2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ficilcim bende de aynı şeyler oldu... kireçlenmemiz bile aynı Didemle :))) dr hanım da aynı...

hepinize çok teşekkürlerr. 15 nisanda benim çok heyecanlıyımm. hele bugün duru'nun resminide görünce heyecan yaptımmmm. inş hayırlı haberlerle gelirim bendeeee

saol canım... Hoşgeldiinn :))

Canım benim hoşgeldin, haklısın çok sık olmasa da kuzumun hareketlerini hissediyorum artık. Sen de iyisindir inşallah :Saruboceq:

hepinize çok teşekkürlerr. 15 nisanda benim çok heyecanlıyımm. hele bugün duru'nun resminide görünce heyecan yaptımmmm. inş hayırlı haberlerle gelirim bendeeee

Canımcım gerçekten heyecan tavan yapıyo, bi de kucağımıza alsak Allahhhhhh
:lepi: Eşim resmi kaldırmamı istedi kibarca, ben de kaldırmak zorunda kaldım face den :bbo::bbo:

ben deldım slm herkese nasılsınız annısler

Hoşgeldin canımcım... İyiyiz çok şükür sen de iyisindir inşallah??

gerçi bunu söylemek için erken ama dünyaya bir daha gelsem yine kocamla evlenirim yine onunla yine onunla

Öyle zor günler yaşadım ki, öyle şeyler atlatım ki bu adam uğruna anlatamam. Birkaç arkadaşım bilir bunu buradan. Çok savaştım, bebeğim olmasaydı, az daha bırakacaktım savaşmayı. Bebeğime kıyamadım. Ama savaşmamı da kendi haketti. Haketmeseydi zaten çoktan bırakırdım. Her zorlukta yanımda oldu, evlilik korkumla bile beraber başettik. Ağladığımda geniş omuzlarını cömertce bana sundu. Ben uyurken geceleri saçlarımı okşadı (uyansam da belli etmedim, o anı bozmak aptallık olurdu), ayaklarım onun sayesinde hep sıcak kaldı ve tabi yüreğim de... İyi ki tanımışım onu, iyi ki korkudan King Kong kovalıyormuş gibi kaçmamışım. Biraz kıskanç (yok biraz değil bayağı, hamileyim, karnımla burnum arasındaki mesafe kısalıyor ama hala kıskanıyor), sinirlenince ne dediğini bilmiyor ama beni seviyor. Başkasının beni incitmesine izin vermiyor. Dün sabaha karşı uyandım saat 5'ti. O işe gidene kadar karanlıkta gözüm gördüğünce onu izledim ve dua ettim. Bu dünyada aldığım en güzel hediyelerim; oğlum ve kocam. Allah kimseyi kimseden ayırmasın. Bir ömür birbirlerine aşık etsin...

merhaba kızlar cuma günü erken cıktınız bi çoğunuz amniyosentez sonucumu cuma aksamüstü faxladılar bugünde doktora götürdük temiz çıktı çok şükür... defne beklerken ben aldım o gün sonucumu... bugün oğluşumuzun sırtını gördük anca 570 gr olmus böcüğüm çok mutluyuz işte böyle zemuszemus

Yani kocama kızsamda bazen onu gebertip sonra tekrar tekrar sevsemde ben ona cok aşığım

Hoşgeldin canım... İyisindir inşallah. Bebeğin hareket ediyor demek maşallah bitanem
Benimki de bir kere arka arkaya vurma gibi olmuştu. O kadar seri tekme atamayacağından, tahmin etmiştim hıçkırık tuttuğunu. Minnoş bazen vurduğunda vurduğu yeri okşayıp konuşuyorum, sanki cevap verirmiş gibi bir tepik daha atıyor. Dünyanın en güzel şeyi bu yaa :asigim: .

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hayırlı olsun canım. Darısı bizim haberlerimize artık.

merhaba güzel annelr nasılsınız biz iii çok şükür geçmişi okuyamadım kandinize çokkk iyi bakın kocaman öpüldünüz :)

saol canım... Hoşgeldiinn :))
Hoşbuldum cnm )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…