ya kıslar aşağıya baskı hissediyorum ittiriyor sanki yavrucağım. sizde de oluyormu
benimki de öyle kız,yediklerini saysam hemen biter , yemediklerini saymaya ömür yetmez.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bıde benım esımın yedığı yemekler sınırlı yedıklerını saysam daha ıyı olura.s
amanın kıs? sen bugün tüm belirtileri sayıyor gibisin.akşam sen gitmeyesin doğuma?
benim bebişin başı aşağıda demişti doktor ama ben de her hareket ettiğinde sol kasığımda sivrilik görüyorum dirsek gibi topuk gibi :) canımı yakıyor kimi zaman delip çıkcak sanki.kuvvet alıp aşağı mı ittiriyolar kendilerini acaba?
aman cnm ya anlamadımki,
zaten pazar gittik artık çok vakti yok dedi doktor da. şimdi de bir kasılıyorumbir ittiriyor bir adet gibi ağrım oluyor hafiften agrasif oldum ne oldu anlamadım yaa. ay afakanlar bastı bana. gelecekse gelsin valla böyle olması daha zor yaa...:2:
aman cnm ya anlamadımki,
zaten pazar gittik artık çok vakti yok dedi doktor da. şimdi de bir kasılıyorumbir ittiriyor bir adet gibi ağrım oluyor hafiften agrasif oldum ne oldu anlamadım yaa. ay afakanlar bastı bana. gelecekse gelsin valla böyle olması daha zor yaa...:2:
cok zorr ısımız yarın cocuklar buyuduğunde ne yaoıcaz babam yemıyooo bende yemıycem falan dıycekler
o konuda korkuyorum acıkcası
kahvaltılıklardan bıle yemedıklerı var sasırıyorum bazenn
yaa kızlar ben bu aralar cok su ıcıyorum 5 lt ye yakın abartmıyorum valla ıyımı oluyo kotumu anlamadım wcden cıkamnıyorum
cok zorr ısımız yarın cocuklar buyuduğunde ne yaoıcaz babam yemıyooo bende yemıycem falan dıycekler
o konuda korkuyorum acıkcası
kahvaltılıklardan bıle yemedıklerı var sasırıyorum bazenn
yaa kızlar ben bu aralar cok su ıcıyorum 5 lt ye yakın abartmıyorum valla ıyımı oluyo kotumu anlamadım wcden cıkamnıyorum
sende mı benım gıbısın damlacım bazen kendıme ayrı ona ayrı yapıyorum zor oluyooo valla...
aynen benimki de.sebze yemez her yemekte et olucak.yanına pilav yapmaktan gına geldi sempatiksalakcinni
Kızlar ben bırazdan kuafore gıdıcem kaslarımı aldırayım, cok cıkmamıs ama heran dogurabılırım.. Ayy soyleyınce bıle heyecanlanıyorum..
ayy evet benim eşimde aynen böyle.aynı yemekler arasında gidip geliyoruzz.oda aynen babası ne yemeyiyosa oda onu yemiyo şu an.bende şimdiden tembihlerim çocukların yanında onu yemem bunu yemem demek yokk.
su içmen çok normal canım hem susuyorz hemde su içmemiz heleki son haftalarda daha iyi çünki bebişin suyu gittikçe azalıyo.ve hatta benim gibi son haftada bitiyomafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?