacak bebişinnkaydirigubbakcemile3

cok enteresanlarmış onlar da hakkaten :roflol:

daha 34tesin tatlım..1,5 ay kadar bir zamanın var..bu sürede bebeklerimiz daha ızlı kilo alırlar inş.sen merak etme annesi büyüyü kocaman olacak bebişinnkaydirigubbakcemile3

inş. canımm :) bir de haftasına göre boyu biraz uzun çıkıyor kg su o yüzden de düşük çıkabilir mi? boy ile ortalama falan almıyor dimi bu usg ler?

ben yemeğe çıkıyorum arkadaşlar oğlumla karnımızı doyuralım,neyseki evle işyerini arası 1 dk anca sürüyor :) karşı karşıya.hepinizi öpüyorum.

kızlar istoçtan alış veriş yapan varmı aranızda?
park yatak ve bebek şekeri malzemesi almak istiyorum özellikle. önerebileceğiniz adresler varmı?

kızlar istoçtan alış veriş yapan varmı aranızda?
park yatak ve bebek şekeri malzemesi almak istiyorum özellikle. önerebileceğiniz adresler varmı?

ben hiç yapmadım canım... ama önerebileceğim bir bebek malzemeleri satan site var.. ben oradan aldım malzemeleri kendim yapacağım :) sen de bir bak istersen belki beğendiğin şeyler olur :)

bebek şekeri ve nikah şekeri malzemeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…