2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen öyle. Yaz gelse de bir kucağıma alsam oğluşumu. Ölsem de gam yemem o zaman. :asigim:

ben arada yatıp geri geliyorum :))zira annem ve koacım sıkıştırıyo fazla oturma kalk uzan diye:)

ama bugünlerde baharın mı etkisi acaba herkes aşk böcüğü olmuş yaaaff bende kocacığıma çok fena aşık oldum yeniden bu ne haldir yaa nasıl kanım kaynıyo nasıl anlatamam.......:)) zemuszemus

Kızlar buarada bişey sorcam sizlere.
Ben özel hastaneye gidiyorum ve kısmetse doğumumda orda olcak.ama diyolarki özellerde doğum yapınca rapor alınmıyo.yani biz şimdi çalışan bayanlar olarak normal doğum iznimiz olan 16 haftayı hastanemizden alamayacakmıyız? anlamadım ben şimdiii..
bu konuda bilgisi olanlar lütfenn beni aydınlatsın yaa (

Aman öyle deme Allah korusun biz iyi olucaz ki onlara bakıcaz. O kadar bize muhtaç olucakki onlar :1hug:

Ya evet de, işte o mutluluğumu anlatmak için yaptığım mübalağa. O bensiz, ben onsuz ne yaparız?? :asigim: Sol ayağımın altı kaşınıyor, bir yere gitmeyi düşünmüyorum ama hadi hayırlısı...

Kızlar 30haftalık doğum yapan mayıs annesinin bebişi çıkıyormuş 2 gün içinde. Çok sevindim ya 1 aydır küvezdeydi yavrum. Demekki hiç umutsuzluğa kapılmamak lazımmış

Kızlar 30haftalık doğum yapan mayıs annesinin bebişi çıkıyormuş 2 gün içinde. Çok sevindim ya 1 aydır küvezdeydi yavrum. Demekki hiç umutsuzluğa kapılmamak lazımmış

Ay Rabbim ilim vermiş, fen vermiş. Nasıl da ilerledi tıb. Ömrü olan yaşıyor. Allah bebeklerimizi korusun.

Hayırlı olsun bu 9. çocuktu galiba. Hadi bakalım...

canım benım ohhh ne guzel yapmısınız gezıp varya bebişte senınde gonlunuz gozunuz acılmıstır:):) canım benımde 37 ayaklarım şimdi şişiyo cok yuruyunce 38 oluyo artık... Ayy ne guzel Allah hemen gondermıs bı ayakkabı:):) olur tatlım 34 nolcak:):)

hehe bu arada 9. sıpası dogmus komsumun:):) bı gorsenız ufacık... bı buyugu nası kıskanıyo bebgın ustune atlıyo falan annesı zor duruduruyo:):)

KIzlar bu arada benım tansıyonum dusuk cıkıyo hep... cumartesı olcturdum 10-6 idi bugun baktılar yıne 10-7 hep bu sekılde cıkmaya basladı... bu sakıncalı mı tansıyonun dusuk olması??

Hangi zöel hastanede yaptığına bağlı canım. bazıları sgk ile anlaşmalı onlar direk veriyor raporu. değilse ulustaki sgk'dan çalışamaz raporunu onaylatıyorsun.iznini de oşekilde kullanıyorsun

kızlar bu arada benım tansıyonum dusuk cıkıyo hep... Cumartesı olcturdum 10-6 idi bugun baktılar yıne 10-7 hep bu sekılde cıkmaya basladı... Bu sakıncalı mı tansıyonun dusuk olması??

benimde hep öyle tansiyonum ama doktor böyle olması ii hamilelikte tansiyonun yüksek cıkması riskli ben normal dogumdan yanayım daha kolay olur herşey dedi ama bakalım

Maşallah, Allah nazarlardan saklasın, hayırlısı ile büyüsün .

KIzlar bu arada benım tansıyonum dusuk cıkıyo hep... cumartesı olcturdum 10-6 idi bugun baktılar yıne 10-7 hep bu sekılde cıkmaya basladı... bu sakıncalı mı tansıyonun dusuk olması??

10-7 çok düşük değil, büyük değil de, küçük tansiyon daha önemli. Kolay kolay 12/8 olmuyor zaten. Düşüğünden değil, yükseğinden kork sen.

Canımcım gerçekten heyecan tavan yapıyo, bi de kucağımıza alsak Allahhhhhh[/B] :lepi: Eşim resmi kaldırmamı istedi kibarca, ben de kaldırmak zorunda kaldım face den :bbo::bbo:[/QUOTE]

iyi yapmışsın canım rabbim nazarlardan esirgesin. ama ben gördümm maşaallahhh:dance:

gözün aydınnnn

Ya şimdi benim gittiğim özel hastane ama ssk ile anlaşmalı yani küvez filan ssklıya ücretsiz mesela.Şimdi bana raporumu kendi doktorum verse oluyor mu? kfam karıştı

kıslarrr bu arada ciğdem amnıyosentezın sonucunu almıs mı??

Kızlar ben kaçıyorum. Hadi kendinize iyi bakın... Öpüyorum...

Ya şimdi benim gittiğim özel hastane ama ssk ile anlaşmalı yani küvez filan ssklıya ücretsiz mesela.Şimdi bana raporumu kendi doktorum verse oluyor mu? kfam karıştı

Ücret bakımından anlşaması değil dediğim. işgöremezlik raporu verebilmesi bakımından sgknın yetkilendirdiği hastane olması lazım. Onu ancak yetkiliye sorarak öğrenbilirsin. eğer yetkili değilse dr.un yazdığı raporu sgk'nın ilgili birminden onaylatman gerekir.

Kızlar hepınıze ıyı akŞamlar bu akŞam bıraz erken cıkıcam galıba bende pazara uĞrayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…