peki hiç sancı, açılma, nişan falan gelmeden de suni sancı ile doğumu başlatabiliyorlar mı?
peki hiç sancı, açılma, nişan falan gelmeden de suni sancı ile doğumu başlatabiliyorlar mı?
cnm haticenin sadece suyu azaldığı için sancı ile doğumu başlattılar. açılması olmuş ama 2 cm de kalmış bir daha da açılmamış. yani gelmeden de başlatabiliyorlar.
yokk kızzz niye başlatsınlar hiç açılma neyim olmadannn!!peki hiç sancı, açılma, nişan falan gelmeden de suni sancı ile doğumu başlatabiliyorlar mı?
tam doldu mu senin kırk hafta ki???hiiii benim de öyle mi olur dersiniz yarında aynıysa 3 haftadır açılmıyorum ben
bir türlü 2 cm de kaldım...
açılır o zaman canım yaa merak etme...dolmadı derincim 40 a yeni başlıyorum...
8 de de gelmezse benim velet salı günü öyle olacak benimki umarım gerek kalmaz kendi gelirpeki hiç sancı, açılma, nişan falan gelmeden de suni sancı ile doğumu başlatabiliyorlar mı?
Heeh onda hem fikiriz bencede pazar gelmesinler gerçi benim sata göre 8 i ama hast. herkezler olsun ne de olsa epidural olacak inşallah tabiki :Saruboceq:haftasonu gelmesin oğlum yaaa doğuma eşimin kuzeniyle birlikte girmek istiyorum o da
bu haftasonu tekirdağda...akannehir
Hii deme kıııız...evet zerrincim ama şuana kadar olan gözlemlerime göre hiç açılman yoksa
sunni sancı bir işe yaramıyor ve sonunda sez.ouyorsun sancıyı çekipte...
benim muhtemelen sunni sancıyla başlayacak doğumum.allahtan 2 cm
garantı bende...sırnaşık şey
açılır o zaman canım yaa merak etme...
zamanında gelecek bence...a.s
AY BEN DE SANCI NAMINA HİÇBİRŞEY YOK KIZLAR YAAA.
gitti sancı falan kalmadı bende son günlerde...
ama gece hiç uyutmadı tosun çok garip ama aşağıda
iyice aşağıda ilk defa hissediyorum bu kadar aşağıda
kıpır kıpır küçük küçük hep hareket vardı çıktı çıkıcak o derece.
sanırım parmakları çokilginç...
bebek doğum kanalına girdikten sonra aşağıda o hareketleri hissetmezmişiz. Ben heralde yerleşti demiştim doktora gittiğimde geçen sefer..o da baktı yerleşmemiş yerleşse zaten orada hareketini hissedemezsin demişti. Sert bi kütle gibi sabit kalırmışmış orda. Biz bile bazen o kadar uğraşıyoruz ama gram kımıldatamıyoruz yerleştikten sonra dedi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?