wild wild cat
Ya sen süpersin ! Nasıl bir cevap o ya saygı duydum !
ayyy çiğdem sorma ya bende yasıyorum buna benbzer... sınırden catlıyoum.... gecen hafta karsı aptmandakı komsunun akrabaları geldı... baktım kız bana devamlı eşimi falan sormaya basladı utanmaz arlanmaz gerızekalı... sonra bıze gelıyo eşime neresı yakınsa oraya oturuyo falan gıdıyodum bende esımın yanna oturuyodum hemen... en sonunda gıtmeden 1 gun once hangı arda fırsat bulduysa bızım bılgısayara bıkınılı fotolarını atmıs gerızekalı... cıldırdım tabı... gorsem parcalıcaktım kızı...
ay yazmadan edemeyeceğim.ben söylesem öyle bişey fundacım heralde
adamakıllı çakardı bitane ki geçen akşam acilde yedim de şakayla karışık.
Yaa ara ara sancılarım geliyor bi de mide spazmı mı yoksa karnımın üst
kısmında kasılmamı anlayamıyorum.ara ara geçiyor ya benim gözler açılıyor.
Bir tane hemmşire var acilde güzel bir kızcağız küçükte yaşı belli saçlar felan
o biçim uzun kıvır kıvır geliyor gidiyor bizim perdeyi açıyorr bakıyor ilgileniyor
sağolsun ama gözünü eşimden ayırmıyor.ayy serum kolumda bir yandan bir
yandan sinir oluyorum..ben de dedim eşime çıkma dışarı bak dedim yanımda
dur bu da beni kızdırmak için perdeden kafasını uzatıyıor bakınıyor falan bi de
göz kırptım ondan gelip bakıyor dedi.ayyy ağrılarım bir yandan şakası hiç çekilmior
ki biliorum öyle çok çok çapkın bişi olsa benim kocam tamam diyeceğim.kızdım ama
dedim erkek hemşielerde vardı bikaçtane 2 miydi hatırlamıyorum bak ben de bakarım dedim
şaaap diye yapıştırdı yanağıma şakayla karışık öyle acıyacak gibi değil ama
vurdu baya baya yani yaa dedim sen yapıorsun ben yapamazmıyım ben şaka yapıorum
diyor sonra geldi sarıldı baktı ağlıycamm...
Bir de geçen gün bundan daha eminim ama ecaneye girdik beraber ben girer girmez boş
bi koltuğa oturdum.o ilaç alıyor kalabalık ta eczane buyukte biraz.ben bekliyorum oturdum
baya geçti haala ilaç hazırlıyor kızın biri sırıtık bişey zaten.eşime gülerek bişiler anlatıyor.
Hiiiççç aklıma gelmiyor ama allah allah ne anlatıyor ki acaba dedim ama yemin ederim hiç
aklıma gelmiyor kızın eşime öyle bakıp sulanacağı.öylesine gittim yanına kolunu tuttum
eşimin çok uzun sürdü dedim.o an kızın bir yüzüme bir de karnıma bi bakışı vardı
anlatamam o yüzündeki bütün sırıtıklık kayboldu ööööyle bakıyor bana şı...ık o an da
benim jeton düştü.o ana kadar yeminle birşey sezmedim ama uyuz oldum ters ters
baktım kıza.çıktık eczaneden eşime dedim ne anlatıyor sana ilaçların kullanımı anlatıyor
ama neden sırıttığını ben de anlamadım dedi ayyy yeminle yalnız bırakmamak lazım
bunları.benim kocam çapkınlık yapacak tipte biri değil bikere ona eminim güveniyorum
mutlaka ama sonsuz bi güven değil tabbiiiki erkek sonuçta...
herkeze merhaba..... Bende geldım...
[ı]
evet yakışıklı koca alırsak sonu böyle olur işte. Benim kocama da çok bakıyorlar, kocam da "len niye bakıyo bu bana" diey bakıyor. Yoksa tipi mipi değil. Kaç senelik arkadaştık biz bilmez miyim kimi beğenir? Bir kere havaalında bozmuştum bir kız ona bakıyor, bizimki de ona bakıyor "kalkayım da rahat bak" dedim. Kızdı bir sürü.
Bir kere de alışverişte k.validemle bana " o kadar banyo takımınız var niye hala bakıyorsunuz" dedi ben de " senin de karın var ama başka kızlara bakıyorsun" dedim, zınk diye kaldı. Bakmaz benim kocam aslında, dikkat etmez ama kızlar ona bakınca tik gibi birşeyi var bakıyor dik dik, hani öyle baygın değil... [/ı]
[ı]
hoşgeldin, biz gidiyorduk ama durayım az daha. Nasılsın, bebiş nasıl?[/ı]
merhaba hanımlar nasılsınız
kaç gündür gelemedim yine.. Doğuma giden kimler var takip edemiyorum artık. Hepsine hayırlı olsun diyorum.
Kızımla biz yine doktorda geçirdik günleri. Artık 3-4 günde bir kontrole gider olduk pztesi 3 kere nst ye girdim aynı günde 15 er dk hep sancı çıkıyor. Doğdu doğacak senin kızın dedi doktorkilo almıyor bi türlü en son 2065 gr dı bi haftada anca 2300 olmuş. 2 tane ciğer geliştirici iğne oldum. Dua edin kızlar eyvahedigeldismile kızım çok küçük dahasenağlama bu ctesi yine kontrolümüzü var inş. Güzel haberlerle gelirim.. Hepinizi çok öpüyorumopuyorumnanaktan
evet yaa erkek milleti değil mi... Ama bak her iki olayda da ortak nokta yavşayan kızlar sorunu var. Kızlar inanılmaz rahat ve yüzsüzler ! Etraf o... Dolmuş yani inanılmaz bişey. O kadar rahatlar ki kıçları başları oynuyor resmen ! E adamlarda kıçı başı oynayana bakıyor tabi göz bu ! Ama sende iyi demişsin eşine erkek hemşire konusunda bende geçenlerde benim eşime dedim ki valla canım aklında olsun arkamı dönüp gitmem gerektiğinde hiçbişeyi gözüm görmez, ben böyle taş gibiyken de kimse beni ortada bırakmaz dedim :dance: Ne taş ama koca göbekli taş :cüvcüv:
ayyy çiğdem sorma ya bende yasıyorum buna benbzer... Sınırden catlıyoum.... Gecen hafta karsı aptmandakı komsunun akrabaları geldı... Baktım kız bana devamlı eşimi falan sormaya basladı utanmaz arlanmaz gerızekalı... Sonra bıze gelıyo eşime neresı yakınsa oraya oturuyo falan gıdıyodum bende esımın yanna oturuyodum hemen... En sonunda gıtmeden 1 gun once hangı arda fırsat bulduysa bızım bılgısayara bıkınılı fotolarını atmıs gerızekalı... Cıldırdım tabı... Gorsem parcalıcaktım kızı...
merhaba güzel anneler ben hala doğuramadım sempatiksalakcinni
yarın doktor randevum var kız çiğdemm dua atte banada çatı muayenesi yapsın belki bu sayede nişanım falan gelirde doğum başlarr umarım hepiniz iyisinizdir geçmişi okuyamadım :)
dur kız napcan zaten... kosusalım bıraz... nası olayım arada sancılar falan yuvarlanıp gıdıyoz valla...hava cok sıcak dayanamıyorum artık ben dogurmak ıstıyorum... benım kızda acayıp hareketlı hıc durmuyo sagolsun canımı cıkarıyo... dua edın nolur dogsun artık saglıkla.....
sen naptın cıgdem nasılsın oglusum nasıl.... tasındınız mı evınıze bayadır gormuyorum senıde...
ayyy benımde yarın kontrolum var... hosgeldın canım bu ardaa:)): bende dogurmak ıstıyorum....
Kız saçmalamaklava: . Zamanı gelince gelir bebek, istesen de engelleyemezsin. Hem öyle olsa, çisemle kaç kere parmaklandık, başlasaydı şimdiye 1 haftalık olurdu bebekler.Herşey yolunda olsun da başka birşey olmasın.
öyle deme pisicim yaaaa hiç değilse çatım darmı onu öğrenirim sancı çekipte çatımın dar olması yüzünden sezeryana alınmak hiç istemem doğrusu aman hakkımızda hayırlısı
Kız saçmalamaklava: . Zamanı gelince gelir bebek, istesen de engelleyemezsin. Hem öyle olsa, çisemle kaç kere parmaklandık, başlasaydı şimdiye 1 haftalık olurdu bebekler.Herşey yolunda olsun da başka birşey olmasın.
Ay benimki de felaket. Karnım çatladı 1 gecede. Sanırım kapasiteyi aştık, 51,5cm oldu oğlum. Duymuşsundur, benim de sancım oldu 6 saat, doğum sancısı gibi. Kendi kendine geçti. Şimdi hafif hafif kasıklarım ağrıyor...
Evet evimizdeyiz şükür. Sabahları giriyorum genelde, karşılaşamıyoruz sanırım o yüzden. Buranın neti kapatılacak, kendi evimize alacağız net. Biraz ayrı kalacağız ama yine beraberiz en yakın zamanda...
saol bebeğim inş bu günleri güzel andığımız günler de gelecek. boşuna evhamlanmış olmayı dilerim ama korkuyorum işte. hepimizin tek isteği sağlıkla doğmaları değil mi zaten. erkenden değil hayırlısıyla zamanında gelsin istiyorum.
kızlar beişiğimizi aldık en sonunda annemlere kalsa daha erkendı ama ben aldırttım ne olur ne olmaz dıye... Bılmıyom daha nası erken olcaksa beşik almak ıcın...
[ımg]http://www.resimkoy.net/images/9u2fpamte3.jpg[/ımg]
[ımg]http://www.resimkoy.net/images/rgr93qqzba.jpg[/ımg]
[ımg]http://www.resimkoy.net/images/1piqve9qzt.jpg[/ımg]
merhaba güzel anneler ben hala doğuramadım sempatiksalakcinni
yarın doktor randevum var kız çiğdemm dua atte banada çatı muayenesi yapsın belki bu sayede nişanım falan gelirde doğum başlarr umarım hepiniz iyisinizdir geçmişi okuyamadım :)
kızlar beişiğimizi aldık en sonunda annemlere kalsa daha erkendı ama ben aldırttım ne olur ne olmaz dıye... Bılmıyom daha nası erken olcaksa beşik almak ıcın...
[ımg]http://www.resimkoy.net/images/9u2fpamte3.jpg[/ımg]
[ımg]http://www.resimkoy.net/images/rgr93qqzba.jpg[/ımg]
[ımg]http://www.resimkoy.net/images/1piqve9qzt.jpg[/ımg]
hoş bulduk şeymacımmm valla doğurmak herkes istiyor ama bebeklerin keyfi yerinde anlaşılan :)
öyle deme pisicim yaaaa hiç değilse çatım darmı onu öğrenirim sancı çekipte çatımın dar olması yüzünden sezeryana alınmak hiç istemem doğrusu aman hakkımızda hayırlısı
ıyı canım gule gule otur cok sevındım hayırlısıyla gelsın pısıcık ıns.... kocman olmus delıkanlı masallah... dur bakalım yarın benımkını ogrencem bende nekadar olmus... 3 kıloyu gecsın dogsun hemen... dayanamıcam ben artık cok sıcak cok... ınan karnımda eskıden tepecıklerle uyanıyodum sımdı sabahları karnımda dagla uyanıyom resmen... benımkı totosunu bı dayıyo cıgdem en assa 8 cm dağ oluyo... dayanamıyorum... karnım catladı benımde sırf bu hareketlerı yuzunden....
selamlar arkadaşlaaar...
doğum yapan tüm arkadaşları terik ediyorum..allah yavrularıyla uzun,sağlıklı,mutlu,huzurlu bi ömür yaşatsın inş.:Saruboceq:
çiğdemcim canım geçen fotonu koymanı istemiştim gördüm ama yorum yazamadan kalkmak durumunda kaldım,kusura bakma canım...çok hoş bi çiftsinizallah kocanı sana seni de ona bağışlasın....o salak kızlarında gözü çıksın emi....Şeniz
tesekkurler kızlarrrr hepınızın ıyı dıleklerı ıcın
Nurcancımmm birtürlü karşılaşamıyoruz canım..
e yapsın artık sana çatı muayenesi yapar da zaten canım ama sen de de.
sancım var de hiç sancın oluyor mu senin yoksa da var de bak nasıl yapıor o zaman
10 dakikaya geliyorum.geçmişe bakıyordum kızlar ama bişi yapmam lazım
birazdan geliorm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?