ya bu turkcell vınn dan nefret ediyorum bi sayfaya bağlanmam çok uzun sürüyor birde sanırım mesajlar üstüste gidiyormuş. aradım adamları 20 dk bekletip sonunda sistemde arıza var sonra tekrar arayın dediler. kötükedihüsoklava:
ya bu turkcell vınn dan nefret ediyorum bi sayfaya bağlanmam çok uzun sürüyor birde sanırım mesajlar üstüste gidiyormuş. aradım adamları 20 dk bekletip sonunda sistemde arıza var sonra tekrar arayın dediler. kötükedihüsoklava:
evet tatlım nst ile ilgili msjın bi kaç defa geldi ben de cevap için ısrarla sen yazıosun sanmıştım kaydirigubbakcemile3
ben de sen özellikle gönderiyorsun sandımmmkaydirigubbakcemile3
halissna ya Allah sabır ve kolaylık versin. o kendi istemiştir sancıyı sezaryen istemiyordu çünkü. yoksa dr lar bukadar bekletmezler.
meryem_m den ve zeynop dan haber varmı?
defne çağrı attım sana ama mesajına cevap veremiyorum, bekletiyo beni.Sonu 80 numaramın. :)
ok cvp vermene gerek yok boşver ben kaydettim seni...
Tamam canım, numaramı da verdim belki bu gece doğurursunda haber verirsin. kaydirigubbakcemile3
ya kıslar aşağıya baskı hissediyorum ittiriyor sanki yavrucağım. sizde de oluyormu
yemek yapma vaktıde gelıyor offf ya bu kadınların ıslerı nıye bıtmek bılmıyorkafamçokkarıştı
hayırlı doğumlar herkese
bence de.her gün ne yemek yapıcam fikrinden gına geldi
ya kıslar aşağıya baskı hissediyorum ittiriyor sanki yavrucağım. sizde de oluyormu
hiç sanmıyorum cnmzemuszemus
yemek yapma vaktıde gelıyor offf ya bu kadınların ıslerı nıye bıtmek bılmıyorkafamçokkarıştı
hayırlı doğumlar herkese
bıde benım esımın yedığı yemekler sınırlı yedıklerını saysam daha ıyı olura.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?