selam. kafamı kaldıramıyorum bugün. çok sıcak zaten ona alıştık da bu yorgunluk hali nedir anlayamadım. sabah bakmıştım ama şimdiye kadar 20 sayfa olmuşyazdıklarınız. geçmişe bakıp geleyim gelişmeler var mı?
birde bişey sorucam. nst de ilk 10 dk kasılmalar 80-100 arasıymış. sonraki 5 dk 40-50 sonraki 5 dk da 0-20 arası. nst ye ilk girişim bu ne demek pek anlamadım. bilen varsa yazabilirmi?
selam. kafamı kaldıramıyorum bugün. çok sıcak zaten ona alıştık da bu yorgunluk hali nedir anlayamadım. sabah bakmıştım ama şimdiye kadar 20 sayfa olmuşyazdıklarınız. geçmişe bakıp geleyim gelişmeler var mı?
birde bişey sorucam. nst de ilk 10 dk kasılmalar 80-100 arasıymış. sonraki 5 dk 40-50 sonraki 5 dk da 0-20 arası. nst ye ilk girişim bu ne demek pek anlamadım. bilen varsa yazabilirmi?
kıslar haticeden haber var.
dün akşam saat 9'dan beri sunni sancı veriyorlarmış sancı çekiyormuş. açılması çok çok azmış. ablası sanırım bu akiama kadar bekleyecekler olmadı sezeryana alacaklar demiş. şidmi pelinle görüştüm o ulaşmış. bilgilerinize. allahım inşallah bir an önce kurtulur canım arkadaşım.
senin dede bana gelmedi ama benim de 5 inde olabilir damla hem sen nerelrdesin
bakiiim dün okadar baktık yollarına gelmedin.wildcat doğurdumu diye merak ettik.
funda da varmış bi nosu e fundanın da sende...seni bekledik ama gelmedin dün netim bozuk
yazıp çıkmıştn...
bu arada haaala yüzüyor musun şekerimmm 2-3 gün önce face de gördümmm yazmışsın kız
dr.un birşey demiyor mu?
kızlarr yaa oğlumm acayip yavaş oynuyooooo. tatlı bişrylr yiyiyorum korktumm yaa sizinkiler nasıll
dün akşam saat 9'dan beri sunni sancı veriyorlarmış sancı çekiyormuş. açılması çok çok azmış. ablası sanırım bu akiama kadar bekleyecekler olmadı sezeryana alacaklar demiş. şidmi pelinle görüştüm o ulaşmış. bilgilerinize. allahım inşallah bir an önce kurtulur canım arkadaşım.
cnm o kağıtta benimbildiğim en fazla 100 var zaten o zamanda doğum balamış oluyor yani. 140 ilk defa duydumhatta kağıtta yanımda yani üst tarafta bebeğin kalp atışları altta da sancı sonucu en fazla değer 100. CADIARZU
kızlarr yaa oğlumm acayip yavaş oynuyooooo. tatlı bişrylr yiyiyorum korktumm yaa sizinkiler nasıll
Ya nete şansa girdim kız , sayfayı yeniledim , net koptu.Bi daha da düzelmedi. türk telekom geldi baktı, elektrikçi çağırın dediler.Elektrikçi geldi, yapamadı,türk telekoma haber verin dedi. Hepsi birbirine yolladı. Sonra dün gece net ve telefon kendi kendine düzeldi.Şimdi internet var , telefon bozuk. Türk telekom gelip bakıcak yine. Neden böyle ben de anlamadım. Yoksa görsem arardım fundayı. Denize giriyorum hala.Doktora söylemedim.kaydirigubbakcemile3 Hiç te sormadım ki .kaydirigubbakcemile3 Yarında girmeyi düşünüyorum.bu hafta son işte. Daha girmem. annemde denizde doğurursan bebek kaybolursa falan diyo , korkuyo benle denize girmeye. kaydirigubbakcemile3 Sana da yazim numaramı, sende bana yazarsın. doğum haberini bekliyorum senin. inatçı oğlunun gelmeye niyeti yok. kaydirigubbakcemile3
Benim ki de yavaş bugün.Doktorda 1 saatte 10 kere oynaması lazım, kontrol et dedi.
bende burada duymustum demetcım oyle yanlıs ta olabılır bılemıyorum ben 1 defa gırdım
ama dediğin gıbı sımdı baktım en fazlka100 var yukarıdada bebek kalp atısları
cok sık nstye baglananlar yardımcı olsun arkaqdasa
benim kızımda aynı. önceden çok hareketliydi şimdi tık yok yeri daraldı diye düşünüyorum.bazen panik yapıyorum hareketleri sayıyım diyorum gün boyu hareket etmiyo sonra gece sanki her saatin acısını çıkarıyo. :)) biraz dürt canım rahatsız et yada sırt üstü yat.ben de işe yarıyo.
ok damlacım yakaladım galiba seni...:)))
DAMLA OZELE MESAJIN GELMEMIS KUZUM, YOKSA BEN MI GOREMIYORUM.. Hihihihhii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?