ilk zamanlar tabiiki oluyo şakır şakır degil tabii ama genede destekleyici ped kullanıyosun yani zaten normal dogumdan sonra 24 saat sezeryanda ise 2 gün tutuyorlar kanamanı takip altına alıyorlar 15 en fazla 20 olsun oluyo sonra bitiyor
tesekkur ederim kızlar gercı doktor anlattı ilk hamılelık bebek pozıtıf olursa vurucaz dedi ama cok az bı kanama bıle olsa gel dedi 72 saat içinde olmak gerekıyormus iğneyi zaten 2,hamilelikte vuruyorlarmıs ama yınede ben sizede sormak istedim cunku ilk ay gittiğimde farklı konusmustu ilginiz için tesekkurler tekrar
sebilaycım sevindim canım herseyın yolunda gitmesine evet herhafta farklı heyecan ayyy acaba nasıl cıkıcak sonuc derken kuzularımızı doğurmusuz
gecen haftalarda yanma değil ama acıyordu benımkı buyuyorya bebişler oyuzden
günaydın kızlarrrr
amniyosentez sonucum geldiii aradılar dün akşammm ve normal çıktıııı çok mutluyummmm allahım bekleyen herkesin yüzüünü güldürsün inşallahhh bakalım benim durum karışık haftaya mr çekilincek yine inşallah bu durumuda kazasız belasız atlatırım kızlar
günaydın canlarr
hepinize güzel bir gün dilerimm
günaydın kızlarrrr
amniyosentez sonucum geldiii aradılar dün akşammm ve normal çıktıııı çok mutluyummmm allahım bekleyen herkesin yüzüünü güldürsün inşallahhh bakalım benim durum karışık haftaya mr çekilincek yine inşallah bu durumuda kazasız belasız atlatırım kızlar
çokkk sevindiim gözün aydınnnn
canım cok sevindim allahın izniyle hiç birşeyi yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?