2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende burada sizlerle paylaştıkça bunları yaşayanın tek ben olmadığımı anlıyorum..insanlar kıskançlıktanmı bukadar çirkinleşiyor acaba??

olabilir ama erkekler de söylüyor.onlar neyi kıskanacak ki.neyse az kaldı şu 5 haftayı da atlatırsam bir oh çekeceğim inşallah

bende burada sizlerle paylaştıkça bunları yaşayanın tek ben olmadığımı anlıyorum..insanlar kıskançlıktanmı bukadar çirkinleşiyor acaba??

evet canım aynen öyle resmen çirkefleşiyorlar... bak hamileliği olanlarda aksine bana kilo almadın ne güzel bu zamana kadar çalışabildin falan deyip moral veriyorlar onları görünce hepten anlıyorum olayı :)))

ozamanda doğum stresi korkusu başlar yine bir oh çekemeyizzza.s

o bile şu milletin çenesinden daha iyidir en azından ucunda miss gibi bir yavru var.. bunlar konuşup konuşup duruyor sırf içimiz şişiyor :)))

dün en az 4 kişi aaaa sen hala burda mısın ne zaman gidicen ne kadar var doğuma diye sordu... dedim ne kadar çok sevmeyenim varmış... bende meraklı değilim salak gibi işe gelmeye vakti geldiğinde gidicez tabii ki.... çook boş boğazlar çoook yaa ben kimsenin geldiğine gittiğine karışmam laf etmem... neden millet bana bu kadar laf ediyor....

ayy evet sonra da doğum stresi başlar dimi.neyse hiç olmazsa kafamız rahat olur.evde oluruz.uzanır dinleniriz.burda koltukta akşama kadar canımız cıkıyo

evet canım bebişler bu haftalarda çıldırdılar resmen benimkide öle inanamıyorum bazen karnımın içinde olanlara:))
sineğin zaten insanı miniği deli ediyor oda değiştir tatlım biraz :) rahatlarsın

bende iyiyim canımcım işte işyerinde son günlerimiz artık baya zor geliyor ama şükür diyorum işte 3 haftam kaldı
senin hazırlıklar nasıl canım
aldınızmı herşeyini

:))çıkınca neler yapacaklar kim bilir..oy yavrum benim..:))canım allah kolaylık versin,çabucak geçsin günlerde biran önce gelsin iznin inş...

hazırlıklar bitti sayılır,ufak tefek eksiğimiz kalmadı..beşik ve araba olayı duruyor onları da beğendim,karar verdim de benim bundan önceki iki bebek ve bununda hamileliği tehlikeli geçtiği için onlara eşimde,ailemde yanaşmıyo az daha bekleyelim diyolar....artık kocaman ooldu oğlum hiç bişicik olmaz inş.ama onlarda beni düşünüyo biliyorum bişi diyemiyorum işte...:asigim:

ya inanmıyorum sanki bütün insanlar hamişlere cephe almış.bana da aynısı ben saat sayıyorum izine artık resmen.cok meraklıyım ya gelmeye ne zaman gidiyosun daha burdamısın falan filan öff

tatlım yaa sen c.tesi dr daydın değil mi?ben görmedim ya da sen bahsetmedin nasılmış bebişimiz??ve tabi anneciği opuyorumnanaktan

aynııı lafları bende duyuyorum hemde her allahın günü...biz gidince yerleri genişleyecek heralde...onları sevdiğimizden işyerinden kopamadığımızı falanmı düşünüyorlar nedir anlamadım!!!
biz tam bunları konuşurken az önce biri gelip sen zaten yemeği seven birisin doğumdan sonrada emzircem diye yersin seni eski halinde görmek bidaha mümkün olmayacak dedi....şaştım kaldım işleri yok heralde düşünüp düşünüp laf söylüyorlar..

merhaba günaydın kızlar nasılsınız bir haftadır giremiyorum ben izne ayrıldım artık evdeyim.Ama evdede temizliğe başladım bitirdim sayılır yarın misafirim var sonra artık evde tek başıma kalıcam canımm sıkılacak biraz ama oğluşumun varlığı minik tekmeleri yanlız olmadığımı hissettiriyor....

Esracım geçen gün yazmışsın :)) şimdi sen burdayken yazayım :)) gittik drumuza... sağolsun yine çok güzel karşıladı :))) bebeğim de çok şükür iyi 2100gr olmuş :)) sanırım çok tombik bir bebeğim olmayacak :)) diğerinde zayıf demişti.. bu sefer çok iyi dedi çok iyi kilo alımı dedi... sonra bebeği besledin gel bakalım sen ne kadar beslendin dedi tartıya bir çıktım anaammm 2 hafta da 3 kg almışım hep beraber güldük olsun dedi böyle devam et beslenmeni aksatma dedi... öyle yani şekerim bir kontrolümüz daha iyi geçti çok şükür... bir dahaki gidişimde 36 haftalık olucam ozaman nst ye giricem... 38. hafta da çatı muayenesini yapıyorum dedi... bakalım artık hayırlısı... eğer çatımda müsaitse bebeğimde minik olacak sanıyorum inş. kolaylıkla normal doğum yapabilirim :)))

ayy hadi bakalım canım hayırlısı olsun..bikaç hafta sonrasından bahsediyoruz artık çok heyecanlandım yaaeyvahedigeldismile

ya inanmıyorum sanki bütün insanlar hamişlere cephe almış.bana da aynısı ben saat sayıyorum izine artık resmen.cok meraklıyım ya gelmeye ne zaman gidiyosun daha burdamısın falan filan öff

çok katılıyorum kızlar size... ayy size ne yaa sanki maaşımızı ceplerinden ödüyorlar.... ya bu insanların yaptığı tamamen terbiyesizlik başka bişey değil...

tatlım yaa sen c.tesi dr daydın değil mi?ben görmedim ya da sen bahsetmedin nasılmış bebişimiz??ve tabi anneciği opuyorumnanaktan

cevap yazıyordum canım ben de sana :)))

çok sevindim tatlım,allahım hayılısıyla sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inş.dönmüş mü yavrucak canım :))

ayy hadi bakalım canım hayırlısı olsun..bikaç hafta sonrasından bahsediyoruz artık çok heyecanlandım yaaeyvahedigeldismile

evet yaa neydik ne olduk... :))) çok şükür Allah'a bugünleri gösterdi bize.. bir tek kucağımıza almak kaldı o da olur inş.

kızlar benim bebeğim 3 kg yu geçer mi? bu haftada 2100gr en azından 3 kg doğsun bari :) artık vazgeçtim tombik bebek beklemekten anladım olmayacak :))

çiğdeeeeem...didem gitti sen geldin seni soruyodu o da :))hoşgeldin tabi bu arada...ya çiğdem ben sisin odanızı görmedim face de de göremiyorum bana da yollar mısın tatlım??merak ediyorum :)))

çok sevindim tatlım,allahım hayılısıyla sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inş.dönmüş mü yavrucak canım :))

evet canım yaklaşık 3 4 hafta önce döndü bebek hala aynı pozisyonda bekliyor :)) ama artık ağrılarım olmaya başladı.. yürürken falan acıtıyor... dr olacak okadar bebeğin kemikleri güçlendikçe daha da acıyacak dedi... sabrediyoruz işte :) o sağlıklı olsunda :)

kızlar hiç canınızı sıkmayın bu gerizekalılara..ben uzun zaman oldu kulaklarımı kapayalı..bi kere hamileyiz biz,hamileliğimizden önce ki durumumuzu biliolar ya o zaman çok koymuşuz dertleri o bence:)
emzirmenin ne kadra kolay kilo verdirdiğini,her emzirmede 500 kalori yaktığımızı onlar bilmiyor tabi gereksiz yere yemezsek bol bol yeşillik tuketıp su içersek ben hamilelik öncesi kilomuza hemen kavuşcağımızı düşünüyorum

iki haftada 350 gram almış tatlım 38+...da doğduğunu düşünelim en az bi kilo daha alır inş.rahat ol sen iyi beslen gerisini düşünme :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…