2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben de çıkıyorum çok öptüm hepinizi.
Bu arada çiğdem sonuçları almış iyiymiş geldi yazdı okumayan arkadaşlara duyurulur

Hangi zöel hastanede yaptığına bağlı canım. bazıları sgk ile anlaşmalı onlar direk veriyor raporu. değilse ulustaki sgk'dan çalışamaz raporunu onaylatıyorsun.iznini de oşekilde kullanıyorsun

Anladım canım.sende ankaradaymışsın :) ben başkent üniversitesi hastanesine gidiyorum.evimizde orda olduğu için ve bi arkadaşımız iki ay önce orda doğum yaptığı için en önemliside tam teşekküllü bi hastane olduğu için tercih ettik.sgk ile anlaşmalımı onu sorup öğrenicem cnm.ama senden anladığım kadarıyla; diyelimki sgk ile anlaşmalı değil hastanem.dr um yine de bana raporumu veriyor fakat geçerli olabilmesi için ulustaki sgk dan onaylatıyorum..doğrumu anlamışım canım.birde canım mesela rapor süremiz bitti.sonrasından yine rapor verirlermi acaba hastanemizden.çünkü çoğu arkadaşım en azından 6 aya kadar rapor alaraktan bebişlerine baktılar.bende öyle yapayım istiyorum ama bilgim yok..

Bende çıkıyorum arkadaşlar mesai malum :)
Akşam bi ara evden bakarım buralardamısınız diye..kendinize ve bebişlere iyi bakın iyi akşamlar

Selam canım , nasılsın ? Bi sen online görünüyosun kaydirigubbakcemile3 . Geçmiş olsun bu arada.

iyiyim tatlısım cok sukur yorgun hıssedıyorum kendımı okadar sen nasılsın?? oyle dusunuyorum canım bebk bakım urunlerını dalın mı alsam nıvea mı dıye????

benim daha önce olmuştu mantar yüzünden oluyor o fitiller çok kaliteli geçiriyor ben kullandım bana iki çeşit vermişti doktor fitilden tekrar ediyorsa sen bir şeyi yanlış yapıyorsundur çamaşırlarını iki defa durulat makinede birde beyazları 70 de yıka birde o bölgeye duş aldırmıycakmışız her gün çamaşır değiştir cinsel birleşmeden sonra o bölgeyi yıka çamaşırlar pamuklu olacak bunları demişti doktor bana

Selam canım , nasılsın ? Bi sen online görünüyosun kaydirigubbakcemile3 . Geçmiş olsun bu arada.

berrak nasılsın sesin çıkmıyo sabahtan beri yeni birşeyler aldınmı bebişe anlat biraz

iyiyim tatlısım cok sukur yorgun hıssedıyorum kendımı okadar sen nasılsın?? oyle dusunuyorum canım bebk bakım urunlerını dalın mı alsam nıvea mı dıye????

İyiyim ben canım, biraz başım ağrıyo , o kadar. Deneyen annelerden tavsiye almak lazım o ürünler için. Birazdan eşim gelicek, yemek hazırlıyim gelirim ben. Öptüm canım. opuyorumnanaktan

berrak nasılsın sesin çıkmıyo sabahtan beri yeni birşeyler aldınmı bebişe anlat biraz

İyiyim canım sen nasılsın ? Bi çorap aldım , o kadar. Sabahtan beri başım ağrıyo kaydirigubbakcemile3 . Bi türlü geçmedi. Yemek hazırlayıp gelicem. opuyorumnanaktan

bence nivea al canım daha kaliteli ama set almanı tavsiye etmem içindeki bazı şeyler kullanımıyo kızkardeşimden biliyorum sabun ve yağ mesela şimdi pudrayı doktorlar önermiyormuş dalin en büyük şampuğandan alıcam nivayanında pişik kremi ve nemlendiricisini alıcam

İyiyim ben canım, biraz başım ağrıyo , o kadar. Deneyen annelerden tavsiye almak lazım o ürünler için. Birazdan eşim gelicek, yemek hazırlıyim gelirim ben. Öptüm canım. opuyorumnanaktan

gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne bebişine bende kacar kocıs cok oturdun yıne dıyo aksam yıne gelırım gorusuruz optum kocman bende

İyiyim canım sen nasılsın ? Bi çorap aldım , o kadar. Sabahtan beri başım ağrıyo kaydirigubbakcemile3 . Bi türlü geçmedi. Yemek hazırlayıp gelicem. opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım duş iyi gelirdi aslında ağrıya

selam kızlar,
az önce yemek yaptım tam bitti yanınıza geliim dedim ding dong kapı çaldı,kargo dedi...nerden ki diye düşündüm sonra aklıma geldi,milupammmmmm gelmiş yalnız testerlar az geldi banane bananeee:)))) bi dahakine daha çok gönderirler inşallah naniknanik

:ecrin_bebek:
güle güle kullan bende üye olucam nekadar zamanda geliyor

ya ben üye oldum ama adres falan istemediler benden ya tel. arayıpmı adresinizi alıyorlar benide bilgilendirin şu milupayla ilgili :)

ya ben üye oldum ama adres falan istemediler benden ya tel. arayıpmı adresinizi alıyorlar benide bilgilendirin şu milupayla ilgili :)

yok canım, üye olurken yazıyosun bilgilerini. Bende üye olalı birkaç hafta olmuştu, tam ne kadar hatırlamıyorum. Sonra cuma günü mail attım, hemen cevap yazdılar ve bugün yolladılar. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…