Eee "açılman yok senin" dedi ebecik. Ne demek oluyor ki bu şimdi ?? fisfisfis
slm kızlar.herkes ii dir inş.geçmişi okumadım.
açılmadan konu açılmış galiba.benimde bir haftadır 1 cm açıklık var.pazartesi kontrole gidicem bakalım tekrar bakacakmı???
eliyle mi baktı?eliyle baktıysa hem normal doğum yapıp yapamayacağını
söylüyor hem de açılmanı ama şu spektulum mudur nedir onla bakarsa sadece
açılmanı söylüyor bildiğim kadarıyla.bana eliyle baktı işte doktorum 1 parmaktan biraz fazla
açılman var dedi içeri gitti ben de giyindim gittim dedim ee normal doğum
yapabilirmiyim çatı muayenesi yapacaktınız dedim tamam dedi yapabilirsin
baktım ya şimdi dedi.kaydirigubbakcemile2
ayy 39 bitecek senin birkaç güne allah yardım etsin.nurcancım bak mutlaka
haber ver doğuma giderken hee.bence seninki de yakındır..
selam hanımlar. geçmişe bakıp geldim. pazartesi doğum yapan arkadaşlardan çok net bir haber yok herhalde hala.
dorukk günde 3 saat uyuyabiliyorsan iyi valla. ben oğlumu doğurduğumda günde 1,5 saat anca uyuyabiliyordum.
defne25 inşallah ilk normal doğumu sen yapacaksın. diğer arkadaşlar peşinden glecekler. sen habersiz bırakma bizi.
bebegimmmm bizim satlar aynı. ikimizinki de kız bakalım biz nezaman kavuşabileceğiz kızlarımıza.
hoşgeldin cnm biliyorum seni seninki de açılmıştırr hepimiz açılıyoruz yavaş yavaşşş..
Nurcan sen yarın mı gidiyorsun doktora ya eminim bence sende de açıklık
vardır yaa.bi git bakalım çok merak ediyorum valla ben seni...
ya ben şimdi p.tesi gidicem ya doktora pazartesiye kadar doğurmazsan p.tesi gelirsin
demişti bana..bir de açıklığın 3 ya da 4 cm olunca birdaha eve göndermem dediii.
e ya sancım olmadan açılırsam okadar ya da ne bileyim sunni sancı derse ben ondan
çok korkuyorum yaaa.sunni sanncııııııııeyvahedigeldismile
nurcan korkutmayayım seni de ama açılmazsan sana daaeyvahedigeldismile
selam hanımlar. geçmişe bakıp geldim. pazartesi doğum yapan arkadaşlardan çok net bir haber yok herhalde hala.
dorukk günde 3 saat uyuyabiliyorsan iyi valla. ben oğlumu doğurduğumda günde 1,5 saat anca uyuyabiliyordum.
defne25 inşallah ilk normal doğumu sen yapacaksın. diğer arkadaşlar peşinden glecekler. sen habersiz bırakma bizi.
bebegimmmm bizim satlar aynı. ikimizinki de kız bakalım biz nezaman kavuşabileceğiz kızlarımıza.
Suni sancıdan niye korkuyon çok kötü bişey acaba............
kız bi de şey varmış sunni sancıyı önce hafif ayarlıyorlarmış hafif hafif
vuruyormuş sancılar sonradan arttırıyorlarmış eğer öyle olursa 4 cm e kadar
dayanıcaz.sen doktorunla konuştun mu epidural olayını ay kaç oldu soruyorm
galiba yaaa..
hoşgeldin cnm biliyorum seni seninki de açılmıştırr hepimiz açılıyoruz yavaş yavaşşş..
ayyy evet fundacım sunı sancıyı cok kotu anlatıyorlar sız nezaman catı muayenesı falan olcanızı bılıyorsunuz ben onu bıle bılmıyorum doğurcam artık nasıl doğurucam mechulmafoldumben
ya epidural doğum bana pek mantıklı gelmiyor.6 cm açıklık oluncaya kadar sancı çekiyormuşsun sonra uyguluyorlarmış galiba zaten ondan sonrada bişey kalmıyor bebeğin çıkışı neyin o kdar zor değilmiş zor olan sancı diyorlar ama..
neyse annişler ben kaçıyorum şimdilik sonra görüşürüzzz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?