Hoşbulduk cnm..evet bende arka arkaya hissedince tesadüf bu sitede okudum onlar hıçkırıkmış :)) netede baktım doğruluyodu..evet çok güzel şeyler kesinlikle..geçende ilk defa göbeğimi açmıştım ölesine bakarken birden bi vurdu göbeğimin o kısmı yukarı çıktı indii...anaaaaaa dedimm ne oluyoo..şok oldum gözlede görünce bi tuhaf oluyooo...
Aynen öyle. Yaz gelse de bir kucağıma alsam oğluşumu. Ölsem de gam yemem o zaman. :asigim:
Aman öyle deme Allah korusun biz iyi olucaz ki onlara bakıcaz. O kadar bize muhtaç olucakki onlar :1hug:
Kızlar 30haftalık doğum yapan mayıs annesinin bebişi çıkıyormuş 2 gün içinde. Çok sevindim ya 1 aydır küvezdeydi yavrum. Demekki hiç umutsuzluğa kapılmamak lazımmış
Kızlar 30haftalık doğum yapan mayıs annesinin bebişi çıkıyormuş 2 gün içinde. Çok sevindim ya 1 aydır küvezdeydi yavrum. Demekki hiç umutsuzluğa kapılmamak lazımmış
Ben de 5 kilo almışım. 12 kiloya kadar normal sınırlarda. Ufak sayılsa doktorun böyle demezdi. 3200 de fena değil. Dedim ya akrabamızın gelini doğum yapmış cumartesi. 2800'le. Kız 90 kilo olmuştu, bebek ufak kalmış, ama sağlıklıymış. Hem doğunca anne sütüyle tostoparlak yaparsın Allah'ın izniyle sen onu. Dinlen, çok da üzülme, 40. haftaya kadar toparlar belki.
Ben ne yapayım, griptim işte. Cuma doktora gittik 2.kez. Sağlık ocağındaki yazmamıştı, k.doğumcu yazdı sağolsun. İlaçlarla iyi oluyorum. Fazla birşeyim kalmadı. Haftasonuna kadar toparlarım kendimi. Cuma da ayrıntılı usg var. Biraz korkuyorum ama bir de sağlam çıkarsa bebeğim, bana artık karada ölüm yok :teytey:
Dün İzmir'i altüst ettik, forumbornova, oradan koçtaş, oradan forbes. Altımızda araba var, yine de ayakcıklarım yara olmuş.
Ayak deyince, ya İzmirdeki ayakkabılar ayaklarıma olmuyor benim. Ortopedist tabanlık vermşti 36 numara. Ayaklarıma tam oluyor, burada 36 numara ayakkabı büyük geliyor ayağıma. Babet almış k.validemler hediye bana. Tam kocama "ayakkabı alalım" dedim. 1 Saat sonra Allah bana bir çift babet gönderdi iyi mi? süprizzzzz
Ama ayakkabıları çocuk yerinden almışlar 34 numara ayakkabı mı olur yaa??
Hayırlı olsun bu 9. çocuktu galiba. Hadi bakalım...
Kızlar buarada bişey sorcam sizlere.
Ben özel hastaneye gidiyorum ve kısmetse doğumumda orda olcak.ama diyolarki özellerde doğum yapınca rapor alınmıyo.yani biz şimdi çalışan bayanlar olarak normal doğum iznimiz olan 16 haftayı hastanemizden alamayacakmıyız? anlamadım ben şimdiii..
bu konuda bilgisi olanlar lütfenn beni aydınlatsın yaa(
kızlar bu arada benım tansıyonum dusuk cıkıyo hep... Cumartesı olcturdum 10-6 idi bugun baktılar yıne 10-7 hep bu sekılde cıkmaya basladı... Bu sakıncalı mı tansıyonun dusuk olması??
canım benım ohhh ne guzel yapmısınız gezıp varya bebişte senınde gonlunuz gozunuz acılmıstır:):) canım benımde 37 ayaklarım şimdi şişiyo cok yuruyunce 38 oluyo artık... Ayy ne guzel Allah hemen gondermıs bı ayakkabı:):) olur tatlım 34 nolcak:):)
hehe bu arada 9. sıpası dogmus komsumun:):) bı gorsenız ufacık... bı buyugu nası kıskanıyo bebgın ustune atlıyo falan annesı zor duruduruyo:):)
KIzlar bu arada benım tansıyonum dusuk cıkıyo hep... cumartesı olcturdum 10-6 idi bugun baktılar yıne 10-7 hep bu sekılde cıkmaya basladı... bu sakıncalı mı tansıyonun dusuk olması??
gözün aydınnnnmerhaba kızlar cuma günü erken cıktınız bi çoğunuz amniyosentez sonucumu cuma aksamüstü faxladılar bugünde doktora götürdük temiz çıktı çok şükür... defne beklerken ben aldım o gün sonucumu... bugün oğluşumuzun sırtını gördük anca 570 gr olmus böcüğüm çok mutluyuz işte böyle zemuszemus
Ya şimdi benim gittiğim özel hastane ama ssk ile anlaşmalı yani küvez filan ssklıya ücretsiz mesela.Şimdi bana raporumu kendi doktorum verse oluyor mu? kfam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?