Kızlar ben kaçıyorum. Hadi kendinize iyi bakın... Öpüyorum...
Hangi zöel hastanede yaptığına bağlı canım. bazıları sgk ile anlaşmalı onlar direk veriyor raporu. değilse ulustaki sgk'dan çalışamaz raporunu onaylatıyorsun.iznini de oşekilde kullanıyorsun
gorusuruz canım gecmıs olsun tekrar dıkkat et kendıne optum mucccckkkk
Selam canım , nasılsın ? Bi sen online görünüyosun kaydirigubbakcemile3 . Geçmiş olsun bu arada.
bende ıyı dıyım ole oluyum ama bende yıne kasıntı basladı ya nezman cevız yesem cok kotu kasınıyorumnapcam bılmıyorum doktora gıttım vahınal tablet verdı onceden kullandım ama tekrardan basladı puffffffffffffffffffffffff
Selam canım , nasılsın ? Bi sen online görünüyosun kaydirigubbakcemile3 . Geçmiş olsun bu arada.
iyiyim tatlısım cok sukur yorgun hıssedıyorum kendımı okadar sen nasılsın?? oyle dusunuyorum canım bebk bakım urunlerını dalın mı alsam nıvea mı dıye????
berrak nasılsın sesin çıkmıyo sabahtan beri yeni birşeyler aldınmı bebişe anlat biraz
iyiyim tatlısım cok sukur yorgun hıssedıyorum kendımı okadar sen nasılsın?? oyle dusunuyorum canım bebk bakım urunlerını dalın mı alsam nıvea mı dıye????
İyiyim ben canım, biraz başım ağrıyo , o kadar. Deneyen annelerden tavsiye almak lazım o ürünler için. Birazdan eşim gelicek, yemek hazırlıyim gelirim ben. Öptüm canım. opuyorumnanaktan
İyiyim canım sen nasılsın ? Bi çorap aldım , o kadar. Sabahtan beri başım ağrıyo kaydirigubbakcemile3 . Bi türlü geçmedi. Yemek hazırlayıp gelicem. opuyorumnanaktan
selam kızlar,
az önce yemek yaptım tam bitti yanınıza geliim dedim ding dong kapı çaldı,kargo dedi...nerden ki diye düşündüm sonra aklıma geldi,milupammmmmm gelmişyalnız testerlar az geldi banane bananeee:)))) bi dahakine daha çok gönderirler inşallah naniknanik
:ecrin_bebek:
güle güle kullan bende üye olucam nekadar zamanda geliyor
ya ben üye oldum ama adres falan istemediler benden ya tel. arayıpmı adresinizi alıyorlar benide bilgilendirin şu milupayla ilgili :)
ya ben üye oldum ama adres falan istemediler benden ya tel. arayıpmı adresinizi alıyorlar benide bilgilendirin şu milupayla ilgili :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?