canım ozelden mesajımı aldın demi
msjlarımı okuyup merak edip soran arkadaşlara hak veriyorum. yazdıklarımı okyup noldu acaba diye düşünüyor insan ister istemez.buraya açıkça yazmak ağrıma gidiyordu açıkcası özelden soranlara söyledim ama saklayacak utanacak bnm bişiyim yok.yazayım da siz de bilin.
ben eşimden ayrılmaya karar verdim. şuan ailemin yanındayım.sebebi de eşimin bana şiddet uygulaması.(
msjlarımı okuyup merak edip soran arkadaşlara hak veriyorum. yazdıklarımı okyup noldu acaba diye düşünüyor insan ister istemez.buraya açıkça yazmak ağrıma gidiyordu açıkcası özelden soranlara söyledim ama saklayacak utanacak bnm bişiyim yok.yazayım da siz de bilin.
ben eşimden ayrılmaya karar verdim. şuan ailemin yanındayım.sebebi de eşimin bana şiddet uygulaması.(
ya kızlar suan gerçekten sinirleniyoruz hepimiz ama o an gelince herşeyi düşünüyorsunuz zaten arkadaşımızın morali bozuk onun için üzerine gitmeyelim
bekara koca boşamak kolay derler ya o nedenle yorum yapmayalım
canımm arkadaşımız yazmış açıklamış yorum yapmamızı istemeseydi yazmazdı heralde.şimdi cevapsızmı bırakalım mesajını ben sadece düşündüklerimi yazdım...
yok hayatım sana bişiy demedim daha doğrusu kimseye bişiy demedim yalnış anlaşılmasın
sadece morali bozuk ya ortaya bulalım diye söyledim
tamam canımma.s
barıştık mı ?olumunekankayizsmile
oyyy kızlar yaaa benim oğluş coştu yine.
hart hurt dönüyor içerde küçük tekmelere
alışığımda böyle yapınca daha bir acayip oluyor içim:)))))
Çİğdem uğraşma teyzesinin yaramaz yakışıklı bebeğiyle tekmele teyzem sen aferin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?