2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım doktorumuz 31 temmuz gel gün veicem dedi.Ağustosun ilk haftası gibi düşünüyor doktor..eşim de hadi ya 06.08.10 ya da 08.08.10 tarihinde versin doktor günü diyor ))))
az kalmışşş
:))) bu kocalarr alemm yaaaa.benimkide diyokiii 14 ağustostan sonra olsun. niyemişşş mali müşavir kendisii geçici vergiler varmşş

bende yuzukoyun yatardım genelde sımdı cok ozledım.....benımkıde oğle yemeğine geldı kafa buluyor benımle aksamkı taklıtlerımı yapıyoorr gulsemmı kızsammı bılemıyorum yanı...eee tabı onların keyfı yerınde senağlama

maşallahı var kayınvalidenin valla
keşke benimkide öyle olsaaaa
cnm ben bursadayım burasıda kapalı gibiydi ama açtı offf

Canım doktorumuz 31 temmuz gel gün veicem dedi.Ağustosun ilk haftası gibi düşünüyor doktor..eşim de hadi ya 06.08.10 ya da 08.08.10 tarihinde versin doktor günü diyor ))))

bızımde 31inde randevumuz ....sezeryan derse eğer bende 06,08,10 istıyorum 2 yıl once nıkah olmustuk evlenme yıl donumumuz sayılır... 08,08,10 dada nısanımız olmustu ...

bastan evlendık sonra nısanlandıkk:roflol::roflol::roflol: 2 ay sonrada duğunumuz oldu....

Off çok heyecanlı :)) Hayırlısıyla kucakla miniklerini :)) İkiz bebek zor da olsa bence mükemmel bir şey! Sana kat kat daha çok güç versin Allah.

Çok sağıl canım benim.Alahım hepimizi bir avazda kurtarsın sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi.Sanırım benim kuzular bu ağustos annelerinin ikinci ikizleri olucaklar.Ya bir de Aylinda vardı hiç haber yok ondann....

hastaneye gittim ordan alışverişe çıktım anamm zor gezdim valla öldüm
bi ara gezemedim bile ağrıdan dinlendim
bir iki parça derken baya şey almışım yine paralar suyunu çektiii
kızıma bebek arıyordum upsy daisy varya onlardan bi tane çantasından gördüm başka bulamadım sonra dönüşte uzak kaldı onu da alamadım eli boş döndüm yaa
kuzum uyumuş ben gelene kadar
içime oturdu resmen
neyse cuma günü eşim nöbetçi annem yine gelecek ya annem gelirken alır yada ben gider alır gelirim hep oğluşa mı bişeyler alıcaz
annelik zor valla ya

az kalmışşş
:))) bu kocalarr alemm yaaaa.benimkide diyokiii 14 ağustostan sonra olsun. niyemişşş mali müşavir kendisii geçici vergiler varmşş

benımkıde sakın hafta sonu doğurma dıyoo salı tam uygun 3 gun babalık ıznı doğduğu gunu saymam dıyoo cumartesıde kendım gıtmem oğlumu daaha cok gorurum dıyooo hakketten ya alemmler yanı...

Hadi gel ben evlilik yıl dönümünüzü şimdiden kutlayayım canım.Bir ömür boyu mutluluklar dilerim kocanla ve bebişlerinle beraber.Sağlıklı huzurlu mutluluk dolusu bir hayat yaşamanız nasibiniz olsun..Biz de 20 temmuz 2007 de evlendik ama bebişler bu tarihde gelemedi ...

yüzüstü uyuyabileceğimiz bir yatak olsun istiyorum.
sırt üstü zaten nefes alamıyorum. sola yatıyorum kızım durmuyor. sağa yatıyorum gene durmuyor. otur otur bir yere kadar

bende birtaneyken böyle ikiz bekleyenleri düşününce susuyorum.

bebek şekerlerini evde kendileri yapan annelere sorum var
kendiniz mi gidip aldınız malzemeleri yoksa netten mi aldınız
burda gezip arayacak vaktim yok kızımı bırakamıyorum çok
netten bir yer var sipariş vericem veremiyorum bi süre kapalılarmış
bana yardımcı olabilecek var mı acaba aranızda?

tesekkur ederım canım ......cok erken olurdu bebıslerın için olsun boylesı daha guzellll......kuveze gırselerdı bu sefer sen uzulecektın ....

oyle olursa bızım yıldonumumuz gume gıdecek ama oğlusumun doğum gununu kutlarız olsun:dance:

Merhaba kızlar, geçmişe baktım da şöyle defne25cim çok şükür iyiymiş... yavaş yavaş sancılar da başladı. hepimiz hakkında hayırlısı olsun, bebeklerimiz ne zaman geleceklerine kendileri karar vericekler... ama ne kadar orda kalırlarsa o kadar ii olur onlar için. sıcak ile mücadale etmek de cabası aslında Allah hepimize sabır versin, bir sancıda da kurtarsın...

bişi sorcam kızlar, normal doğumda az çok doğumun ne zaman başlayacağı söylenebilio mu? bebeğin pozisyonuna göre 40 haftayı bekler beklemez die???

canım ben yapmadım bılemıyorum ((((((((((((

merhaba canım....bılemıyorumkı doktor anlar snırım soyler bugun yarın gelebılır dıye....

Evet canım valla çok haklısınnn..Bırak bize de özel bir gün olsun ya sempatiksalakcinni hhahhha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…