herkese selam kızlarr.iyisinizdir inşallah.biz iyiyiz bu gün kontrole gittik bebeğim güzel kilo almışş 2600 doğmuştuk 3920 gr olmuşuz boyumuzda 47 den 53 cm olmuşş çok mutlu oldumm.
off kızlar yaa benim 40 bayramın 4. günü bitiyo kociş memlekete 40 çıkmadan gidelim diyooo ben 40 çıkmadan gitmek istemiyorumm düzeni bozulacak diye korkuyorumm.siz ne düşünüyosunuz?
Kızlar havalar serinledi diye daha 2 gündür uzun kollu giydirdim kızıma. Eldivenleri de, hergün banyo yaptırdıktan sonra takıyordum ve biraz sonra çıkartıyordum. Tırnaklarını kesmedim, kendi kopup düşüyo zaten, hiç çizmedi de kuzum :) hepinizin kuzularını öpüyorum.
bende 1 haftadır falan uzun kollu giydiriyorum vede eldivenlerini takmaya başladım fena çiziyo çünkii hemde elleri buz gibi oluyo kuzumun.Kızlar havalar serinledi diye daha 2 gündür uzun kollu giydirdim kızıma. Eldivenleri de, hergün banyo yaptırdıktan sonra takıyordum ve biraz sonra çıkartıyordum. Tırnaklarını kesmedim, kendi kopup düşüyo zaten, hiç çizmedi de kuzum :) hepinizin kuzularını öpüyorum.
mşlh bebişine cnm.
ya boşver 40 ı falan hurafe onlar...gitmek istiyosan git gez...
selam kızlar nasılsınız?
bbirşey soracağım size. şimdi benim oğlum uykusu sapınca 1-2 saat uyanık duruyor o zaman aşımında iki göğsümdeki sütü bitiriyor ve üzerine 60-70 cc lik mama emiyor.
merhaba kızlar bizde bugün dr gittik sarılık testimizi tekrarladık 13 düşmüş çok mutluyum ya yavrum iyileşiryor artık...SARILIK Stresinden çocuğun uyuduğu zamanın tadını çıkaramıyordum habire uyandırıp emziriyordumm....allah bebekklerimize sağlık versin...
Kimseciklerrr yoooookkkk. aklinialirimsmile
siz ne giydiriosunuz ben havanın durumuna göre (uzun yada kısa kollu) sadece çıtçıtlı bir body ve eldiven ve çorap ama geceleri mutlaka alt giydiriorum üstünü açio kereta
benım oğlumda uzerını acıyor gece tulum yada alt ust zıbın gıydırıyorum gunduz sadece cıtcıtlı badı ama yınede ısılık oldu yuzu memıslere yapısık olduğu için yokmu bı caresı su ısılıklerden kurtulmanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?