çiğdeeeeem...didem gitti sen geldin seni soruyodu o da :))hoşgeldin tabi bu arada...ya çiğdem ben sisin odanızı görmedim face de de göremiyorum bana da yollar mısın tatlım??merak ediyorum :)))
ben hiç yapmadım canım... ama önerebileceğim bir bebek malzemeleri satan site var.. ben oradan aldım malzemeleri kendim yapacağım :) sen de bir bak istersen belki beğendiğin şeyler olur :)
bebek şekeri ve nikah şekeri malzemeleri
o bile şu milletin çenesinden daha iyidir en azından ucunda miss gibi bir yavru var.. bunlar konuşup konuşup duruyor sırf içimiz şişiyor :)))
dün en az 4 kişi aaaa sen hala burda mısın ne zaman gidicen ne kadar var doğuma diye sordu... dedim ne kadar çok sevmeyenim varmış... bende meraklı değilim salak gibi işe gelmeye vakti geldiğinde gidicez tabii ki.... çook boş boğazlar çoook yaa ben kimsenin geldiğine gittiğine karışmam laf etmem... neden millet bana bu kadar laf ediyor....
canım sen aldın mı bu siteden
ben de alayım dedim ama guvenilir mi bilemedim :)
canım geldim geçmişi okuyordum yaavvv ben bu sabah 2 kere uyandım
saat 5i çeyrek geçiodu kalktım oğluşum tepinmye başlayınca uyuyamadım kalktım
1 makina çarşaflar vardı yeni gecelik falan almıştm onları attım makinaya..sonra çıkmasını
bekledim 1 makina daha oğlumun uyku setini attım.onu beklyemeden uykum geldi
gittim uyudum.sonra saat 11 e çeyrek kala uyandım.çıkardım uyku setinin diğer parçalarnı
attım 1 makina daha.işte neyse öööyle yıkanıyor şimdi sersem gibiyim yaklaşık 4 aydır
hiç başım ağrımıyordu şuan çok ağrıyor gidip bi minoset alıym bari.
bugün misafirim var komşumuzun gelini arkadaş olmuştuk 1 ay önce bana günüm geçti
falan demişti ama pek ihtimal vermiyordu hamile olduğuna ogün test yap dedim ben ona
eve gidince yapmış test pozitif şimdi 9 haftalık gebiş.oturup konusucaz biraz bugün öğleden sonra gelirim demişti ben bişiler hazırlıyayım gidip.didoşş um gelmiş ama gitmiş
eeeee böyle olacak artık onunla görüşemeyeceğiz ben biliorum neyse hadi kendinize iyi bakın byyyyyy...hihoyyyt
aldım canım :) çok uygun değil mi fiyatları? :) güvenilir geldi bana... önce verdikleir numaralardan bir ara beğendiğin şeylerin ellerinde olup olmadığını sor... ben daha parayı yatırmadan malzemeleri teslim etmişlerdi kargoya.. satın aldığımın ertesi günü ulaştı elime eksiksiz olarak banka swiftimi bile istemediler :))) iyiler yanii... Hangilerini beğendin bize de göster ben emzikli bir model beğenmişti bir yerde onun malzemelerini aldım herşeyim hazır bir tek yapmadı kaldı umarım becerebilirim :))
offf offf benimde şu ayaklarım hiç inmiyo yaa geceleri bile sabahları kalktığımda daha şiş şiş oluyolar yaaa
biraz daha sabredicez artık napalım
kızlar selam , bende çalışıyorum banada insanlar aynı tepkiyi gösteriyorlar . bende 37. haftaya kadar çalışmayı planlıyordum ama 36. hafta sonunda izner ayrılacağım allah izin verirse.bideinsanlar diyorlarki doğum sonrası çalışacakmısın diye , kendilerine ne ise , bende evde oturan bir mühendis olmak istemiyorum ben elbeteki allahım sağlık verirse çalışacağım diyorum.
sizler kaçıncı haftada izne ayrılmayı planlıyorsunuz kızlar?
evet cok uygun fiyatlar
walla cok fazla begendigim model var
bir turlu karar veremedim
bir de vakit bulup yapabilir miyim bilmiyorum :)
sekerli mi olacak senin ki lavantali mi?
:))kıs sendeki bu enejiye bayılıyorum yaaa..maşaallah yani sabah 5 te kalkıp çamaşır felan atıyon makineye :)ben uyuyamasamda iş yapamam öle sattlerde ya kitap okurum ya da bişiler izlerim...doğumdan sonra beni de gazla da iş aşkı gelsin şu an yapamadığım için çok istekliyim ama o zmana nolur bilemiyorum....(iş yapmam yasak)
kolay gelsin canım kendini çok yorma arkadaşında hamişmiş zaten anlar seni yerimseniben
heee bu arada bana odanızı göster lütfen boshayallersmile
özlemcim evet şiş olunca üstüne basınca benimde acıyo bide insanlar demiyolarmı tuzlu yeme bol bol su iç diye
sanki ben bilmiyorum onları zaten suyu fazla içen biriyim tuzluda yemiyorumki zaten ama sıcaklardan dolayı ama zaten normal bunlar
selam kızlar nasılsınız bakalım.
haftasonum çok yorucu gçti son çarşı turumu yamam ladım. 2 gecelik 1 pijamamı aldım.artık bi temizliğim ve hastane çantam kaldı hazırlanacak.inşallah onlarıda ayarladımmı değmeyin keyfimize:)
slm ben geldim baya uyuduk bugün 11 i buldu kalkmam
ya bu arada herkes bebeğimin kilosunu soruyor söyleyince ee çok küçük diyorlar anlamadım ben 3 küsür doğurdum diye tepkiler alıyorum daha 32. haftadayım basmıyo sanırım kafaları sinir oldum
selam canım hoşgeldin :))
ne güzel eksikler tamamlanıyor yavaş yavaş :))) temizliğini ne zaman yapmayı düşünüyorsun? ben 37. haftada falan yapayım diyorum... :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?